در مقاله خواص موز به بررسی 5 خاصیت ویژه موز برای سلامتی پرداختهایم اما جالب اســت که بدانید پوست موز نیز قابل خوردن اســت و خواص ویژهای دارد.
به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ تا کنون فکر می کردم که تنها خاصیت پوست موز محافظت از موز و فاسد نشدن آن اســت ولی اکنون فهمیده ام که نه تنها خوردن پوست موز بی خطر اســت بلکه پیشنهاد هم می شود. پوست موز علاوه بر داشتن پتاسیم که به تعادل الکترولیت ها و رشد سلول ها کمک می کند بلکه منبع منیزیم (برای سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن) فیبر (برای سلامت روده بزرگ) و ویتامین B6 (برای متابولیسم و سلول های قوی) اســت.
همچنین بخوانید: فواید پوست موز
طعم آنها بستگی به خامی و رسیدگی آن دارد. پوست موزهای نرسیده شخیم تر و تلخ تر هستند. اما اگر رسیده باشند پوستشان نازک تر و شیرین تر و قابل مصرف می شوند.
و اما نحوه مصرف آن ها: ابتدا مطمئن شوید که این میوه کاملا ارگانیک باشد و از مواد ضدعفونی کننده و سم های آفت کش در آن استفاده نشده باشد. می توانید پوست موز را در اسموتی به کار ببرید یا در چای موز دم کنید که به علت تریپتوفان موجود در آن به فرآیند خواب کمک شایانی می کند.
در بسیاری از کشورها پوست موز را برای مصارف خوراکی به کار می برند. در حالی که نیازی نیست تمام موز را یکباره مصرف کنید، پوست موز حاوی مواد مغذی و ویتامین های زیادی اســت.