[ad_1]
مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت.
هیچ وقت شیرینی ها و کیک هایی که در خانه میپزم خوب نمیشود، چه نکتهای را رعایت نمیکنم؟همیشه دستور شیرینی یا کیکی را که تصمیم دارید بپزید از اول تا آخر کاملا بخوانید. مطمئن شوید که تمام مواد لازم را در اختیار دارید. هیچگاه سعی نکنید که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد کنید. تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در هوای آشپزخانه بگذارید تا همه مواد هم دما شوند، مواد را به دقت وزن کنید. حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنید. هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک میخوابد. کیک وقتی کاملا پخته اسـت که به اندازه کافی پف کرده باشد و روی آن طلایی شده و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
گوشت سفت؛ مایهای مرکب از بخشهای مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک؛ فقط کافی اسـت مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. برای آنکه گوشتهای سفت یا برخی از مرغهای دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کردهاید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشتهای سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.
برای درست کردن مرغ سوخاری در خانه چه کار باید بکنم؟
برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال میتوانید آنها را در روغن سرخ کنید.
برای پخت سیبزمینی همیشه به مشکل برمیخورم؛ چه کار باید بکنم؟
اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل آش یا در فر میپزید، با چنگال از چند نقطه، سیبزمینی را سوراخ کنید. برای سرخکردن سیبزمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها روی هم قرار نگیرد.
طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه اسـت؟نیم کیلو گوجه فرنگی را خرد کنید و همراه با سبزی های معطر و یک حبه سیر، نمک و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچها را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شد را در صافی بریزید و با پشت قاشق آن را فشار بدهید و سس را روی قارچها بریزید تا 5 دقیقه بجوشد.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
26 آگوست 2016 ... نکته های کاربردی و لازم در آشپزی. مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت ...مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد ...نکته های کاربردی و لازم در آشپزی. برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟ برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.26 آگوست 2016 ... نکته های کاربردی و لازم در آشپزی مرغ ناپز؛ چنانچه میخواهید یک مرغ سالمند را طبخ بکنید، پیش از طبخ آن را چندین ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه ...نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری · نحوه پخت سبزیجات, نکاتی برای پخت ... نکته های ریز و مهم آشپزی ... نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی ...نکات مهم آشپزی نکته های خانه داری , نکته های مهم آشپزی , نکاتی درباره آشپزی , نکته های آشپزی , نکات خانه داری , جلوگیری از ورود مورچه , نکاتی برای پخت کیک ...نکات مهم آشپزی,ترفندهای آشپزی,آموزش آشپزی,نکات آشپزی,سر آشپز حرفه ای,اسرار ... نکته های طلایی پخت برنج : برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست .... چند نکته کاربردی : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی ..... لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر ...در این مطلب به این مهم پرداخته ایم که امید داریم برای شما کاربردی باشد. ... آکاایران: نکته های ریز و مهم آشپزی آکایران :قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را ... تکنیک های آشپزی اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری ... نکات لازم برای طبخ پلو و چلو. یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی .... آخرین مطالب بخش نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری. rss.طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و فوت فن مهم آن بسیاری از افراد تصور میکنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکتههای ظریفی در آن لازم و نشانه ...
کلماتی برای این موضوع چند نکته کاربردی در مورد میوه ها ایران کوکچند نکته کاربردی در مورد میوه ها روش شکستن نارگیل برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف پروژه تهیه کتاب فوت و فن های آشپزی رنگی رنگی …فوت و فن آشپزیکمپین فوت و فن های آشپزی رنگی رنگی که در آن هر کدام از آدم های رنگی فوت و فن های آشپزی چند نکته کاربردی در مورد یبوست نوزادانیبوست یبوست در نوزادان درمان یبوست وضعیت مزاجی نوزاد یکی از نشانههای سلامت کودک استتوصیه های لازم در مسافرت خانم باردارتوصیه های لازم در مسافرت خانم باردار قبل از اقدام به مسافرت توسط پزشک معاینه شود و راه های سریع تر بلند شدن مو نکات کاربردیاگر مدت های زیادی منتظر رشد موهای خود هستید ولی دیر بلند می شود بهتر است نکته های زیر زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاه …زیر و بم تشک های خوشخواب و انواع تشک در یک نگاهتشک طبیمعرفی مراکز خرید و فروش تشک نکات آشپزی ترفندهای آشپزی ایران کوکغذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیآشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاستمرکز آموزش ایران شف بخشی از تصاویر دانشجویان و هنر جویان ما در دانشگاه ها، موسسات و پروژه های اجرا شده معلم راهنما فعالیت های بخوانیم در کتاب فارسی چهارم و …فعالیت های بخوانیم در کتاب فارسی چهارم و پنجم درک و دریافت پس از پایان درس در پایه
لینک منبع :نکته های کاربردی و لازم در آشپزی
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی
tabnakbato.ir/fa/news/47057/نکته-های-کاربردی-و-لازم-در-آشپزی
26 آگوست 2016 ... نکته های کاربردی و لازم در آشپزی. مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید،
قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت ...
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی - کمونه
kamooneh.com/fa/news/97551/نکته-های-کاربردی-و-لازم-در-آشپزی
27 آگوست 2016 ... نکته های کاربردی و لازم در آشپزی. مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید،
قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت ...
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/amoozesh.../news20175323123225803.html
3 مه 2017 ... مرغ ناپز؛ اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه
خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه ...
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی - تابناک | دمادم
https://damadam.ir/news/نکته-های-کاربردی-و-لازم-در-آشپزی/4315665
مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه
خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه ...
8 ریزه کاری مهم در آشپزی - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../intricacy2-cooking1.htmlCached
Similarنکات مهم آشپزی ریزه کاری آشپزی , نکاتی برای پخت غذا , آشنایی با نحوه پخت غذا ,
نکته های آشپزی , نکاتی برای پخت کیک کشمشی , پخت غذاهای خوشمزه.
نکته های کلیدی در آشپزی - بیتوته
www.beytoote.com/.../cookery/important-thing1-cooking.htmlCached
Similarنکات مهم آشپزی تکنیک های آشپزی,اصول آشپزی حرفه ای,درست کردن ژله بستنی ...
نکاتی برای سرخ کردن پیاز,نکته های کلیدی آشپزی ... مواد لازم برای مربا گیلاس : ...
70 نکته و ترفند مهم آشپزی - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/325116/70-نکته-و-ترفند-مهم-آشپزیCached7 مه 2016 ... چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است در ضمن همین آب سفید مانع
فاسد شدن رب می شود. .... نکته 17- برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد قدری
آرد و تخم مرغ به آن بیفزائید و ..... نکات ریز و کاربردی درباره آشپزی.
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی - اکاایران
www.akairan.ir/نکته%20های%20کاربردی%20و%20لازم%20در%20آشپزیCachedنکته های کاربردی و لازم در آشپزی. کلمه نکته های کاربردی و لازم در آشپزی هنوز در آکا
ویکی تعریف نشده است. ۲۷ خرداد ۱۳۹۶. نکته های کاربردی و لازم در آشپزی.
نکات آشپزی | ترفندهای آشپزی | ایران کوک
https://irancook.ir/cookingtools/Cachedشاید تصور کنید فقط یک آشپز حرفهای لازم است ترفندهای آشپزی را بداند اما ...
نکته های طلایی پخت برنج : برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست داخل
قابلمه .... چند نکته کاربردی : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ،
بر ...
ترفندهای ناب آشپزی - مجله اینترنتی بیست ستون وب سایت جامع ...
www.bistsotoon.com/c/cooking-pointsCached
Similarنکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی نکات مهم آشپزی تکنیک های
... و کاربردی آشپزخانه,پرکاربردترین وسایل آشپزخانه,ابزارهای لازم در آشپزخانه ...
جمعه 13 مرداد 1396 ساعت 03:04