[ad_1]
در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو میپردازیم.فناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده جدا نیست که از آن جمله میتوان به موارد ذیل اشاره کرد: * افزودن ترکیباتی نظیر نانو ذرات اکسید آلومینیوم، دی اکسید سیلیس،
اکسید روی و یا اکسید تیتانیوم به پوششهای پلاستیکی بسته بندی و ظروف نگهداری مواد غذایی، سبب مقاوم شدن آنها در مقابل پارگی شده و نفوذ پذیری آنها را در برابر بخار آب، اکسیژن و پرتو فرابنفش تا حد بسیاری افزایش میدهد. * افزودن نانو ذرات نقره به ظروف نگهداری مواد غذایی از رشد
باکتریها بر روی سطح بسته بندی مواد غذایی جلوگیری کرده و زمینه سالم ماندن آن را به مدت طولانیتری فراهم میکند. * وجود یک لایه پوشش نانو متری در داخل شیشه و قوطیهای نوشیدنی باعث جلوگیری از هدر رفتن دی اکسید کربن شده و موجب تازه ماندن نوشابه های گازدار میشود.
ایده ای نیز برای تشخیص سلامت مواد غذایی وجود دارد. برای این منظور قرار است بسته بندیهایی ساخته شود که در هنگام خراب شدن و غیر قابل مصرف شدن مواد غذایی تغییر رنگ دهند. غذاهای دارای انتشار مخصوص در بدن: برای اینکه بدن ما بتواند از انتشار اجزای غذا در آن سود ببرد،
چه جزء ویتامین C حاصل از یک سیب و یا لیکوپن صنایع داخل لیموناد باشد، ماده مغذی باید به محل خاصی از بدن رفته و وقتی به آنجا رسید فعال شود. کنترل و مهندسی انتشار مواد مغذی در بدن یکی از زمینه های تحقیقاتی نانو فناوری است. این مواد غذایی که (غذا و دارو نامیده میشوند)
اجزای فعالشان توسط نانو کپسول در بدن توزیع میگردد. زیرا یکی از راههای حفظ یک جزء فعال غذایی، قرار دادن آن در یک پوشش محافظ است. این پوشش را میتوان طوری طراحی کرد که با تحریک شدن توسط محرک مناسبی حل شده و ماده فعال
داخل آن از طریق پوشش انتشار یابد. به عنوان مثال موسسه غذایی جورج و ستون در استرالیا نوعی نان به نام نان (تیپ تاپ اپ) تولید کرده که حاوی روغنی از اسید چرب امگا 3 حاصل از ماهی تن میباشد.
اما روغن ماهی تن در داخل میکرو کپسول قرار داده شده است و بنابراین مصرف کننده طعم روغن ماهی را حس نمیکند و فقط وقتی این روغن به معده رسید و کپسول هضم شد آزاد میشود.
چنین فناوری، در مورد ماست و غذای کودک به کار گرفته شده است. با استفاده از نانوکپسول از جنس پلیمر خوراکی میتوان مزه و بوی مولکولهای غذا را از تخریب تدریجی حفظ نمود و با این روش مدت زمان ماندگاری محصول را، افزایش داد.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو میپردازیمفناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده.23 ا کتبر 2016 ... دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی تصویر و عکس شماره 1 ⇩ در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو توجه می کنیم.23 ا کتبر 2016 ... یک سری معیارهایی برای مردان وجود دارند که خانم ها زیبا به نظر می رسند.از نظر مردان امروزی ... دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی. 3 روز پیش ورزش ...[ad_1] در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو میپردازیم.فناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده جدا نیست ...دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی · دانستنی هایی درباره ... شلوارک های جدید زنانه. شلوارک کوتاه دخترانه 2016. طرح های زیبا و شیک شلوارک زنانه. شلوارک کوتاه ...مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - نانو - انجام پروژه های دانشجویی در وبلاگ مهندسی ... که مواد مغذی و آنتی اکسیدانتها را به تدریج به بخشهای خاصی از بدن تحویل میدهند.25 مه 2015 ... با به کارگیری نانو کودها به عنوان جایگزین کودهای مرسوم،عناصر غذایی کود .... غذایی توسط گیاهان و سیستم های تحویل هوشمند ترکیبات شیمیایی در ...نانو کامپوزیت های پلاستیکی در بسته بندی های جدید مواد غذایی نیز قابل استفاده هستند. ... در حقیقت تشخیص پاتوژن ها از دیگر اهداف اصلی فناوری نانو در صنایع غذایی است. ... بدن نداشته و بدن نیز به سختی آنها را جذب می کند، بنابراین به یک سیستم تحویل نیاز داریم که دسترس زیستی آنها را افزایش دهد. ..... دانستنی های قبل ازدواج.چندش آورترین روش درمانی به سبک هندی ها (عکس) · برندگان این مسابقه ... دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی ... عکس هایی جالب از زیباترین دوچرخه های دستفروش.عکس های عاشقانه فانتزی بسیار زیبا و جدید با متن ۹۶ – ۲۰۱۷ · زیباترین ... دانستنی های جالب درباره ی نانوتکنولوژی ... دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی.
کلماتی برای این موضوع دانستنی ها دانستنیدانستنیهاآیا میدانید کهآشناییجالبخواندنیچراچگونهآیا می دانیدجهان دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی ویژه …دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی ویژه دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای راهنمای صدور مجوزهای بهداشتی مواد غذایی، آشامیدنی، …مجوزهای بهداشتی مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و نحوه صدور آنها هدف هدف از میگنا نانو چیست ؟ فناوری و علوم نانو چگونه شکل …علم نانو ایجاد دانشهای بنیادی برای اعمال کنترل کامل بر ساختار و عملکرد ماده فیزیکی در آکاایران ،اخبارآکاایران ،آکانیوز،آکا،سرگرمی،فیلم،کلیپ،اخبار،خبر،بازی،آشپزی ایرانی،آموزش آشپزی کل گرایشهای رشته کامپیوتر رشته مهندسی فناوری اطلاعات در مقدمه سرفصل دروس رشته مهندسی فناوری اطلاعات چنین آمده سایت سرگرمی، تفریحی، جالب، خواندنی، عکس، اس ام …عکسفالاس ام اسعکس های خنده دارطنزفال حافظتاروتعکس های بازیگرانپزشکی و سلامتی هنر دست ایرانی ها در شکل گیری حرم امام حسین ع آکاحرم امام حسینهنر ایرانی در حرم امام حسین آکاایران هنر دست ایرانی ها در شکل گیری حرم
لینک منبع :دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی
دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی - ایران ناز
www.irannaz.com/دانستنی-های-نانو-تحویل-صنایع-غذایی.htmlCachedدر این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو میپردازیمفناوری نانو هیچ زمینه
علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده.
دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی - انجمن پرکاس قلم
parkasghalam.ir/-/112-a.htmlCached30 جولای 2017 ... در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی با نانو میپردازیم.فناوری نانو هیچ زمینه
علمی.
تحول صنایع غذایی با نانو - آسمونی
www.asemooni.com/science/.../nanotechnology-food-industryCachedصفحه اصلی > علمی و دانستنی > علوم > تحول صنایع غذایی با نانو ... استفاده از نانو
فیلتراسیون در صنایع غذایی به منظور تشخیص متابولیت های کنترل کیفی و ...
کودبیوزر | نانواینکپسوله سازی ترکیبات زیست فعال غذایی با ...
biozarco.ir/نانواینکپسوله-سازی-ترکیبات-زیست-فعال/Cached9 ژانویه 2017 ... نانو اینکپسوله سازی ترکیبات زیستفعال از طریق نانوحاملهای لیپیدی با آسانتر
کردن تحویل بینسلولی و افزایش زمان ماندگاری درون سلول – ها و ...
فناوری نانو در صنایع غذایی و آشامیدنی | یاد بگیر دات کام
www.yadbegir.com/new/?p=4225Cached
Similarبرنامه های کاربردی فناوری نانو در صنایع غذایی عبارتند از: تحویل مواد در سایت های
هدفمند، افزایش عطر و طعم، افزایش نانو ذرات ضد باکتری به مواد غذایی، افزایش عمر ...
بایگانیها دانستنی ها - صفحه 2 از 3 - زد شارژ
zcharge.ir/category/danestani/page/2/
دانستنی های نانو در تحویل صنایع غذایی. در این بخش برای شما تحویل صنایع غذایی
با نانو میپردازیم.فناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم ...
دانستنی های جالب علمی - نانو چیست ؟ فناوری و علوم نانو چگونه شکل ...
danestanijaleb.blogfa.com/post/78Cached
Similarدر واقع نانو تکنولوژی فهم و به کارگیری خواص جدیدی از مواد و سیستمهایی در این
ابعاد .... در زیر سم ستوران قبایل وحشی مهاجم حفظ کردند و آنرا به تمدن صنعتی
تحویل دادند. .... زمینه هایی که از نانو روکش ها استفاده میشود: الکترونیک ، مواد غذایی ،
وسایل ...
نانو - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران
www.irfoodscience.blogfa.com/tag/نانوCached
Similarمهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - نانو - انجام پروژه های دانشجویی در وبلاگ مهندسی
... که مواد مغذی و آنتی اکسیدانتها را به تدریج به بخشهای خاصی از بدن تحویل میدهند.
نانوامولسیون چیست؟ - تبیان
article.tebyan.net/266954/نانوامولسیون-چیست-Cached30 دسامبر 2013 ... درسال های اخیر، فناوری نانو در عرصه های مختلف سهم بزرگی از تجارت جهانی را به ...
دانستنی ها ... یکی از زمینههای کاربردی فناوری نانو در صنایع غذایی بودهاست. ...
نانوامولسیون ها روش جدیدی برای تحویل این ترکیبات محلول در روغن به ...
فناوری نانو حامل های لیپیدی | نگاه
www.negaherooz.com/1394/10/فناوری-نانو-حامل-های-لیپیدی/Cached19 ژانویه 2016 ... نانو ذرات با حامل های مختلف امکان ایجاد تغییر در خصوصیات مواد غذایی را به ...
سیستم های رهایش و تحویل مواد فعال زیستی عبارتند از به دام انداختن مواد ... نانو ذرات
لیپیدی و حامل های لیپیدی به عنوان سیستم های حامل نانو ساختاری در صنایع غذایی به
.... آشنایی با ارزش غذایی پنیر سنتی لور - 6,361 بازدید; دانستنیهای ...
دوشنبه 16 مرداد 1396 ساعت 13:44