[ad_1]
یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است. اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود. مثلاً پودر خون اضافه کنند.

به گزارش مشرق، آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی فروشندگان گوشت اظهار داشت: گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای دام مخلوط میشود و گاهی شرکتهایی که اخلاق و وجدان کاری را رعایت نمیکنند تقلباتی هم در این موارد انجام میدهند که قابل پیگیری است.
وی ادامه داد: هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه قسمتهای دام را می توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشتهای درجه یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمیشود. چرخ کردن به طور عمده، برای گوشتهای درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشتهای درجه سه معروف به آبگوشتی است.
به گفته این متخصص، در برخی از گوشتهای چرخ کرده مقداری از چربیهای بدن دام با گوشت مخلوط شده و چرخ میشود و میزان چربی افزوده شده به وجدان کاری شرکت تولید و بسته بندی کننده و همچنین نحوه نظارت بهداشتی دکتر دامپزشکی که ناظر فنی-بهداشتی شرکت گوشتی است بستگی مستقیم دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: ورود گرهها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخکرده، ممکن است بعضاً به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به گوشتی که قرار است چرخ شود اضافه شود تقلب محسوب می شود که معمولا شرکت های دارای اخلاق و خوشنام و معتبر از انجام چنین کارهایی پرهیز می کنند.
وی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده به سلامت آنلاین گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است. اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود. مثلاً با افزودن پودر خون، مواد رنگی یا نیتریت سدیم، رنگ گوشت را برای القای تازگی، سلامت و جلب توجه مشتری قرمزتر میکنند که میتواند تهدید کننده سلامت مصرف کننده باشد و چنین کاری پیگرد قانونی دارد.
این متخصص علوم و صنایع غذایی، خاطرنشان کرد: افزودن مواد نگهدارنده نیز برای افزایش ماندگاری گوشت به صورت قانونی مجاز نیست و به طور معمول گوشت چرخکرده در یخچال، حدود 72 ساعت یا 3 روز قابلیت نگهداری دارد و مدت نگهداری آن در فریزر بسته به چربی گوشت متفاوت است.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی پرسیاریک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت در برخی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی پایگاه خبری ترازبه گزارش تراز ، آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیروش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…خبرگزاری تسنیم آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی…متاسفانه در متن فوق هیچگونه روشی در شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی ارائه نشده ، ولی روش خبرگزاری تسنیم روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیقرمزی گوشت روششناختدر گفتوگو با یک متخصص علوم و صنایع غذایی مطرح شد روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبیروششناختگوشتتقلبیهر چند از لحاظ نظری، گوشت همه قسمتهای دام را می توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی،قرمزی گوشت به …یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت در برخی روش های تشخیص گوشت چرخکرده تقلبیگوشت چرخکرده تقلبی به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، آراسب دباغ مقدم
لینک منبع :روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت بهدلیل افزودن ...
https://www.tasnimnews.com/.../روش-شناخت-گوشت-چرخ-کرده-تقلبی-قرمزی-گوشت-به-دلیل-افزودن-پودرخونCached23 آگوست 2016 ... یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده
گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی - مشرق نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/24110281
23 آگوست 2016 ... روش های مهم برای انتخاب گوشت سالم. چرخ کرده اغلب با مقداری از چربی های دام مخلوط می
شود و گاهی شرکت هایی که اخلاق و وجدان کاری را رعایت نمی کنند ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی - پایگاه اطلاع رسانی سپاس
tnews.ir/news/4d7b69113798.htmlCached23 آگوست 2016 ... روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی
بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ ...
وب سایت رسمی آخرین خبر | روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی
akharinkhabar.ir/social/2910785
23 آگوست 2016 ... آراسب دباغ مقدم با اشاره به درجهبندی گوشتهای چرخکرده و روشهای تقلب برخی
فروشندگان گوشت اظهار داشت: گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای ...
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی - رازق
razegh.com/fa/news214683.aspx
23 آگوست 2016 ... روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی
بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت: در برخی موارد، رنگ ...
روش شناخت گوشت چرخ کرده تقلبی/قرمزی گوشت به دلیل افزودن - قطره
www.ghatreh.com/.../روش-شناخت-گوشت-چرخ-کرده-تقلبی-قرمزی-گوشت-دلیل-افزودن
24 آگوست 2016 ... یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشت های چرخکرده
گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به Ø.
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی/قرمزی گوشت به دلیل افزودن «پودر ...
rooykard24.com/.../روش-شناخت-گوشت-چرخ-کرده-تقلبی-قرمزی-گوشت-به-دلیل-افزودن-پودر-خونCached23 آگوست 2016 ... یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده
گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از ...
درجه بندی ذرات چرخ - CBM
www.vicglobe.asia/crusher/7810.htmlCachedروش های تولید چرخ دنده - دپارتمان مهندسی مکانیک ... - متالورژی پودر3: ممزوج شدن ...
چگونگی تشخیص گوشت چرخکرده تقلبی - نیک صالحی ... گوشت چرخکرده تقلبی
به .... روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی | پایگاه خبری تراز. به گزارش تراز ،
آراسب ...
چگونه از تقلب در گوشت چرخ کرده آگاه شویم ؟ - ویکی فیک
www.wikifake.ir/چگونه-از-تقلب-در-گوشت-چرخ-کرده-آگاه-شویم/Cachedفارغ از میزان صحت یا بزرگنمایی این شنیده ها، تیم فنی ویکی فیک مطلب کاربردی
درباره روش تشخیص گوشت چرخ کرده سالم مهیا کرده است که در اختیار مخاطبان خود ...
قرمزی گوشت چرخ کرده به دلیل افزودن پودرخون - onvansho
onvansho.ir/result/قرمزی-گوشت-چرخ-کرده-به-دلیل-افزودن-پودرخون.html
روش شناخت گوشت چرخکرده تقلبی قرمزی گوشت به دلیل افزودن ... گوشت چرخکرده
تقلبی را تشخیص دهید گوشتها با پودرخون به درجهبندی گوشت . برچسب هاطحال ...
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 08:37