مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟

[ad_1]
مفیدستان:

کسانى که به جاى قانون خداوند به سراغ قوانین بشرى مى‏روند مانند کسانى هستند که دفترچه راهنماى سازنده را کنار گذاشته و از دیگران نحوه استفاده از آن را مطالبه مى‏کنند.

فرآوری: زهرا اجلال- بخش قرآن تبیان

نیاز بشر به کتاب آسمانی

حتما به این نکته توجه کرده اید که همه محصولاتی که تهیه می کنیم دارای یک دفترچه تک برگی یا چند برگی هستند که مشخصات دستگاه و محصول تهیه شده در آن به زبان های مختلفی نوشته شده تا راهنمایی باشد برای مشتریان خود که چگونه می توانند از کالای خریداری شده بهترین استفاده را داشته باشند و اکثرا هم در انتهای این برگه ها مهر گارانتی محصول هم زده شده زده شده ... و آیا جز این است که کسی که این نکات و راهنمایی ها را نوشته، طراح و سازنده آن محصول است؟

حال که محصولات مادی با تاریخ مصرف محدود چنین توجهی از جانب سازندگانشان شده اند، آیا انسان، اشرف مخلوقات، کسی که خداوند بعد از خلقت آن به خود آفرین گفته است، نیاز ندارد که راهنمایی و دستور زندگانی اش را از سازنده و آفریننده اش دریافت کند؟!

قطعاً ما نیز سازنده و آفریدگار داریم که براى راهنمایى ما، دفترچه‏اى به نام قرآن نازل کرده است و دیگرى حق قانون گزارى بر خلاف آن را ندارد، زیرا فقط سازنده مى ‏داند که چه ساخته و تنها اوست که به تمام زوایا و ابعاد محصول خود آگاه است و راه بهره ‏گیرى صحیح و آفات و موانع رشد آن را مى‏ داند: «ألا یَعلم مَن خَلق و هو اللّطیفُ الخَبیر» (سوره ملک، آیه 14) 

در جایی دیگر می فرماید: (وَ مِنْ قَبْلِهِ کِتابُ مُوسى‏ إِماماً وَ رَحْمَةً وَ هذا کِتابٌ مُصَدِّقٌ لِساناً عَرَبِیًّا لِیُنْذِرَ الَّذینَ ظَلَمُوا وَ بُشْرى‏ لِلْمُحْسِنین:و [حال آنکه‏] پیش از آن، کتاب موسى، راهبر و [مایه‏] رحمتى بود؛ و این [قرآن‏] کتابى است به زبان عربى که تصدیق‏کننده [آن‏] است، تا کسانى را که ستم کرده‏اند هشدار دهد و براى نیکوکاران مژده‏ اى باشد.) (الأحقاف : 12)

همانطور که ملاحظه می کنید تعبیر قرآن نسبت به کتاب های آسمانی و همچنین قرآن کریم این است که این کتاب ها برای شما امام ، راهنما و راهبری ی است که می تواند در پرتو آنها به مقصد واقعی دست پیدا کنید.

و جالب اینکه همه محصولات بشری گارانتی آن ها و مدت زمانی که برای استفاده از آن به شکل صد در صد بیان شده مدتی محدود است و از طرفی امکان کپی و تقلبی شدن محصول هم وجود دارد اما گارانتی و زمان استفاده از قرآن کریم برای بشر محدودیتی ندارد و همیشه جاودان و به دور از تحریف می باشد.

در حقیقت قرآن برهانی از سوی خداوند بر مردمان است (نساء، آیه174  و نیز مجمع‌ البیان، ج3 و 4، ص226) و برهان بودن قرآن به آن است که از هرگونه باطل و تحریفی در امان باشد. چنانکه قرآن حبل ‌الله و ریسمان محکم الهی و وسیله اتصال به خداوند می‌باشد (آل‌عمران، آیه103 و نیز کشاف، زمخشری، ج1، ص394) و بر انسان‌ها است که به این ریسمان الهی چنگ بزنند (آل‌عمران، آیات 102 و 103)  از دیگر صفاتی که خداوند برای قرآن در ارتباط با مسئله عدم تحریف بیان می‌کند، حقانیت آن است (بقره، آیات 176 و 252 و آل‌ عمران، آیات 3و 108) چنانکه قرآن کتابی مبین و سراج منیر و راه روشن و صراط مستقیم و میزان می‌ باشد. (احزاب آیه46 و انعام آیه153)

ما نیز سازنده و آفریدگار داریم که براى راهنمایى ما، دفترچه‏اى به نام قرآن نازل کرده است و دیگرى حق قانون گزارى بر خلاف آن را ندارد، زیرا فقط سازنده مى ‏داند که چه ساخته و تنها اوست که به تمام زوایا و ابعاد محصول خود آگاه است و راه بهره ‏گیرى صحیح و آفات و موانع رشد آن را مى‏ داند: «ألا یَعلم مَن خَلق و هو اللّطیفُ الخَبیر» ( سوره ملک، آیه 14)

داوری کردن میان مردم

یکی از حکمت های فرستادن کتابهای آسمانی از طرف خداوند به پیامبران، حکم کردن و داوری بین مردم، در موردی است که دچار اختلاف می شوند چنانکه در سوره بقره آیه 213 می فرماید: « کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِیِّینَ مُبَشِّرینَ وَ مُنْذِرینَ وَ أَنْزَلَ مَعَهُمُ الْکِتابَ بِالْحَقِّ لِیَحْکُمَ بَیْنَ النَّاسِ فیمَا اخْتَلَفُوا فیه »‏ (مردم (در آغاز) امّتى یگانه و یک دست بودند (و در میان آنها تضاد و درگیرى نبود. سپس در میان آنها اختلافات بوجود آمد،) پس خداوند پیامبران را بشارت آور و بیم دهنده برانگیخت و با آنان کتاب آسمانى را به حقّ نازل نمود تا میان مردم در آنچه اختلاف داشتند حکم کند.)

آنچه از این آیه استفاده مى ‏شود این است که مردم در ابتدا زندگى ساده و بسیطى داشتند، ولى کم ‏کم در اثر کثرت افراد و ازدیاد سلیقه ‏ها، اختلافات و درگیرى‏ ها پیش آمد. در برخى از روایات، این زمان به دوران قبل از حضرت نوح علیه السلام تطبیق شده که در آن زمان، مردم زندگى ساده و محدودى داشته و در بى‏ خبرى به سر مى ‏بردند سپس افراد بر سر بهره ‏گیرى از منابع طبیعى و اینکه هر کسى مى‏ خواست دیگرى را به استخدام خود درآورده و از منافع او بهره ببرد، اختلاف‏ کرده و جوامع و طبقات پیش آمد. لازمه‏ ى زندگى اجتماعى، وجود قانون محکم و عادلانه ‏اى است که بتواند اختلافات را حل نماید، خداوند پیامبران را براى حل اختلافات و رفع درگیرى ‏ها، مبعوث نمود و کتاب ‏هاى آسمانى را نازل نمود. (تفسیر نور، ج‏1، ص:33)

کلام آخر

کسانى که به جاى قانون خداوند به سراغ قوانین بشرى مى‏روند مانند کسانى هستند که دفترچه راهنماى سازنده را کنار گذاشته و از دیگران نحوه استفاده از آن را مطالبه مى ‏کنند.

منابع:

کتاب پرسش و پاسخ حجت الاسلام قرائتی

 تفسیر نور، ج‏1، ص:332

سایت ولایت

 

مصاحبه اختصاصی با قرآن

مصاحبه اختصاصی با قرآن

مقام عصمت، ملک طلق کسی نیست!(پرسمان عصمت 3)

مقام عصمت، ملک طلق کسی نیست!(پرسمان عصمت 3)

 احکم الحاکمین  چه کسی است ؟

احکم الحاکمین چه کسی است ؟


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

پرسش و پاسخ چرا خداوند دست به آفرینش زده و این همه موجود و از جمله انسان را آفریده است؟ نقش رنک الکسا معجزات علمی قرآنآیات اولیه سوره قمر حاکی از این است که ماه در گذشته شکاف عظیمی برداشته و دو نیم شده است اصل نبوت چیست؟ اصول دین اسلام عبارت است از توحید، نبوت و معاد در مقالات پیشین به دلایل وجود خداوند نفقه از دیدگاه اسلام اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید خودپنداره خدیجه اسکندرى نژاد تعریف خودپنداره هر فرد در ذهن خود، تصویرى از خویشتن دارد به خدا بود و دیگر هیچ نبود، نوشته شهید دکتر مصطفی …مقدمه زندگى حماسه‏آفرین و پرفراز و نشیب دکتر مصطفى چمران از مقاطعى بسیار گوناگون و معجزه آلبوم صوتی تلاوت و ترجمه قرآن کریماین سوره که دویست و هشتاد و شش آیه دارد، در مدینه نازل شده و بزرگ‌ترین سوره‌ی قرآن استدین وزندگی تایبادبرای دسترسی به پاسخنامه کتاب فلسفه چهارم انسانی چاپ، فایل ضمیمه را بارگیری نماییدراز خلقت و هدف از آفرینش انسان چیست؟ شهر سوالبحث قبول داشتن یا نداشتن مبانی نیست من سالهاست که به دنبال یافتن پاسخی برای این سوال تجلیل از جشن نوروز مخالف اسلام است؟به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان ، در حالیکه مردم افغانستان خود را برای پرسش و پاسخ » چرا خداوند دست به آفرینش زده و این همه موجود و از جمله انسان را آفریده است؟ » نقش ایمان به رنک الکسا معجزات علمی قرآن آیات اولیه سوره قمر حاکی از این است که ماه در گذشته شکاف عظیمی برداشته و دو نیم شده است و عکس اصل نبوت چیست؟ «نبی با ولایت خویش از خداوند یا فرشته او معانی‏ای را اخذ می‏کند که همان معانی او را به کمال نفقه از دیدگاه اسلام اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید خودپنداره خدیجه اسکندرى نژاد تعریف «خودپنداره» هر فرد در ذهن خود، تصویرى از خویشتن دارد به خدا بود و دیگر هیچ نبود، نوشته شهید دکتر مصطفی چمران – قسمت به شهادت رساندن مبارزین مسلمان سازمان – شهید مجید شریف واقفی ۱ – آمریکا ۱ – شانزدهم آذر معجزه آلبوم صوتی تلاوت و ترجمه قرآن کریم این سوره که دویست و هشتاد و شش آیه دارد، در مدینه نازل شده و بزرگ‌ترین سوره‌ی قرآن است دین وزندگی تایباد برای دسترسی به پاسخنامه «کتاب فلسفه چهارم انسانی چاپ»، فایل ضمیمه را بارگیری نمایید تجلیل از جشن نوروز مخالف اسلام است؟ به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان ، در حالیکه مردم افغانستان خود را برای تجلیل از راز خلقت و هدف از آفرینش انسان چیست؟ شهر سوال بحث قبول داشتن یا نداشتن مبانی نیست من سالهاست که به دنبال یافتن پاسخی برای این سوال هستم مقاله راجع به کتاب شعر راجع به کتاب



لینک منبع :بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟

بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ - تبیان article.tebyan.net/348034/بشر-چه-نیازى-به-کتاب-آسمانى-دارد-‎Cached24 ژانویه 2017 ... کسانى که به جاى قانون خداوند به سراغ قوانین بشرى مى روند مانند کسانى هستند که دفترچه راهنماى سازنده را کنار گذاشته و از دیگران نحوه استفاده از آن را ... نمایش کتاب : سؤال: بشر چه نیازی به کتاب آسمانی دارد؟ - درسهایی از قرآن qaraati.noornet.net/fa/bookview.html?ItemID=15&BookArticleID...‎Cached Similarسؤال: اینکه خداوند فقط کار افراد با تقوی را می پذیرد، سبب دل سردی و یأس افراد عادّی یا گناهکار نمی شود؟ سؤال: بشر چه نیازی به کتاب آسمانی دارد؟ سؤال: چه کنیم تا در ... بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ - درسهایی از قرآن www.gharaati.ir/show.php?page=questions&id=184‎Cachedپرسش‌های مهم، پاسخ‌های کوتاه. بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ تمام کارخانجات دنیا براى تولیدات خود دفترچه راهنما تهیّه و در کنار محصولات به مشتریان ارائه مى دهند. www.feyzieh.com - بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ feyzieh-qom.blogfa.com/post/14 آیا جز طراح و سازنده، فرد دیگرى صلاحیّت نوشتن آن را دارد؟ هرگز! ما نیز سازنده و آفریدگار داریم که براى راهنمایى ما، دفترچه اى به نام قرآن نازل کرده است و دیگرى حق قانون ... بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد - رویکرد ۲۴ rooykard24.com/news/.../بشر-چه-نیازى-به-کتاب-آسمانى-دارد‎Cached24 ژانویه 2017 ... کسانى که به جاى قانون خداوند به سراغ قوانین بشرى مى روند مانند کسانى هستند که دفترچه راهنماى سازنده را کنار گذاشته و از دیگران نحوه استفاده از آن را ... بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ » انجمن های گفتگوی سایت مجید ... mail.majidakhshabi.com/index.php?do=forum&showtopic=15001 30 ژانویه 2017 ... بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ : کسانى که به جاى قانون خداوند به سراغ قوانین بشرى مى روند. ارکان ایمان-رکن سوم"ایمان به کتابهای آسمانی" | پایگاه وااسلاماه vaislamah.com/333.html‎Cached Similarایمان به کتابهای الهی که بر پیامبرانش علیهم السلام نازل فرموده رکن سوم از ارکان ایمان است، زیرا خداوند متعال از لطف و رحمتی که بر مخلوقاتش دارد جهت هدایت آنان ... بشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ - غریبونه www.gharibone23.blogfa.com/cat-11.aspx‎Cachedبشر چه نیازى به کتاب آسمانى دارد؟ تمام کارخانجات دنیا براى تولیدات خود دفترچه راهنما تهیّه و در کنار محصولات به مشتریان ارائه مى دهند. این دفترچه ها مشتریان را ... قرآن - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/قرآن‎Cached Similarمحتوای قرآن درباره خدا بر توحید و یگانگی او تأکید دارد. .... در نتیجه آنچه را که پس از قرآن به نام کتاب آسمانی خوانده شود کذب و ظلم خوانده‌است. ... نوری است که حقایق را آشکار می‌کند، کجی در آن نیست تا نیازی به تصحیح داشته باشد. ..... در آیه دیگر ده سوره ذکر شده و در آیه بالا یک سوره نیز در اثبات مدعای بشری بودن قرآن کافی دانسته ... ‍پرسمان قرآنی نبوت - فرهنگ و معارف قرآن www.maarefquran.com/.../templates/.../porsemanbooks/Books/.../21.htm‎Cached Similarقانون اساسى و کلّى بودن قرآن شریف; چون این کتاب آسمانى شریف تمامى دستورهاى ... و او احاطه کامل به نیازهاى بشر در هر عصرى و هر مکانى دارد و محدود به زمان و مکان نیست، ...