[ad_1]
برای شما عزیزانی که قطاب یزدی را دوست دارید طرز تهیه آن را در پایین قرار داده ایم.
موادلازم:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
روغن جامد آب شده ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
آرد به مقدار لازم
پودر قند به مقدار لازم
مواد لازم برای درون قطاب :
پودر بادام ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قطاب یزدی :
ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید
و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.خمیر را به قطر 3 میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید.
دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید

و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.
پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند،
زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
6 روز پیش ... قطاب یزد ,طرز تهیه قطاب یزد ,روش تهیه قطاب یزد ,طرز پخت قطاب یزد ,آموزش پخت قطاب یزد ,مواد لازم برای قطاب یزد ,قطاب یزد خوشمزه ,دستور پخت ...طرز تهیه انواع قطاب,طرز تهیه قطاب,تهیه قطاب در فر,طرز تهیه قطاب خانگی در فر,طرز تهیه انواع شیرینی قطاب,طرز تهیه ی انواع قطاب,طرز تهیه انواع خمیر قطاب,طرز تهیه ...11 نوامبر 2015 ... قطاب محبوبترین شیرینی سنتی یزدی است که به لطف وجود هل و بادام در ساختار آن دارای عطر و طعم بینظیری است.12 آگوست 2013 ... دستور و طرز تهیه انواع شیرینی و همچنین شیرینی قطاب که یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی است را می توانید از بخش آشپزی سایت نون و ...8 جولای 2015 ... دستور پخت قطاب یزدی,چگونه قطاب یزدی درست کنیم,شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی است .طرز تهیه ی قطاب بسیار ساده ...20 دسامبر 2015 ... طرز تهیه قطاب در خانه به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و روش تهیه قطاب یزدی خوشمزه و خوش طعم شیرینی اصیل ایرانی به صورت مرحله به مرحله را در ...قطاب یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین مردم است.برای آموزش تهیه قطاب خانگی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.11 دسامبر 2013 ... طرز تهیه مواد داخل قطاب : گردو و شکر یا خاکه قند را آسیاب کرده و هل و گلاب اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم . طرز پیچیدن قطاب ها: به اندازه یک ...علت پف نکردن کیک های خانگی چیست؟ طرز تهیه ی شیرینی هلو · طرز تهیه لامینگتون استرالیایی · طرز تهیه ی دسر کلاسیک ایتالیایی · طرز تهیه دسر لذیذ شکلات با ...
کلماتی برای این موضوع آشنایی با روش تهیه کیک یزدی برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید مواد لازم برای انواع کیکانواع کیک خانگیکیک تولدانواع شیرینی …طرز تهیه و دستور انواع کیکها و شیرینی هادستورالعملهای انواع شیرینیهای سنتی ایران تهیه چهار نوع شیرینی خانگی برای عیدشیرینی خانگی طرز تهیه شیرینی خانگی روش تهیه شیرینی خانگی طرز پخت شیرینی خانگی آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی مواد لازم نان هر مدلی که دوست دارین مانند نان فانتزی یا نان باگت ولی بهتره سفید طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا آکاطرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا باقلوا یزدیخمیر یوفکاآموزش هنر شیرینی پزی آموزش شیرینی پزیپختن کیکطرز تهیهکلوچهشیرینیژلهشکلاتیمیوه ایتزیین کیککارامل خورش کرفس ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزادخورشکرفسخورش کرفس را میتوان به دو روش آب پز برای کسانی که محدودیت خوردن چربی دارند و به روش شیرینیجات سنتی یزدی حاج خلیفه شیرینی یزدیشیرینییزدیمواد لازم بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلو خاک قند ۲۵۰ گرم هل کوبیده الک کرده آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیمواد اولیه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو برای تهیه کیک کاکائویی و تیره طرز تهیه کیک موز و گردوپرشین پرشیاطرز تهیه کیک موز و گردوو مواد لازم برای کیک موز و گردو و سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر
لینک منبع :مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی
طرز تهیه قطاب یزدی مرحله به مرحله • دونفره
https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-قطاب-یزدی-qottab-recipe/Cachedآموزش مرحله به مرحله تهیه قطاب یزدی که به سادگی میتونید در عرض یک ساعت کلی
قطاب عالی و خوشمزه داشته باشید. قطاب یزدی خمیرش استراحت نداره و در روغن سرخ ...
مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی - ایران ناز
www.irannaz.com/مواد-لازم-تهیه-قطاب-یزدی.htmlCachedبرای شما عزیزانی که قطاب یزدی را دوست دارید طرز تهیه آن را در پایین قرار داده ایم
موادلازم زرده تخم مرغ ۲ عدد روغن.
طرز تهیه قطاب خانگی یزدی | ستاره
setare.com/fa/news/2645/طرز-تهیه-قطاب-خانگی-یزدیCached
Similar11 نوامبر 2015 ... قطاب محبوبترین شیرینی سنتی یزدی است که به لطف وجود هل و بادام در ساختار آن
دارای عطر و طعم بینظیری است.
طرز تهیه قطاب خانگی - نمناک
namnak.com/طرز-تهیه-قطاب-خانگی.p2720Cachedقطاب یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین مردم است.برای آموزش تهیه قطاب
خانگی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
Images for مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی
طرز تهیه قطاب یزدی در خانه + نکات پخت بهتر - آرگا
arga-mag.com/34706/طرز-تهیه-قطابCached20 دسامبر 2015 ... قطاب یکی از شیرینی های اصیل استان یزد است که می توانید آن را در منزل برای مهمانی
ها و عید نوروز تدارک ببینید. در این بخش طرز تهیه قطاب و نکات ...
کتاب آشپزی/قطاب - ویکیکتاب
https://fa.wikibooks.org/wiki/کتاب_آشپزی/قطابCached
Similarقطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینیهای محلی یزد و کرمان است. ... طرز تهیه: در
صورتیکه خمیر ترش از نوعی است که باید حل شود آن را در دو قاشق غذاخوری آب ملایم با
یک ...
مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی - مفیدستان - ابتدا
mofidestan.ir/اگر-از-نوشیدنی-های-تکراری-خسته-شده-اید،/?random=1
برای شما عزیزانی که قطاب یزدی را دوست دارید طرز تهیه آن را در پایین قرار داده ایم.
موادلازم: زرده تخم مرغ ۲ عدد روغن جامد آب شده ۱۰۰ گرم ماست ۱۰۰ گرم آرد به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی مخصوص عید نوروز - هنر در خانه
www.honardarkhane.com/8172/شیرینی-قطاب-خانگیCached31 ژانویه 2016 ... آموزش تهیه شیرینی قطاب خانگی بدون فر با روشی ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز
که این شیرینی خوش طعم به راحتی .و با مواد اولیه کم تهیه می گردد ...
آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/215033/آموزش-تصویری-طرز-تهیه-قطابCached
Similar27 ژوئن 2015 ... آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب. شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های
دنیاست. در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت ...
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 14:03