می خواهیم به دبی برویم یکی از مدرن ترین شهرهای خاورمیانه که در سالهای اخیر پرآوازه و مشهور شده است.
پیش از سفرهای خارجی بهتر است در رابطه با غذاهای محلی و بهترین خوراکی هایی که می شود در آن شهر امتحان کرد، اطلاعات کافی کسب کنیم و کمی با آن ها آشنا شویم تا خاطراتی به یادماندنی تر را به دست آوریم.
نکاتی که باید پیش از خوردن غذا در دبی بدانید
_دبی دارای غذاهای خیابانی خوشمزه و ارزان قیمتی است، پیشنهاد می کنیم غذاهای خیابانی دبی را امتحان کنید.
_ عادات غذایی در دبی اغلب مانند دیگر شهرهای امارت متحده ی عربی است.
_برای این که هزینه ی خوراکتان کمتر شود در هتل های سطح پایین تر غذا بخورید.
_ در دبی غذاهای گوشتی محبوب ترند.
_ انواع غذاهای بین المللی و رستوران های فست فود زنجیره ای معروف دنیا در دبی موجود هستند.
_ اگر غذاهای دریایی را می پسندید می توانید انتخاب های خوبی در دبی داشته باشید.
در ادامه به معرفی بهترین غذاهایی که می توانید در دبی امتحان کنید، خواهیم پرداخت.
۱ ) کوشاری | Koshari
کوشاری نام یکی از محبوب ترین غذاهای عربی است که ریشه ی مصری دارد و در اغلب رستوران های مصر یافت می شود اما میتوان لذیذترین هایش را در دبی پیدا کرد.
شاکشوکا اصالتا متعلق به نواحی مدیترانه و ترکیه است. این غذا به سادگی و در زمان کم آماده می شود و نوعی املت به حساب می آید.
همه ی مواد باهم مخلوط و در تابه سرخ می شوند و در آخر تخم مرغ ها را رویشان می شکنند، اگر به دنبال خوراکی خوشمزه و ساده هستید شاکشوکاهای خوش طعمی در دبی پیدا می شود.
اگر علاقمند به چشیدن غذایی دریایی هستید که بی نظیر و متفاوت باشد این غذا را به شما پیشنهاد می کنیم.
تمامی مواد خوب پخته و باهم میکس می شوند، در نهایت مخلوط بدست آمده را در کاسه می ریزند و سرو می کنند. در کنار این خوراک نان هم قرار می دهند. خوراک ماهی دودی مکرل هم به عنوان میان وعده و هم وعده ی غذای اصلی استفاده می شود.
در دبی می توانید روز خود را با مزه کردن صبحانه ای لطیف، شیرین و خوش طعم آغاز کنید. به این منظور به شما ( Ryoog yerana ) را پیشنهاد می کنیم.
اغلب این صبحانه در ظروف کم عمق به همراه نان سرو می شود و یکی از صبحانه های محبوب در دبی و امارات متحده ی عربی است.
شاورما یا شاورم غذایی روسی است و به وفور در سنت پترزبورگ یافت می شود اما در دبی هم طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
در دبی گوشت شتر یکی از محبوب ترین خوراکی هاست. این گوشت را در میان وعده ها، غذای اصلی و حتی در پیتزاها هم می توانید پیدا کنید، به همین دلیل پیشنهاد می کنیم حتما در سفر به دبی خوراکی های پخته شده با گوشت شتر را متابع با سلیقه امتحان کنید.
اگر گوشت شتر را به عنوان کباب نمی پسندید می توانید پیتزاهایی که با این گوشت تهیه می شوند را بچشید.
در دبی می توان انواع غذاهای دریایی خوشمزه را چشید، یکی از برترین انتخاب های دریایی در این شهر مدرن خوراک خرچنگ است.
خوراک هشت پا اغلب اصالتی ایتالیایی دارند اما این غذا در دبی هم محبوب است.
مچبوس غذایی عربی ایست که در اغلب کشورهای عربی یافت می شود، می توانید در دبی هم یک وعده ی غذایی ناب به نام مچبوس میل کنید.
کوسا یکی از غذاهای خوشمزه ی دبی است، ماده ی اصلی آن کدو است. در این خوراک داخل کدوها را خالی می کنند و آن را با موادی مانند گوشت، سبزی و پلو پر می کنند، این غذا در ظروفی گود سرو می شود و باید کمی آب دار باشد.
قوزی یکی از غذاهای عربی پر طرفدار است که بسیار پیشنهاد می شود در دبی امتحان شود، قوزی در حقیقت یک خوراک است که اغلب با گوشت گردن گاو پخته می شود، در این غذا گوشت کاملا طعم دار، پخته و به سیخ کشیده می شود و با فلفل دلمه و گوجه سرو می شود، قوزی در اصل باید در سیخ های مخصوص به خودش به سیخ کشیده شود.
مهلبیه به عنوان یک دسر شاخص شیرین مزه در خاورمیانه شناخته می شود، اما این دسر می تواند به تنهایی یک وعده ی غذایی کامل هم باشد.
این دسر با شیر جوشانده شده درست می شود و با گلبرگ های گل محمدی و سرخ و همچنین پرتقال طعم دار می شود. مهلبیه سرد سرو می شود و پیش از آوردن چند ساعت باید در یخچال بماند. یکی از بهترین اماکنی که می توانید مهلبیه های خوشمزه عربی را میل کنید شهر دبی است، این فرصت را از دست ندهید.
مندی نوعی غذای یمنی است، مواد اصلی این غذا مرغ و برنج است. آشپزان این غذا دو زانو روی زمین می نشستند و استخوان های مرغ را به خوبی تمیز کرده و گوشت مرغ را آرام آرام می پختند. در قدیم این مرغ ها را در تنورهای ساخته شده از خاک رس قرار می دادند تا خوب مغز پخت شود.
این غذا یک خوراک روستایی است که اصلیتش به راجستان هند باز می گردد و از آن جا به دبی آورده شده است. دال باتی به روش سنتی توپ توپ کرده یا به عبارتی دیگر مانند کوفته پختن غذا درست می شود، ماده ی اصلی این غذا گندم است که در تنور پخته و یا سرخ می شود.
هات پات که غذایی چینی است در مناطق بیابانی امارات و دبی غذای بسیار محبوبی می باشد. ماده ی اصلی این غذا ماهی است اما آن را با گوشت هم می پزند. این غذا به همراه موادی چون کلم چینی، کلم پیچ، کاهو، قارچ، سویا، جلبک دریایی، میگو و رشته فرنگی سرو می شود، این غذا ظاهری شبیه به آبگوشت دارد و همراه با نان خورده می شود. اما حتما در ظروف خاص خودشان درست می شود، ظرف هایی که دو قسمت دارند و غذا در دو قسمت مجزا در آن پخته می شود.