مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟

[ad_1]

چای ماسالا

چای ماسالا

زمان آماده سازی : 5 دقیقه

زمان پخت : 10 دقیقه

مواد لازم برای چای ماسالا :

 

مواد لازم برای چای ماسالا


طرز تهیه چای ماسالا :

 

کلیه ادویه ها را به همراه زنجبیل داخل آب ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا حجم آب پس از تبخیر نصف شود.سپس شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود عسل را اضافه کرده و شیر و عسل را به آب اضافه کنید.چای را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و سپس صاف کرده و میل نمایید.

دقت کنید که می توانید این چای را با شکر یا نبات نیز شیرین کنید یا به صورت ساده تهیه کرده و کنار آن قند یا شکلات سرو نمایید.چای ماسالا یک چای اصالتا هندی اسـت که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع خستگی می باشد.

تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال (یا ۹۰۰۰ سال) پیش در آسیای جنوبی بازمی گردد. زمانی که پادشاهان این چای را به عنوان نوشیدنی که خاصیت دارویی درمانی داشت استفاده می کردند. در آن زمان چای ماسالا هم به صورت سرد و هم گرم سرو می شد و از انواع ادویه ها در تهیه آن استفاده می شد. در واقع طرز تهیه آن در مناطق مختلف متفاوت بود.

سالها بعد در سال ۱۸۳۵ وقتی که بریتانیا شروع به کشت چای سیاه در ایالت‌ آسام‌ (شمال‌ شرقى‌ کشور هندوستان‌) کرد، صنعت چای در هندوستان رشد چشمگیری پیدا کرد و تنوع در تهیه چای نیز آغاز شد. چای ماسالا که امروزه ما آن را می شناسیم در همین دوران به وجود آمد.

در حال حاضر این چای در قسمتهای زیادی در دنیا شناخته شده اسـت و تنوع زیادی در طرز تهیه آن وجود دارد تقریبا می توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده اسـت. اخیرا چای لاته و چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیار ریادی پیدا کرده اسـت.

 

نکاتی برای تهیه چای ماسالا :

در صورتی که چای را زیاد روی حرارت نگه دارید. مواد طعم خود را بیش از حد پس داده و احتمال دارد چای شما خوش طعم نشود.در انتخاب ادویه های این چای دقت کنید. ادویه های تازه و معطر حتما کیفیت بهتری به محصول شما خواهند داد.به جای عسل می توانید از شیرین کننده های دیگر مانند نبات و ... نیز استفاده نمایید.

 

عسل برای خون شما مفید اسـت.

عسل تاثیرات مختلفی بر روی بدن دارد و این امر بستگی به نوع مصرف شما دارد. اگر عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید، تاثیرات بسیار مفیدی بر روی تعداد گلبول‌های قرمز موجود در خون دارد. گلبول‌های قرمز خون مسئول انتقال اکسیژن موجود در خون به بخش‌های مختلف بدن هستند. عسل محلول در آب ولرم میزان هموگلوبین‌های خون را افزایش می‌دهد، هموگلوبین‌هایی که مانع کم‌خونی می‌شوند.

کم‌خونی ناشی از فقر آهن هنگامی بروز می‌کند که میزان آهن موجود در برنامه غذایی یا جذب آن کافی نیست و ظرفیت انتقال اکسیژن موجود در خون به کمتر از حد معمول کاهش یابد. کم‌شدن ظرفیت اکسیژن‌رسانی منجر به خستگی مفرط، تنگی نفس و گاهی افسردگی و مشکلات دیگر می‌شود. عسل با ایجاد ظرفیت برای انتقال اکسیژن خون، این قبیل مشکلات را خنثی می‌کند.

اکسیژن کافی در خون حقیقتا مهم اسـت زیرا تعیین کننده سطح سلامت بدن اسـت و سهولت بازسازی سلول‌های بدن در گرو میزان اکسیژن موجود در خون اسـت. تحقیقات اولیه در این زمینه نشان از تاثیرات مثبت عسل روی بیماری فشار خون یا فشار خون بالاست. به طور سنتی، عسل را برای کاهش تاثیرات منفی افت فشار خون یا فشار خون پایین مصرف می‌کردند.

همچنین شواهدی مقدماتی دال بر اینکه عسل مانع از کم شدن تعداد گلبول‌های سفید خون در بیمارانی که متحمل شیمی‌درمانی‌ هستند وجود دارد. در آزمایشی که بر روی تعداد محدودی از بیمارانِ متحمل شیمی‌درمانی که با خطر کمبود گلبول‌های سفید خون مواجه بودند صورت پذیرفت، مشخص شد که در ۴۰٪ از آنها بعد از مصرف روزانه ۲ قاشق چای‌خوری عسل در طی دوره شیمی‌درمانی خطرعود کمبود گلبول سفید خون از بین رفته اسـت.

چای ماسالا با عسل

چای ماسالا با عسل

 

عسل سالم‌تر از شکر اسـت.

در ارتباط با تاثیرات منفی شکر سفید بر روی بدن سخن فراوان اسـت. عسل جایگزینی فوق‌العاده برای شکر اسـت که هم شیرین و هم سالم اسـت. گرچه ساختار شیمیایی عسل حاوی قندهای ساده می‌باشد اما این ساختار کاملا متفاوت از ترکیبات شکر سفید اسـت.عسل حدود ۳۰٪ گلوکز و ۴۰٪ فراکتوز یعنی دو عنصر تک‌‌قندی یا قند ساده، با ۲۰٪ قندهای پیچیده دارد. عسل همچنین حاوی دکسترین و فیبر نشاسته می‌باشد. این ترکیب به تعدیل میزان قند خون کمک شایانی می‌کند.

 

عسل برای افرادی که یوگا انجام می‌دهند، مفید اسـت.

مصرف عسل ترکیبات شیمیایی خونِ افرادی که به تمرینات یوگا مبادرت می‌ورزند را متعادل می‌سازد و مصرف عسل اکیدا به آنها توصیه می‌شود. مصرف مرتب عسل انرژی بیشتری به سیستم شیمیایی بدن می‌بخشد. در صورتی که مقداری عسل را در آب ولرم حل کنید و صبح‌ها پیش از شروع حرکات یوگا میل کنید، عملکرد سیستم شیمیایی بدن را تقویت می‌کند.

 

عسل از خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی کنندگی برخوردار اسـت.

مصرف عسل موجب تشدید خواص داروهای ضدباکتریایی، تقویت عملکرد پادتن‌ها و ایستادگی در برابر فعالیت‌های میکروبی مضر می‌شود. مطالعات متعددی در زمینه تاثیرات عسل در درمان زخم‌ها صورت پذیرفته اسـت. یکی از این مطالعات نشان داد که خاصیت دارویی عسل زخم را دستخوش فرایند پاکسازی ویژه‌ای می‌کند،

یعنی باکتری‌های موجود در زخم شرکت‌کنندگان را به طور کامل از بین می‌برد. در مطالعه‌ای دیگر روند درمان جراحات و زخم پای ۵۹ نفر از شرکت کنندگان که ۸۰٪ آنها به درمان‌های متعارف پاسخ مثبت نشان نداده بودند، با استفاده از عسل خام از سر گرفته شد. زخم‌های تمام بیماران به استثنای زخم‌های یک بیمار بهبود یافتند. علاوه بر این، زخم‌های عفونی بعد از یک هفته عسل درمانی استریل شدند.

در طب سنتی، یکی از مزایای استفاده از عسل، درمان عفونت‌های دستگاه تنفسی اسـت. مصرف روزانه عسل مشکلاتی از قبیل تنگی نفس و خلط بیش از حد گلو را برطرف می‌کند.همچنین تحقیقات بالینی اثبات می‌کند که عسل طبی، عوامل بیماری‌زایی که ناقل آن غذا‌ها هستند را از بین می‌برد از جمله

این بیماری‌ها می‌توان به باکتری روده و تیفوئید اشاره کرد. همچنین اثبات شده که عسل مقاومت باکتریایی را در هم می‌شکند تا بدن در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها ایستادگی نکند. محققان دریافتند که عسل در درمان عفونت‌های حاد ناشی از زخم‌های باز و عفونت‌های ناشی از خاک تاثیرات مثبتی نشان می‌دهد.

عسل به طرق مختلف به مبارزه با عفونت‌ها پرداخته و شرایط را برای افزایش مقاومت عوامل بیماری‌زا دشوار می‌کند. آنتی‌بیوتیک‌ها، عموما باکتری‌های در حال رشد را هدف گرفته، به آنها این شانس را می‌دهند تا دست از مقاومت بردارند. همچنین مشخص شده عسل آنچه تعامل باکتریایی خوانده می‌شود را در هم گسیخته و همین امر موجب کاهشِ شدت خاصیت بیماری‌زایی باکتری‌ها شده و برای آنتی‌بیوتیک‌ها مجال تاثیرگذاری فراهم می‌آورد.

چای ماسالا با دارچین

چای ماسالا با دارچین

 عسل خوراکی انرژی‌زاست.

یکی از مهم‌ترین کاربردهای عسل در طب سنتی انرژی‌زایی بی‌درنگ آن اسـت. همان‌طور که در بالا ذکر شد، عسل حاوی انواع مختلفی از مولکول‌های قند و به طور خاص گلوکز و فراکتوز می‌باشد. به هرحال، بر خلاف شکر سفید که فراکتوز و گلوکز ترکیب می‌شوند و قند را می‌سازند و فرایند هضم آنها نیز مراحل بیشتری را طی می‌کند،

در عسل این دو مولکول شکر از یکدیگر جدا هستند. بدین ترتیب، گلوکز نقش منبع انرژی‌زا را بر عهده دارد.انجمن ملی عسل ایالات متحده اکیدا مصرف عسل را توصیه می‌کند زیرا عسل حاوی مقادیر کمی از انواع مختلف ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. فهرستی از این مواد شامل: نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی می‌شود.

 

عسل به هضم غذا کمک می‌کند

عسل موجب کاهش یبوست، نفخ و گاز معده می‌شود و از اینکه ملینی ملایم اسـت از آن سپاسگزاریم. همچنین عسل سرشار از خواص پروبیوتیک یا باکتری‌های مفید از قبیل bifido bacteria و lactobacilli اسـت که در هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش آلرژی موثرند. عسل را جایگزین شکر مصرفی خود نمائید تا تاثیرات مواد سمی تولید شده توسط قارچ‌ها در روده را کاهش دهید .

 

عسل با عفونت‌های پوست سر و انواع عفونت‌های جلدی مبارزه می‌کند.

همچنین عسل فواید بیشماری برای سلامت پوست سر و بدن دارد. در یک تحقیق مختصر که بر روی ۳۰ بیمار به بررسی تاثیر عسل در درمان چربی نابهنجار پوست و شوره سر پرداخت، از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا عسل خام رقیق را هر یک روز در میان با ملایمت بر روی نقطه‌ای که ناهنجاری پوستی قرار دارد به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بمالند.عسل باید پیش از شستن به مدت ۳ ساعت روی منطقه ناهنجاری پوستی باقی می‌ماند. با این شیوه درمان در تمامی بیماران

نشانه‌های بهبودی نمایان شد. از شدت خارش کاسته شده بود و لایه‌های متلاشی شده نسوج سلولی در طی یک هفته خوب شدند، در عین حال جراحات و زخم‌ها در طی دوهفته از بین رفتند. ریزش موی بیماران نیز بهبود یافته بود. بعلاوه، بیمارانی که این شیوه درمانی را برای مدت شش ماه و یک بار درهفته ادامه دادند، به هیچ وجه بیماریشان دوباره عود نکرد.

 

عسل به خواب عمیق و صحیح در کودکان کمک می‌کند.

نتایج مقدماتی از چندین تحقیق نشان می‌دهد که عسل موجب بهبود کیفیت خواب در کودکان می‌شود. با توجه به اظهار نظر والدین، تحقیقات منتج به این شد که عسل موجب کاهش سرفه‌های شبانه کودکان شده و همین امر خواب عمیق‌تر و آرام‌تری را برای کودکان در پی دارد.

 

گردآوری: مجله ی اینترنتی دلگرم

 

+ 0
مخالفم - 0

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


20 فوریه 2016 ... چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟-چای ماسالا-چای ماسالا را چگونه تهیه می کنند؟-طرز تهیه چای ماسالا-نحوه ی درست کردن چای ماسالا.28 فوریه 2016 ... زمانی که پادشاهان این چای را به عنوان نوشیدنی که خاصیت دارویی درمانی داشت استفاده می کردند. در آن زمان چای ماسالا هم به صورت سرد و هم گرم سرو می شد ...چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ چای ماسالا زمان آماده سازی : ۵ دقیقه زمان پخت : ۱۰ دقیقه مواد لازم برای چای ماسالا : طرز تهیه چای ماسالا : کلیه ادویه ها را به همراه زنجبیل ...صفحه اصلی > كمي تخصصيتر > چگونه یک چای بی نظیر درست کنیم؟ ... غلیظ تری داشته باشید نباید مدت زمان دم کشیدن چای را بالاتر ببرید بلکه باید میزان چای را ...16 جولای 2016 ... چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ پخش آنلاین و دانلود موزیک. پخش آنلاین موزیک. فرمت 128 بیت فرمت 320 بیت. توضیحات. چای ماسالا …نحوه درست کردن چای ماسالا رادر ادامه این مطلب از ایران ناز میخوانید زمان آماده سازی 5 ... چگونه خواهر شوهر را از خانه بیرون کنیم؟ ... سالها بعد در سال ۱۸۳۵ وقتی که بریتانیا شروع به کشت چای سیاه در ایالت آسام (شمال شرقى کشور هندوستان) کرد، صنعت چای در ...چگونه یک سالاد سالامی ایتالیایی خوشمزه درست کنیم؟! دوشنبه, فروردين 02 1395. برای نظر ... چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ دوشنبه, اسفند 03 1394. برای نظر ...چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ چای ماسالا … Powered by WPeMatico. ارسال شده در مارس 21, 2016 نویسنده 7ia-aminدستهها آموزش انواع غذا ها ...23 فوریه 2016 ... دونارنج - چای ماسالا چایی است که اصالتا هندی بوده و به همراه شیر و ادویه های ... چای در هندوستان رشد چشمگیری پیدا کرد و تنوع در تهیه چای نیز آغاز شد.23 آوريل 2016 ... چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ چای ماسالا زمان آماده سازی : ۵ دقیقه زمان پخت : ۱۰ دقیقه مواد لازم برای چای ماسالا : طرز تهیه چای ماسالا : کلیه ادویه ها را ...


کلماتی برای این موضوع

چای اولانگ چیست؟ چه خواصی دارد و چطور باید آنرا آماده کرد …این نوع چای یکی از چای‌های بسیار قدیمی و بومی کشور چین است، این چای را به صورت بسته آخرین دیدگاه های سایت ایران کوکغذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و طرز تهیه چای سفید یک دم‌نوش با خاصیت ……برای دم کردن چای سفید،وقتی در کف قوری حبابهای ریز شروع به بالا آمدن کرد چای را در قوری چاکراها انرژی درمانیچاکراهاتمرین اول انقباض مرکز ریشه به آرامی بازدم انجام دهید و لگن خاصره را با قوت هر چه



لینک منبع :چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟

چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ - مجله اینترنتی دلگرم www.delgarm.com/.../143376-چای-ماسالا-را-باید-چگونه-درست-کرد؟‎Cached20 فوریه 2016 ... چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟-چای ماسالا-چای ماسالا را چگونه تهیه می کنند؟-طرز تهیه چای ماسالا-نحوه ی درست کردن چای ماسالا. طرز تهیه چای ماسالا - بیتوته www.beytoote.com/cookery/ghazaha/recipe-back1-top1.html‎Cachedچای ماسالا درست کردن چای ماسالا تهیه چای ماسالا,مواد لازم برای تهیه چای ماسالا,دم کردن چای ... این چای را به عنوان نوشیدنی که خاصیت دارویی درمانی داشت استفاده می کردند. تاریخچه و طرز تهیه چای ماسالا - چای ماسالا چیست و چه ترکیبی دارد ... wikidrink.info/نوشیدنی‌های-گرم/چای-ماسالا/‎Cached Similarچای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. طرز تهیه این چای ساده ... چگونه یک چای بی نظیر درست کنیم؟ این راهنما به شما کمک ... چگونه به agarbatti ماسالا www.trucauthang.asia/cobble/7017/چگونه-به-agarbatti-ماسالا.html‎Cachedچای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ , اولین وبهترین وبسایت در زمینه اندروید در همه امورات . ... چگونه گرام ماسالا خانگی درست , اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه ... پیمونه » چای ماسالا - تیک - آبتین بلاگ tik.abtinblog.com/tag/پیمونه+»+چای+ماسالا+ پیمونه » چای ماسالا ,تیک. ... چای ماسالا آشنایی با طرز تهیه چای ماسالا سرآشپز: چای ماسالا طرز تهیه چای ماسالا طرز تهیه چای ماسالا چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ چای هندی با شیر و دارچین - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/223558/چای-هندی-با-شیر-و-دارچین‎Cached Similar14 جولای 2015 ... چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را ... چای هندی | طرز تهیه چای هندی با شیر و دارچین - نمناک namnak.com/چای-هندی.p22053‎Cachedچای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند. چای مزه‌دار زمستانی - گوشه www.gooshe.net/چای/‎Cached Similar30 min 25 دسامبر 2013 ... ... را جدا دم کنیم. اما آبی که می‌خواهیم توی قوری بریزیم باید همین آب باشد. ... می‌توانیم کمی شیر گرم با عسل هم به چای اضافه کنیم. چکیده: چای طعم‌ دار. گرم گزارش پروژه ماسالا hitechengineers.co.in/19776_گرم-گزارش-پروژه-ماسالا.html‎Cachedکلمه گرم به معنی "گرم" هستش و دلیلش گرماییه که ادویه ها به بدن میدن و ماسالا هم یعنی "مخلوط ادویه ها". پس گرم ماسالا ... قیمت روزانه . چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ ماشین آلات granding برای ماسالا - سنگ شکن و پردازش www.crusherdevelopment.club/.../ماشین-آلات-granding-برای-ماسالا.html‎Cachedچای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟ - مجله مطالب خواندنی. - بیشتر بدانید. چای ماسالا , نکاتی برای تهیه چای ماسالا : در صورتی که چای را زیاد روی حرارت نگه دارید.