این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید
کد مطلب: 35904
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۲
گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد.
برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک اســت.
اغلب دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و بعد مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به همراه دارد. واقعیت این اســت که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
1- گرم کردن مجدد سیب زمینی
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید اســت. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود، ارزش غذایی خود را از دست می دهد و دربدن ایجاد سم می کند.
2 – گرم کردن مجدد اسفناج
گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی نیترات اســت که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست. اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
3 – گرم کردن مجدد مرغ
خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار اســت، بهتر اســت به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر اســت در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
4 – گرم کردن مجدد کرفس
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. کرفس حاوی نیترات اســت و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده می کنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت اســت چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویو برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنند و غافل از عوارض آن هستند.
5 – گرم کردن مجدد قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد اســت که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
6 – گرم کردن مجدد تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. گفتنی اســت که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده اســت، نمی شود. از گرم کردن مجدد تخم مرغ بپرهیزید.
7 – گرم کردن مجدد چغندر
این سبزی حاوی نیترات اســت و برای سلامتی مفید اســت. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیست اما بهتر اســت که به صورت سرد مصرف شود.
منبع:جام نیوز
کلمات کلیدی: مواد غذایی ، گرم کردن ، بسیار خطرناک ، مواد سمی
مرجع : جام نیوز