[ad_1]
مجله آشپزی مثبت: برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی یا شکلات می کنند باید به دست شان برسد وگرنه خلقشان تنگ می شود؛ بله. ما هم درست برای همین شمایی که این ویژگی را دارید یک پکیج هیجان انگیز در نظر گرفته ایم که داخل آن همه چیز هست؛ از دسرهای شکلاتی تا کیک ها و شیرینی های فصل و از همه مهم تر دستور تهیه ده فاج که شما را از خود بی خود می کند.
کرم دو رنگ نارگیل و شکلات
مواد لازم:
- ۲ پیمانه شیر
- ۳ عدد زرده تخممرغ
- ۶ ق چ پودر ژلاتین
- ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم بستنی وانیلی
- 2 /1 و ۱ پیمانه شکر
- 8 /1 ق چ وانیل
- ۲ ق س پودر کاکائو
- ۳ ق س پودر نارگیل
- انگور یاقوتی یا توت فرنگی جهت تزیین
1. شیر، شکر و بستنی را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید.سپس زردههای تخممرغ و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود. بعد زرده را به مخلوط شیر اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و دوباره 5 دقیقه آن را هم بزنید. پودر ژلاتین را با ۴/1 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم ( بنماری) بگذارید تا یکدست شود.
ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر که از روی حرارت برداشتهاید افزوده، خامه و پودر نارگیل را هم اضافه کنید.
2. مواد را دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودرکاکائو بزنید و نگه دارید اما لایه سفید را درون قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه - بسته به نوع فریزر - در فریزر بگذارید تا ببندد ولی یخ نزند. سپس لایه شکلاتی را روی آن بریزید و در یخچال به مدت ۸ ساعت بگذارید تا کاملا بسته شود. قالب دسر را داخل آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و با انگور یاقوتی یا توتفرنگی وسط آن را تزیین کنید.
موس آلبالو+پانا کوتا
معصومه افرازه
مواد لازم:
- 250 گرم پوره آالبالویا پوره انگور
- 2 ق س پودر ژلاتین
- 2 ق س آب کرم
- 300 گرم شکر
- 100 گرم آب
- 3 عدد سفیده تخممرغ
مواد پاناکوتا:
- 1 ق س ژلاتین
- 200 گرم خامه
- 100 گرم شیر
- 75 گرم شکر
- 2 /1 ق چ وانیل
- 2 ق س آب سرد
روش تهیه موس
1. ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.
2. حالا سفیدهها را با همزن بزنید. پس از یک دقیقه شکر ذوب شده را کم کم به صورت نخی به سفیدههای زده شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه - انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
روش تهیه پاناکوتا
1. ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه زمان دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.
2. زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
روش تهیه موس چند طبقه
1. ابتدا طبق دستور یکی از موسها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه موس خودش را گرفت- بهتر اسـت روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا را که درست کردهاید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.
2. وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.
دسر شکلات و نعنا
مهشید امیری
مواد لازم:
- ۱۰۰ گرم بیسکویت پودر شده
- ۲۲۰ گرم شکلات تختهای تلخ
- ۲ ق س پودر کاکائو
- ۱ عدد سفیده تخممرغ
- ۱۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۲ قطره اسانس نعنا
- اسپری طلایی به میزان دلخواه
- ۵ ق س بادامزمینی پودر شده
روش تهیه:
1. ابتدا سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا کاملا پوک و سبک شود. حالا شکلات تختهای، خامه و پودر کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ذوب شود. سپس اسانس نعنا را به شکلات اضافه کنید.
2. بیسکویت را پودر شده را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته مخلوط کنید. سپس آن را همراه بادامزمینی پودر شده به مخلوط شکلات اضافه کرده، مخلوط کنید. در نهایت مواد آماده شده را داخل قالبهای شکلاتی بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و به آن اسپری طلایی بزنید یا با قلممو و رنگ پودری طلایی برس بزنید و تزیین کنید.
چاکلت بری بلژیکی
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم شکلات تختهای تلخ
- ۱۰۰ گرم شکلات نوتلا
- ۲ ق س فندق تست و خرد شده
- ۱۰۰ گرم پنیرخامهای
- شاتوت یا تمشک به میزان لازم
- ۵۰ گرم کرمفیل وانیل
- ۱ قطره اسانس شکلات
- خمیر فوندانت،ورق طلایی خوراکی و ویفر فندقی خرد شده به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا 200 گرم از شکلات تختهای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالبهای سیلیکونی نیمهدایره بریزید؛ طوری که فقط دیوارهها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید.
2. پنیرخامهای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یکدست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
3. قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شاتوت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کرده، از قالب بیرون آورید و با خمیر فوندانت و ورق طلایی تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع تور استانبولتور لحظه آخری استانبول ترکیه …قیمتتوراستانبولهتل بلک برد استانبول هتل بلک برد یک هتل چهار ستاره است که در بخشی از شهر استانبول قرار آخرین ادکلن های افزوده شده پرفیوم شاپینگ مورد در سبد خرید شما موجود است یک آیتم در سبد خرید شما وجود داردموز کاراملایز شده همراه نوشیدنی گرم آکاموز کاراملایز شده همراه نوشیدنی گرم کاراملموز کاراملیدسر آکاایران موز کاراملایز انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی آموزش شیرینی …در این بخش شما با انواع کلوچه فومنشیرینی سنتی ایرانیشیرینیباقلواشیرینی ایرانیطرز صفحه نخست اولدوز توریسمتمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به وب سایت اولدوز توریسم می باشدخبرگزاری فارس جزئیات همه برنامههای تلویزیون در …به گزارش خبرگزاری فارس، ویژه برنامههای نوروزی شبکههای سیما عمدتا از اسفند آغاز دانلود بازی محبوب خوک های بد دنده دو یک بازی مسابقهای با کیفیت،پرهیجان و با گرافیک بالاست که برای مدت زیادی لذت مجله اینترنتی برترین ها پورتال خبری و سبک …آیا نوکسیگی پدیده ای جهانی و پیوسته و کهن بوده است یا ما با نوع خاصی از آن و در مقطعی جملات کوتاه زیبا داستان کوتاهزن با گریه آمده بود مغازه حاجی می گفتحاجی شنیدم توی این بازار دستت به خیره از خدا که معرفی جدیدترین گوشی سامسونگ سامسونگ ساعت ۲۲۳۰ دقیقه روز پنجشنبه اردیبهشت طی یک کنفرانس خبری، رسما گلکسی اس
لینک منبع :یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1)
Images for یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1)
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1) - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../یک-سبد-هیجان-همراه-با-شیرینی-1Cached17 سپتامبر 2016 ... یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1). برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و
شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی ...
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (2) - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../یک-سبد-هیجان-همراه-با-شیرینی-2Cached18 سپتامبر 2016 ... یک سبد هیجان همراه با شیرینی (2). روش تهیه: 1. ابتدا پودر ژلاتین را در آب گرم حل
کنید. سپس خامه، خلال پوست پرتقال و شکر را روی حرارت قرار دهید.
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1) - آکا
www.akairan.com/shirinipazi/.../news201691710344572683.htmlCached17 سپتامبر 2016 ... برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن
موقع که هوس خوردن دسر شیرینی یا شکلات می کنند باید به دست شان ...
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1) - باشگاه مادران
www.madarclub.com/fa/ndt/.../یک-سبد-هیجان-همراه-با-شیرینی--1-Cached17 سپتامبر 2016 ... یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1). برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند فصل و
شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر شیرینی ...
یک سبد هیجان همراه با شیرینی 2 آکا - onvansho
onvansho.ir/result/یک-سبد-هیجان-همراه-با-شیرینی-2-آکا.html
یک سبد هیجان همراه با شیرینی 2 یک سبد هیجان همراه با شیرینی 1 برای آنهایی . طرز
تهیه زیباترینخوشمزه ترین شیرینی عید طرز تهیه یک شیرینی عید نوروز همراه با ...
یک سبد هیجان همراه با شیرینی 1 آکا - دانلود و نمایش ویدیو
www.airvideo.ir/search/یک_سبد_هیجان_همراه_با_شیرینی_1_آکاCachedیک سبد هیجان همراه با شیرینی 1 آکا. دانلود منتخب بهترین کلیپ های آموزشی
شیرینی و کیک · دانلود آموزش یه ساندویچ کبابی داغ مخصوص شکم گرسنه - نوش جان.
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (2) - عصر اهواز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/25333081
18 سپتامبر 2016 ... پودر ژلاتین را با 4/1 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم ( بن ماری)
بگذارید تا یک دست شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر که از روی ...
یک سبد هیجان به همراه شیرینی (1) (4 عکس) - سرزه
www.serze.com/هیجان-همراه-شیرینی-عکس-1822113/Cached17 سپتامبر 2016 ... یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1) برای آنهایی که دل داده شیرینی جات می باشند فصل
و شب و روز تفاوتی نمی کند.
یک سبد هیجان همراه با شیرینی (2) - طاها پخش
www.tahapakhsh.ir/cookery/سبد-هیجان-همراه-شیرینی.html
19 سپتامبر 2016 ... شیرینی یک سبد هیجان همراه با شیرینی (1)برای آنهایی که عاشق شیرینی جات هستند
فصل و شب و روز فرقی نمی کند. فقط آن موقع که هوس خوردن دسر ...
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 05:39