مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟

[ad_1]

برای بسیاری از خانم های عزیز سوال اســت که رب گوجه فرنگی خانگی را چگونه درست میکنند؟ در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه فرنگی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد.

 

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی :

 

گوجه فرنگی                                    ۱۰۰ کیلوگرم
 آب                                                ۱۲ کیلوگرم
 روغن                                             ۱ کیلوگرم
 نمک                                              ۱بسته ۴۰۰ گرمی
توری سیمی با خانه های خیلی ریز       یک عدد

 

چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟

 

طرز تهیه رب گوجه فرنگی:

 

ابتدا گوجه فرنگی را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود.گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود.

 

برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت اســت و دانه را رد می کند.در بازار دستگاههایی موجود اســت که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند

 

این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود.آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم اســت

 

اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل اســت.روش تشخیص زمان آماده شدن رب این اســت که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید

 

و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن اســت ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر اســت.رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود.

 

چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟

 

نکاتی برای تهیه رب گوجه فرنگی :

 

دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود اســت که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای  می توانید استفاده کنید که هر یک مزایا و کاستی هایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.گوجه فرنگی گلخانه ای گران تر اســت

 

اما رب بیشتری از آن حاصل می شود. معمولا به ازای هر ۱۰۰کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب بدست می آید.در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه فرنگی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد.

 

گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد. از انتخاب گوجه های لهیده، خراب و کپک زده جدا خودداری کنید چرا که سالم نیست و طعم رب را تغییر می دهد.اضافه کردن نمک برای جلوگیری از کپک زدن و خرابی رب اســت و افزودن روغن برای یخ نزدن در فریزر و خوش رنگ شدن رب اســت.

 

در بیشتر خانه های روستایی رب در فضای باز و بر روی آتش پخته می شود چون جوشانیدن رب زمان زیادی می برد و مصرف گاز خانگی بالا می رود توری های سیمی همان توری های خانه ریزی اســت که بر روی پنجره های منزل برای جلوگیری از ورود حشرات نصب می شود. البته در بازار توری های مخصوص جوشاندن رب نیز به فروش می رسد. بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی اســت.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


12 جولای 2016 ... چگونه به شیوه کامل و صحیح رب گوجه فرنگی درست کنیم,:هنگامی که گوجه فرنگی را به قصد درست کردن رب می خرید باید بدانید جه نوع گوجه فرنگی ...گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب .... من هر وقت رب درست میکنم به رنگ سیاه در میاد لطفا راهنماییم کنید که من چه کار کنم ؟آشپزي آشپزباشي آشپزي ايروني برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از ... مواد لازم برای سالاد سیب زمینی ایتالیایی,طرز درست کردن سالاد سیب زمینی ...رب گوجه فرنگی در اغلب غذا های ایرانی جایگاه بزرگی دارد. پس چه بهتر که ... ما در منزل درست مي كنيم و لي بوي يدي دارد چه موقع درست كردن آن و چه موقع پختن غذا.براي رفع بوي بد ان چه ... نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی میکنید ؟ انتخابها. خیلی خوب.رب گوجه فرنگی دلند,رب گوجه فرنگی چین چین,رب گوجه فرنگی,رب گوجه ... 1- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. ... در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه ..... چگونه بوی سوختگی را در خانه از بین ببریم؟1 سپتامبر 2013 ... انشاالله طی این هفته به لطف خدا "رب گوجه فرنگی خانگی" تهیه خواهیم کرد. ... قرار می دهم تا انشاالله تمام نکات را در پست جدیدی مربوط به رب امسال ذکر کنم. ... 3- برخی کف قرمز رنگ روی رب را می گیرند و با آن سس کچاپ درست می کنند.13 جولای 2016 ... نازخاتون/ هنگامي که گوجه فرنگي را به قصد درست کردن رب مي خريد بايد بدانيد جه نوع گوجه فرنگي مي خريد براي درست کردن رب بايد گوجه فرنگي ...امسال تصميم گرفتم خودم رب تهيه كنم.به خاطر ... اونقدر اين گوجه فرنگي ها پر بركت بود كمي برگه گوجه فرنگي درست كردم كمي هم ترشي گوجه فرنگي. براي برگه گوجه ...10 ا کتبر 2013 ... ابتدا گوجه فرنگی هارو شسته و4 قاچ می کنیم بعد درون مخلوط کن ریخته ... گوجه به من 1/100 گرم رب داد وما در اندازه ی 200 کیلو درست می کنیم و من از ...26 آگوست 2014 ... طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه,طرز تهیه رب گوجه خانگی,جلوگیری از فاسد شدن رب گوجه,ظرف ... کاربرد و روش استفاده از ژلاتین در آشپزی چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟ .... با فردی که شکست عشقی خورده چگونه رفتار کنیم


کلماتی برای این موضوع

مراحل تولید رب گوجه فرنگی رب گوجه‌فرنگی برای اولین بار در خانه‌ها و کارخانه‌های ایتالیایی تولید شد خواص گوجه فرنگی فواید درمانی گوجه فرنگی همه چیز …خواص گوجه فرنگیخواص دارویی گوجه فرنگیفواید گوجه فرنگیخاصیت گوجه فرنگیگوجه فرنگی چگونه ترشی مخلوط خانگی درست کنیمطرز تهیه ترشی ترشی خانگیدرست کردن ترشیمواد لازم برای تهیه ترشیادویه های مخصوص ترشی طرز تهیه رب خانگی یاد بگیر دات کاممواد و وسایل لازم گوجه فرنگی کیلوگرم آب کیلوگرم روغن کیلوگرم نمک بسته گرمیخواص درمانی و غذایی گوجه ‌فرنگىماده‌ای سمّی به نام سولانین در گوجه‌فرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب چگونه رشد موها را سریعتر کنیمچه چیزی به موهایتان بزنید و چه کارهایی باید انجام داد تا موهایتان سریع تر رشد کنند ؟طرز تهیه ی انواع کتلت جدید ترین این بخش طرز درست کردن کوکوی پاستا طرز تهیه کتلت کدو سبز طرز تهیه کوکوی مرغ آشپزی سالم پزشکان ایران وجود سیر در این خوراک خوشمزه عطر و طعم خاصی به آن بخشیده است مواد لازم برای تهیه پوره با میگو چی درست کنم که خیلی خوشمزه بشه؟ …رگه پشت میگو را با ایجاد یک برش کوچک در پشتش خارج می کنم اگه دوست داشتی می تونی اون را خورش قورمه سبزی شکلات فانتزی حتما دوست دارید شکلاتهای عید رو خودتون درست کنید و مهموناتون رو از



لینک منبع :چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟

چگونه به شیوه کامل و صحیح رب گوجه فرنگی درست کنیم www.hidoctor.ir/147832_چگونه-به-شیوه-کامل-و-صحیح-رب-گوجه-فرنگی.html/‎Cachedچگونه به شیوه کامل و صحیح رب گوجه فرنگی درست کنیم,:هنگامی که گوجه فرنگی را به قصد درست کردن رب می خرید باید بدانید جه نوع گوجه فرنگی می خرید برای. چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟ - ایران ناز www.irannaz.com/رب-گوجه-فرنگی-درست-کنیم؟.html‎Cachedبرای بسیاری از خانم های عزیز سوال است که رب گوجه فرنگی خانگی را چگونه درست میکنند در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه فرنگی را انتخاب کنی. طرز تهیه رب خانگی | یاد بگیر دات کام www.yadbegir.com/new/?p=766‎Cached Similarنکته اول: دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع گوجه ... گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. ... یا روغن زرد · چگونه انجیر را خشک کنید · چگونه غذای کم نمک را خوشمزه کنیم! ... من هر وقت رب درست میکنم به رنگ سیاه در میاد لطفا راهنماییم کنید که من چه کار کنم ؟ طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند - بیتوته www.beytoote.com/cookery/ghazaha/domestic-mildew.html‎Cached Similarآشپزی آشپزباشی آشپزی ایرونی برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از ... اگر زیاد نمک بزنید، هنگام درست کردن غذا دیگر نمی توانید به غذا نمک بزنید. چگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟ https://www.irstyle.net/چگونه-رب-گوجه-فرنگی-درست-کنیم؟/‎Cachedچگونه رب گوجه فرنگی درست کنیم؟ رب گوجه فرنگی بهروز، تولید کننده انواع رب گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ۱۰۰ کیلوگرم آب ۱۲ ... طرز تهیه رب گوجه فرنگی - نمناک namnak.com/رب-گوجه-فرنگی.p15849‎Cachedرب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی خانگی و طرزتهیه رب گوجه فرنگی خانگی و درست کردن رب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی چاشنی را در نمناک بیاموزید. ... در صورتی که بخواهیم رب را سفت تهیه کنیم، پس از غلیظ شدن، حرارت را باید کمی ملایم نمود و رب ... آموزش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی - پارس ناز www.parsnaz.com/آموزش-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-خانگی.html‎Cachedرب هایی که از فروشگاه ها می خریم و آن هایی که در خانه تهیه می کنیم با هم تفاوت های زیادی دارند.امروز با هم رب خانگی درست می کنیم. رب گوجه فرنگی خانگی کاملا متفاوت و ... طرز تهیه رب گوجه خانگی به روشی آسان www.kayat.ir/3833/طرز-تهیه-رب-گوجه-خانگی-روشی-آسان.html‎Cached19 آوریل 2016 ... در قدیم رب گوجه را در خانه تهیه می کردند به اینصورت که گوجه های شسته و ورقه شده را نمک می زدند و در ... رب گوجه خانگی را در شیشه های در بسته در یخچال نگه داری می کنیم. ... برچسب هاچگونه در منزل رب گوجه درست کنیم رب گوجه به روش قدیم رب گوجه خانگی رب گوجه خانگی ... چیز کیک توت فرنگی یخچالی ساده و خوشمزه. آشپزی های من - رب گوجه فرنگی خانگی+ترشی گوجه فرنگی ashpazieman.blogfa.com/cat-130.aspx‎Cached Similarامسال تصمیم گرفتم خودم رب تهیه کنم.به خاطر ... اونقدر این گوجه فرنگی ها پر برکت بود کمی برگه گوجه فرنگی درست کردم کمی هم ترشی گوجه فرنگی. برای برگه گوجه ... آشپزی لیدی الهام - رب خانگی به روایت تصویر ladyelham1984.blogfa.com/post/170‎Cached Similar1 سپتامبر 2013 ... انشاالله طی این هفته به لطف خدا "رب گوجه فرنگی خانگی" تهیه خواهیم کرد. ... قرار می دهم تا انشاالله تمام نکات را در پست جدیدی مربوط به رب امسال ذکر کنم. ... 3- برخی کف قرمز رنگ روی رب را می گیرند و با آن سس کچاپ درست می کنند.