، انار پلو همانطور که از اسمش پیداست یک غذای بسیار ساده است. در ادامه تعدادی از ویژگی های انار پلو از نظر سلامتی را که موجب میشود این غذای ساده بسیار پرخاصیت باشد را برایتان بررسی خواهیم کرد.
فشار خونتان را با این غذا درمان کنید
خواص انار پلو :
انار، گشنیز و سینه مرغ و برنج آب کش شده سرد هستند. زعفران و پسته گرم هستند.
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپ خوری
برنج ۳۰۰ گرم
گشنیز ۱۵۰ گرم
خلال پسته ۹۰ گرم
انار ۱ عدد
روغن به میزان لازم
زعفران ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1-سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید.
2- آن گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمک، بریزید و روی اجاق بگذارید.
3-حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندکی نمک به آن بیفزایید و تفت دهید.
4-اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم کرده انار را لابه لای هم در قابلمه بریزید.
5-اکنون مخلوط روغن و زعفران را روی انار پلو بدهید و ۵ دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انار پلو را برای پذیرایی در دیس مناسبی بکشید و با انار و خلال پسته بیارایید.