مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تاثیر رنگ‌های مواد غذایی برای سلامت

[ad_1]

متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه‌ و سبزی به رنگ‌های مختلف را توصیه می‌کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها به بدن است.

به گزارش مشرق، آنتی اکسیدان‌ها یکی از ترکیب‌های مورد نیاز بدن هستند که سبزیجات و میوه‌های بنفش یا ارغوانی رنگ اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از آنها هستند و به همین دلیل افزودن این نوع از سبزی‌ها و میو‌ه‌ها به رژیم‌غذایی روزانه ضروری است. سایت تخصصی «ام‌ان‌ان» در گزارشی به بررسی هفت نوع میوه و سبزی بنفش‌رنگ که مصرف آنها به حفظ سلامت و شادابی بدن کمک می‌کند، اشاره کرده که به شرح زیر است:
 
گل‌کلم بنفش
 
این سبزی مانند گل کلم سفیدرنگ مغذی و حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که برای سلامت بدن مفیدند. این نوع سبزی هنگام طبخ، سبزرنگ می‌شود. هرچند می‌تواند برای حفظ رنگ این سبزی در غذا آن را به صورت خام مصرف کرد.
 
کلم‌پیچ بنفش (قرمز)
 
کلم پیچ بنفش نسبت به نوع سفیدرنگ آن از میزان بیشتری پلی‌فنول برخوردار است و پلی‌فنول‌ها نیز از ترکیبات مهم برای حفظ سلامت بدن هستند.
 
هویج بنفش (ارغوانی)
 
هویج بنفش دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی بالا است. نتایج یک بررسی بر موش‌ها نشان می‌دهد آب هویج بنفش ناراحتی‌ها و بیماری‌های ناشی از مصرف حجم زیاد کربوهیدرات نظیر پیش‌دیابت، فشارخون بالا و آسیب‌های قلبی و کبدی را برطرف می‌سازد. همچنین این نوع هویج نسبت به هویج معمولی حاوی میزان بیشتری آنتی اکسیدان است.
 
بادمجان
 
مصرف بادمجان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌ها، آهن، کلسیم و دیگر انواع ویتامین‌ها توصیه می‌شود.
 
سیب‌زمینی بنفش
 
بررسی‌ها نشان می‌دهد میزان آنتی اکسیدان این نوع سیب زمینی نسبت به نوع معمولی آن بالاتر است.

 

منبع: روزنامه آرمان

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


17 جولای 2016 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگهای مختلف را توصیه میکنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذیها به ...رنگهای خوراکی هم در تولید مواد غذایی تجاری و هم در آشپزی و پختوپز خانگی مورد استفاده ... رنگهای مصنوعی را نداشته و در تحقیقات مختلف تأثیرات مثبت آنها بر سلامت ...3 ا کتبر 2016 ... قرن هاست كه رنگ ها به اشكال مختلف به مواد غذايي اضافه مي شود. طبق اسناد تاريخي حدود 1500 سال قبل از ميلاد مسيح در مصر سازندگان شيريني عصاره ...متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگهای مختلف را توصیه میکنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذیها به بدن است.17 جولای 2016 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگهای مختلف را توصیه میکنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذیها به ...به گزارش مشرق، آنتی اکسیدانها یکی از ترکیبهای مورد نیاز بدن هستند که سبزیجات و میوههای بنفش یا ارغوانی رنگ اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از آنها هستند و به همین ...مصرف کننده مواد غذایی قدرت درک وتشخیص داشته و خود بیش از هرکس به سلامتی خود و خانواده اش ارج می نهد. پس حق دارد بجای منع مصرف رنگها با بالا بردن سطح آگاهی از ...رنگ غذا یا رنگ های به کار رفته در بسته بندی مواد غذایی یکی از جذابیت های ... در امان داشته و از تحلیل بافت های بدن پیشگیری کرده و سبب سلامت مجاری ادرار می شود.رنگ غذا و رنگ غذا بجای زعفران و رنگ غذای طبیعی و خطرات رنگ غذا برای سلامتی بدن و کدام رنگ غذا بهتر ... قدیمی ترها با استفاده از مواد طبیعی به غذاها رنگ و لعاب می دادند اما امروزه همه چیز تقریبا با دخالت .... غذاها چه تأثیری روی دندان ها دارند; پای انسان ...اهمیت رنگهای طبیعی و مضرات رنگهای سنتزی از دیدگاه سلامت عمومی. صنعت غذا، طی سالیان متمادی به منظور بهبود ویژگیهای مورد نظر مصرفكننده از انواع مختلف مواد افزودنی نظیر رنگهای مصنوعی، شیرینكنندههای مصنوعی، طعمدهندهها، ... تیم تحقیقات استیونسون كه تاثیرات افزودنیهای خوراكی را بر روی كودكان به مدت چند سال مطالعه كردهاند، ...


کلماتی برای این موضوع

مواد غذایی مغذی برای اسپرم و تخمکیکشنبه مرداد مواد غذایی مغذی برای اسپرم و تخمک بازدیدمواد دارویی طبیعی پزشکان ایرانسرکه‌را دوست سلامت خود بدانید سرکه‌سرشار از مواد مغذی‌ای است که به لاغر شدن کمک می کدام مواد غذایی برای کم خونی خانم ها مناسب است کم خونی یکی از عارضه های شایع در بین دختران و زنان ایرانی می باشد بایستی برای جلوگیری خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجاتتور تایلند سفری به سرزمین شادی ها بنز،هیونداو بخریداقساط بلند مدت بهترین راه پوست و مو پزشکان ایران صاحبان علم برای کشف راه های جدید حفظ زیبایی و پیشگیری از پیری زودرس پوست و بخصوص ریزش بهداشت، نگهداری و خرید مواد غذاییاین مواد غذایی را فریز نکنید در عمل هر ماده ی غذایی می تواند فریز و یا منجمد شود؛ اما رنگ های مجاز و غیرمجاز خوراکیمطلب زیر گفته‌های دکتر آراسب دباغ‌ مقدم، نایب رییس کمیته تخصصی بهداشت مواد غذایی رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایرانمرکز اطلاعات فنی ایران با بیش از سال سابقه در زمینه ارائه اطلاعات فنی شامل اخبار پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامت…پزشکی،سلامت،بهداشت،اخبار پزشکی،اخبار سلامتوزارت بهداشت،اخبار سلامت و پزشکی کلینیک پوست و مو ، لیزر ، زیبایی و لاغری ایرانیان …به نام خالق زیبایـی ها در کنار شما و نزدیک به شما در منطقه تهران برایتان مکانی آرامش



لینک منبع :تاثیر رنگ‌های مواد غذایی برای سلامت

رنگ‌های خوراکی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/رنگ‌های_خوراکی‎Cached Similarرنگ‌های خوراکی هم در تولید مواد غذایی تجاری و هم در آشپزی و پخت‌وپز خانگی مورد استفاده ... رنگ‌های مصنوعی را نداشته و در تحقیقات مختلف تأثیرات مثبت آنها بر سلامت ... رنگ غذا|رنگ غذاها با سلامت بدن چه می کنند؟ - نمناک namnak.com/رنگ-غذا.p20907‎Cachedرنگ غذا و رنگ غذا بجای زعفران و رنگ غذای طبیعی و خطرات رنگ غذا برای سلامتی بدن و ... قدیمی ترها با استفاده از مواد طبیعی به غذاها رنگ و لعاب می دادند اما امروزه همه چیز ... اهمیت رنگهای طبیعی و مضرات رنگهای سنتزی از دیدگاه سلامت عمومی foodres.ir/departments/foodadditives/naturalcolor_a.php‎Cached Similarاهمیت رنگ‌های طبیعی و مضرات رنگ‌های سنتزی از دیدگاه سلامت عمومی ... منظور بهبود ویژگی‌های مورد نظر مصرف‌کننده از انواع مختلف مواد افزودنی نظیر رنگ‌های مصنوعی، ... جذب مشتری، پوشش دادن رنگ واقعی محصول و تشدید رنگ در ماده غذایی کاربرد دارند. ... تیم تحقیقات استیونسون که تاثیرات افزودنی‌های خوراکی را بر روی کودکان به مدت چند ... تاثیر رنگ‌های مواد غذایی برای سلامت - مشرق نیوز www.mashreghnews.ir/news/604432/تاثیر-رنگ-های-مواد-غذایی-برای-سلامت 17 جولای 2016 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه‌ و سبزی به رنگ‌های مختلف را توصیه می‌کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها به ... تاثیر رنگ‌های مواد غذایی بر سلامت - فریدونشهر - پایگاه تحلیلی ... pounezar.ir/60197/تاثیر-رنگ‌های-مواد-غذایی-سلامت‎Cached19 مارس 2017 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه‌ و سبزی به رنگ‌های مختلف را توصیه می‌کنند چرا که تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها به ... کدام رنگ‌های غذا سلامت ما را تهدید می‌کند؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../کدام-رنگ‌های-غذا-سلامت-ما-را-تهدید-می‌کند‎Cached23 سپتامبر 2015 ... واحد کنترل واردات مواد غذایی از رنگ‌های وارداتی نمونه‌برداری کرده و سلامت محصول را ارزیابی می‌کنند. حتی ممکن است در برخی موارد برای نمونه‌برداری و ... رنگ های خوراکی و تاثیر آن بر سلامتی - بهداشت و ایمنی مواد غذایی foodsafety90.blogfa.com/post/80‎Cached3 ا کتبر 2016 ... استفاده بیش از اندازه آنها می‌تواند عطر و طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد و سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد. مصرف رنگ‌های غیرمجاز خوراکی "بسته ... تاثیر رنگ‌های مواد غذایی برای سلامت - خبرگزاری میزان www.mizanonline.ir/fa/news/198398/تاثیر-رنگ‌های-مواد-غذایی-برای-سلامت 17 جولای 2016 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه‌ و سبزی به رنگ‌های مختلف را توصیه می‌کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها به ... تاثیر رنگ‌های مواد غذایی برای سلامت payeshonline.com/news/.../تاثیر_رنگ‌های_مواد_غذایی_برای_سلامت‎Cached17 جولای 2016 ... متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه‌ و سبزی به رنگ‌های مختلف را توصیه می‌کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها به ... وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی behdasht.gov.ir/.../رنگ‌های+مورد+مصرف+در+مواد+غذایی+افزودنی‌های+مواد+غذایی‎Cached9 ژانویه 2014 ... رنگ‌های مورد مصرف در مواد غذایی// افزودنی‌های مواد غذایی .... در آن اثر افزودنی‌های غذایی از‌ جمله رنگ‌های مجاز بیان شده در بالا بر سلامت کودکان در دو رده سنی 3 ...