مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

[ad_1]

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم 

این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه اسـت و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشد.کافی اسـت یکبار آن را درست کنید. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی اسـت. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب اسـت یکبار هم شده آن را امتحان کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

گلاب 5 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز 300 گرم
زعفران دم کرده 1 فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت 250 گرم
زرشک 1 لیوان
چوب دارچین 1 تکه کوچک
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمطرز تهیه:

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

 

2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

 

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

 

5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

 

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمنکته ها:

برای این خورش بهتر اسـت از گوشت گوسفند استفاده کنید.

 

اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

 

دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت اسـت که رنگ خورش تیره نشود.

 

در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه آموزش آشپزی آکا …طرز تهیه خورش قارچ با طعم عالی یک خورش خوشمزه ، خورش هویج و پرتقال طرز تهیه خورش به انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان آموزش آشپزی آکا و …طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت و لوبیا طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طرز تهیه قلیه سیرقیمه نثار قزوینی غذاهای محلیقیمهنثارقزوینیغذای محلی قزوین، خوش طعم و بی نظیر جولای قظ سلام و خسته نباشید خوب مایی آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی انواع خورشانواعخورشغذاهای خوش طعم و تند هندی مورد علاقه بسیاری از ما هستند، هر چند اکثر ما بدلایل زیاری طرز تهیه خورش خرفه با کشک طرز تهیه خورش مرغ با سس مخصوص شله زرد نذری خوشمزه با طرز تهیه ساده یاد بگیر دات …این مقاله اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است استفاده از آن با ذکر منبع همراه پودینگ با انار و پسته براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست طعم بسیار دلچسب و خوبی داره قیمه نثار غذای سنتی قزوین مواد لازم برای تا نفر گوشت مغز ران گوسفندی گرم برنج آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد دسر پتی بور بهارک مبینی بهار مدیر ارشد بهارسایت دسر پتی بور از ترکیب دو یا سه رنگ بوجود می آد دسر



لینک منبع :آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

خورش خلال - طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه | ایران کوک https://irancook.ir/10/28/khoresh-khalal/4491/‎Cachedطرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ... وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه ... آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم - پارس ناز www.parsnaz.com/آموزش-تهیه-خورشت-خلال-بادام-خوش-طعم.html‎Cachedآموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه است و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشدکافی است یکبار آن را درست کن. خورش خلال بادام (کرمانشاه) - چی بپزم chibepazam.ir/خورش-خلال-بادام-کرمانشاه/‎Cached Similarبعد از این مدت مخلوط خلال بادام و زعفران را همراه با چوب دارچین به خورش اضافه کنید و مواد را هم بزنید . آب خورش در .... غذای بندر عباس که خوش طعم تره…استفاده کنید .... یکی از مزیت های غذاهای ایرانی اینه که میشه اونارو به روش های مختلف تهیه کرد.گلاب و ... خورشت خلال ,خورشت مجلسی و بسیار شیک - پرشین وی persianv.com/.../خورشت-خلال-خورشت-مجلسی-و-بسیار-شیک.html‎Cached7 ژوئن 2014 ... پیاز یک عدد متوسط خلال بادام یک پیمانه زرشک سیاه نصف پیمانه رب گوجه ... طرز تهیه: *پیاز را نگینی خرد میکنیم. *گوشت گوساله خورشتی بدون چربی را ریز خرد میکنیم. ... *توی این فاصله مقداری زعفران دم کرده و خلال بادام را به آن اضافه می کنیم تا طعم دار شود. .... طرز تهیه ۴ نوشیدنی انرژی زا بدون کافئین خوش طعم. خورش بادام، طرز تهیه خورش خلال بادام - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/khoresh/9753.html‎Cached Similarخورش بادام کرمانشاه,خورش بادام,خورش بادام زمینی,خورش بادام کرمانشاهی,خورش بادام اردبیلی,خورش بادام هندی,خورش بادام با مرغ,خورش بادام خلال,خورش بادام اردبیل. میزغذا » خورش خلال بادام www.mizeghaza.com/1387/.../خورش-خلال-بادام/comment-page-1/‎Cachedخورش خلال. طرز تهیه : گوشت را باید ریز خرد کنیم. تقریباً یک سانتیمتر در یک ... ( چه ریز چه درشت ) چون این نوع زرشک طعم گس داره و غذا رو صد در صد خراب می کنه . ... ادویه است و کلا غذای خوش عطر و بویی است ، لیمو امانی نداره ، خلال پسته و بادام رو باهم ... خورش خلال کرمانشاه خوشمزه و رسمی ترین غذای کرمانشاهی https://parnianmedia.com/.../خورش-خلال-کرمانشاه-خوشمزه-و-رسمی-ترین-غذای-کرمانشاهی/‎Cachedدستور دقیق و طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه خوشمزه ترین غذای کرمانشاهی. ... غذای کرمانشاهی هاست. خورش خلال کرمانشاه طعم بسیار عالی و خاصی دارد و در مهمانی های رسمی و مهم کرمانشاه این خورش خوشمزه تهیه و سرو می شود.برای آموزش این خورش خوشمزه با پرنیان همراه شوید. ... خلال بادام را در کاسه ای آب خیس کنید و بگذارید یک ساعت خیس بخورد. خورشت خلال بادام - YouTube ► 4:44https://www.youtube.com/watch?v=Bu6mCLPX_xQ Feb 9, 2015 - 5 min - Uploaded by سایت نگاه مواد لازم برای تهیه ی خورشت خلال بادام: گوشت گوسفند 250 گرم، خلال بادام 150 گرم، لیمو عمانی 3 عدد، زرشک 50 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، زعفران آب ... طرز تهیه خورش خلال بادام غذای سنتی کرمانشاه - تفریحی taffrihi.ir/search/?q=طرز+تهیه+خورش+خلال+بادام+غذای+سنتی...‎Cached1 ژوئن 2017 ... نتایج جستجو شده برای طرز تهیه خورش خلال بادام غذای سنتی کرمانشاه ... پیشنهاد می کنیم این غذای محلی بسیار خوش طعم را امتحان کنید و از طعم این. آشنایی با روش تهیه خورش خلال بادام - غذای محلی کرمانشاه « آشپزی www.1doost.com/Post-15190.htm‎Cached Similar30 ژانویه 2014 ... شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش طعم نیز دارد که خورش خلال بادام آن یکی از آنهاست.