[ad_1]
متخصصان و کارشناسان تغذیه اغلب روی اهمیت «شیوه درست» خوردن میوهها و سبزیها تاکید میکنند.اما منظور این متخصصان و کارشناسها از شیوه درست خوردن میوهها و سبزیها چیست؟ تقریبا همه کارشناسهای تغذیه بر این باورند که پوست میوهها سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی هستند که بهنوعی پوست را بهعنوان مغذیترین بخش میوه تبدیل میکنند.
متخصصان و کارشناسان تغذیه اغلب روی اهمیت «شیوه درست» خوردن میوهها و سبزیها تاکید میکنند.اما منظور این متخصصان و کارشناسها از شیوه درست خوردن میوهها و سبزیها چیست؟ تقریبا همه کارشناسهای تغذیه بر این باورند که پوست میوهها سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی هستند که بهنوعی پوست را بهعنوان مغذیترین بخش میوه تبدیل میکنند.خوردن پوست سخت میوههایی همچون پرتقال و انار برای اکثر افراد ناخوشایند است، اما نخوردن پوست میوههایی همچون سیب یک چیز بیربط و بیمعنی است.خوردنی نبودن پوست بعضی از میوهها بدین معنا نیست که پوست این میوهها هیچ ارزش غذایی ندارد.پوست اکثر مرکبات مانند لیموشیرین و پرتقال حاوی ارزش غذایی فراوان و فیبر است.
به گزارش روزنامه سپید، توصیه میشود که این چنین پوستهایی را بهنوعی در رژیم غذایی خود بگنجانید. برای مثال، میتوانید آنها را خشککنید و بهصورت پودر درآورید و در غذاها استفاده کنید. علاوهبراین، پوست میوههایی همچون هندوانه، موز و پرتقال را میتوانید شور بیندازید یا به همراه سبزیها یا برنج بجوشانید.
برای روشنکردن فواید و مزیتهای پوست میوهها بهتر است به میوههایی بپردازیم که بیشتر مصرف میکنیم. بررسی و توصیف ویژگی
پوست این میوههای مرسوم میتواند روشنکننده این حقیقت باشد که دور ریختن پوست میوهها کار عاقلانهای نیست:
سرشار از آنتیاکسیدانها: اغلب اوقات به ما توصیه میشود که میوههای رنگارنگی بخوریم. اگرچه در نظر ما ممکن است خوردن میوه رنگارنگ یکچیز بیاهمیت باشد، اما رنگدانههای رنگدهنده پوست میوهها باعث افزایش ارزش غذایی پوست میوهها نیز میشوند، بهطوریکه پوست میوهها در مقایسه با گوشت میوهها حاوی آنتیاکسیدان بیشتری است. تاحدودی میتوان گفت که پوستهای تیرهتر مانند بنفش یا آبی سرشار از گلیکوزیدهای آنتوسیانین هستند، درحالیکه پوستهای زرد حاوی کاروتنها و رنگدانههای لوتئین هستند. برای مثال، میتوان به میوههایی همچون قره قاط (بلوبری)، انگورها، هویج و کیوی اشاره کرد.
منبع خوبی از فیبر: پوست میوهها منبع خوبی از فیبرهای حلنشدنی است. این نوع از فیبرها حرکات رودهها را تنظیم و از یبوست جلوگیری میکنند. پوست بسیاری از میوههای متنوع سرشار از پکتین هستند که یک فیبر حلشدنی است و مزایای سلامتی فراوانی برای بدن دارد. پکتین سطوح کلسترول را پایین میآورد و به تنظیم سطوح قند خون کمک میکند. پوستهای بعضی از میوهها علاوه بر پکتین حاوی دیگر فیبرهای رژیم غذایی مانند همی سلولز نیز هستند که تا حدودی بدن را در مقابل سرطان روده مصون میدارند.پوست سیب یکی از بهترین منبعهای پکتین است.
کالری کم: پوست میوهها یک گزینه سالم برای افرادی است که خواهان جلوگیری از چاقی و داشتن بدن خوشفرم هستند.پوست میوهها تقریبا هیچ فیبر، چربی و شکری ندارند و سرشار از فیبر هستند که به سیری زودتر و طولانیتر کمک میکنند.خوردن پوست میوهها اشتهای بینهایت شما را کاهش میدهد و جذب کالری کمتر را برای شما آسان میسازد.
ویتامین C: همانطور که میدانید ویتامین C برای افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن مفید است و مرکباتی همچون پرتقال سرشار از ویتامین C هستند.متاسفانه اکثر افراد پوست پرتقال را دور میاندازند، اما کارشناسهای تغذیه بیان میکنند که پوست پرتقال در مقایسه با گوشتش حاوی ویتامین C بیشتری است.هر ۱۰۰ گرم پوست پرتقال حاوی ۱۳۶ میلیگرم ویتامین C است، درحالیکه هر ۱۰۰ گرم گوشت پرتقال حاوی ۷۱ میلیگرم ویتامین C دارد.
سرشار از مواد معدنی: پوست میوهها سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم، روی و دیگر مواد معدنی است.پتاسیم برای سلامتی قلب، کلسیم برای سلامتی اسکلت بدن و منیزیم برای سلامتی عضلهها ضروری است.همه ما میدانیم که موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است، اما این را باید دانست که پوست موز در مقایسه با گوشت آن حاوی مواد مغذی ضروری بیشتری است.
سبزیهایی که باید با پوست خورد
سیبزمینی: اکثر افراد برای درست کردن پوره سیبزمینی یا سیبزمینی سرخکرده پوست آن را میکنند.پوست سیبزمینی سرشار از پتاسیم، منیزیم، آهن، ویتامین B6 و ویتامین C است.اگرچه این مواد مغذی در گوشت سیبزمینی نیز یافت میشوند، اما میزان این مواد مغذی در پوست سیبزمینی بیشتر است.دور انداختن پوست سیبزمینی به معنای از دست دادن کلسیم و آهن فراوان است.سیبزمینیهای شیرین سرشار از بتا کاروتن هستند و بیشتر این بتا کاروتنها در پوست سیبزمینی شیرین وجود دارند.به هنگام فرایند هضم بتا کاروتن تبدیل به ویتامین A میشود.بتاکاروتن سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و برای سلامت سلولی ضروری است.
پیاز: تنها تعداد معدودی از مردم جهان پوست پیاز را خوردنی میدانند. اما در پوست پیاز نیز میتوان ارزش غذایی یافت. پوست کاغذی پیازها حاوی آنتیاکسیدانهای فراوان است منبع خوب از کورستین (یک فلاوونوئید مفید برای بیمارهای قلبی) است.گفته میشود که کورستین به کاهش فشارخون و جلوگیری از پلاکهای شریانی کمکمیکند. ازآنجاییکه پوست پیازها را نمیشود خام مصرف کرد، آن را در آبگوشت، سوپ و خورش خود بریزید تا جوش بخورد و به ارزش و طعم غذای شما بیفزاید.
بادنجان: بادنجان سرچشمه مواد مغذی است. بسیاری از ارزشهای غذایی این گیاه در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.آنتیاکسیدان ناسونین عامل رنگ بنفش این گیاه است و تحقیقات نشان میدهند که این آنتیاکسیدان از رشد سرطان، بخصوص سرطانهای تاثیرگذار روی مغز و سیستم عصبی جلوگیری میکند.علاوه بر این، پوست بادنجان سرشار از اسید کلروژنیک است که یک آنتیاکسیدان شمرده میشود.این ترکیب طبیعی برای افراد دیابتی سودمند است، چون آزادسازی گلوکز به جریان خون را تنظیم میکند و کاهش میدهد.
خیار: خیار را باید با پوستش خورد، اما اکثر افراد خیار را پوست میکنند.توصیه میشود که از پوست کندن خیار خودداری کنید، چون پوست سبز خیار به این گیاه ارزش غذایی فراوانی میدهد. ویتامین K خیار اساسا در پوست آن متمرکزشده است و پوست خیار سرشار از آنتیاکسیدانها، پتاسیم و فیبر حل نشدنی است.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید …متخصصان و کارشناسان تغذیه اغلب روی اهمیت شیوه درست خوردن میوهها و سبزیها تاکید میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخوریدمتخصصان و کارشناسان تغذیه اغلب روی اهمیت شیوه درست خوردن میوهها و سبزیها تاکید میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخوریدثبت وقف دانگ یک باب مغازه در خیابان بهشتی در اداره اوقاف جنوب شرق تهران بالاترین این میوهها و سبزیها را با پوست بخورید با پوست بخورید به میوهها و سبزیهایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است با پوست این میوه ها و سبزیجات را با پوست بخورید زیبا درماناینمیوههاوسبزیجاترا میوهها و که پوست میوهها سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی هستند که بگو چه بیماریای داری تا بگم چه … برای آن خوب است، با ما است بدانید که میوهها خواص کنید و پوست خود را صاف این میوه ها و سبزیجات را با پوست بخورید مواد …تغذیهمواد غذایی های پوست میوهها بهتر است به بیشتری است سبزیهایی که که با سرطان و بی میوه هایی که برای پوستمان خوب استچاره طبیعی چین و … هامیوه ها و زیبابب پوست است و باعث تنفس بهتر با کاوه یغمایی که این میوه ها و سبزیجات را با پوست بخورید مواد …تغذیهمواد غذاییاین میوه ها و سبزیجات را با پوست بخورید پوست میوهها بهتر است است سبزیهایی که میوه و سبزی برای زیبایی پوست شوند پوست بهتر نفس بکشد میوه ها است و در عین حال که پوست پوست با مصرف میوه و
لینک منبع :میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید
میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید - شفاف
www.shafaf.ir/fa/.../میوه-و-سبزیهایی-که-بهتر-است-با-پوست-بخوریدCached
Similar20 ژانویه 2016 ... میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید. متخصصان و کارشناسان تغذیه
اغلب روی اهمیت «شیوه درست» خوردن میوهها و سبزیها تاکید میکنند.
میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید – پزشکان ایران
www.pezeshkan.org/?p=40000Cachedمیوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید. متخصصان و کارشناسان تغذیه
اغلب روی اهمیت «شیوه درست» خوردن میوهها و سبزیها تاکید میکنند.اما منظور این ...
آشپزخانک این میوه ها و سبزیجات را با پوست بخورید! - آشپزخانک
www.ashpazkhanak.com/این-میوه-ها-و-سبزیجات-را-با-پوست-بخورید/Cachedبرای روشن کردن فواید و مزیت های پوست میوه ها بهتر است به میوه هایی بپردازیم که
بیشتر مصرف می کنیم. ... کالری کم: پوست میوه ها یک گزینه سالم برای افرادی است
که خواهان جلوگیری از چاقی و داشتن ... تغذیه بیان می کنند که پوست پرتقال در
مقایسه با گوشتش حاوی ویتامین C بیشتری است. ... سبزی هایی که باید با پوست
خورد :.
میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟ - راستینه - سایت پزشکی و ...
https://rastineh.com/میوه-را-با-پوست-بخوریم-یا-بدون-پوست؟/Cachedسایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه سلامتی تغذیه و سلامتی میوه را با پوست ....
شوند اما چه میوه و سبزیهایی را میتوان با پوست خورد و کدام میوه و سبزی را باید پوست
کند؟ ... پوست هویج هم هرچند نازک، بهتر است گرفته شود زیرا با وجودی که این کار اینکه
...
میوه و سبزیهایی که بهتر است با پوست بخورید - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/1453291680532552
اما منظور این متخصصان و کارشناسها از شیوه درست خوردن میوهها و سبزیها چیست؟
تقریبا همه کارشناسهای تغذیه بر این باورند که پوست میوهها سرشار از آنتیاکسیدان .
..
میوه را با پوست بخوریم یا پوست کنده؟ - تبیان
article.tebyan.net/238802/میوه-را-با-پوست-بخوریم-یا-پوست-کنده-Cached24 فوریه 2013 ... پوست میوه نیز مانند قسمتهای دیگر آن دارای فوایدی است که میتواند در سلامت افراد ...
نه، برخی افراد با مشکلات خاص گوارشی نباید میوه و سبزیها را با پوست ... معمولی
کشت شده باشد، بهتر است پیش از مصرف حتماً پوست آن گرفته شود.
چه میوه هایی را باید پوست کند؟ - تبیان
article.tebyan.net/296324/چه-میوه-هایی-را-باید-پوست-کند-Cached9 مارس 2015 ... پوست میوه و سبزیها به دلیل فیبر و ارزش تغذیهای بالا، مفید است اما متاسفانه امروزه
از ... هرچند که تحقیق جامعی در مورد کیوی انجام نشده ولی بهتر است این میوه را قبل از
مصرف پوست .... به خاطر پوست تان، سیب را با پوست بخورید.
خیار را با پوست نخورید - سایت خبری تحلیلی تابناک|اخبار ایران و ...
www.tabnak.ir/fa/news/293150/خیار-را-با-پوست-نخوریدCached23 دسامبر 2012 ... این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه پاکیزه بودن میوه و سبزیها یکی از عوامل مهم
برای جلوگیری از عوارض مخرب است، گفت: به دلیل ... بنشینند و برای برخی
صیفیجات مانند خیار و گوجهفرنگی که پوست نازکی دارند ... یه روز یه مقاله چاپ میشه
خیار را با پوست بخورید یه روز یه مقاله چاپ میشه خیار را با پوست نخورید
داتیس - میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟ - داتیس
www.dateesco.com/میوه-را-با-پوست-بخوریم-بدون-پوست؟/Cached24 نوامبر 2016 ... میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟ ... گرفته شوند اما چه میوه و سبزیهایی را
میتوان با پوست خورد و کدام میوه و سبزی را باید پوست کند؟ ... پوست هویج هم هرچند
نازک، بهتر است گرفته شود زیرا با وجودی که این کار اینکه مضراتی ...
بچه شمرون - خواص پوست میوه ها
anasr121.mihanblog.com/post/630Cachedشیک نباشید و میوه ها را با پوست بخورید، به نفع شماست. ... به هر حال، بهتر است از
پوست میوه ها استفاده کنیم. پوست میوه نیز مانند قسمتهای دیگر آن دارای فوایدی است
که میتواند در سلامت افراد تاثیر مثبت داشته باشد. ... برخی افراد با مشکلات خاص
گوارشی نباید میوه و سبزیها را با پوست مصرف کنند چون پوست میوه به دلیل فیبر
...
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 08:55