تنوع میوه و سبزیجات در فصل پاییز شگفت انگیز است، میوههای خوشمزهای که آرزو میکنید هر روز از سال در دسترس باشد.
به گزارش آلامتو و به نقل از بازده؛ بهترین خوراکی های پاییزی که میتوانند در این فصل هزار رنگ مناسب باشند کدامها هستند؟ این ابرخوراکی های فصلی شگفتانگیز بهانهی مناسبی هستند برای اینکه از بازار محلی کشاورزان یا بازار میوه و تره بار محله بازدید کنید.
آب و هوا کمکم خنکتر میشود، اما تعداد انتخابهای شما برای تولید، زیادتر میشود.
این خوراکی های پاییزی شگفتانگیز را میتوانید در باغچهی خودتان برداشت کنید یا به راحتی آنها را در بازار محلی کشاورزان یا فروشگاه مواد غذایی محلیتان پیدا کنید.
آنها بهانهای فوقالعاده برای آشپزی در شبهای سرد هستند! در ادامه فهرست بهترین خوراکی های پاییزی آمده است.
سیبها، شیرین یا ترش سیرکننده هستند، چه به صورت خام خورده شوند و چه پخته شوند و تبدیل به یک وعده غذای لذیذ شوند. فقط حتما پوست آنها را نیز بخورید زیرا حاوی فلاونوئیدهایی است که برای سلامت قلب مفید هستند. خواصی که سیب برای سلامتی دارد:
سرشار از آنتی اکسیدان است.
این نوع کلم اگر به روش صحیح آماده شود، طعمی معرکه دارد. این ابرخوراکی مزهای ملایم و تا حدودی تلخ دارد، بنابراین آن را با سس تند و یا سسهای خوش طعمی مانند سرکه بالزامیک ترکیب کنید. خواصی که کلم بروکسل برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا مارس
شاید این گیاه شبیه هویج باشد، اما رنگ روشنتری دارد و شیرینتر است. از آنها برای عطر و طعم دادن به برنج و سیب زمینی استفاده کنید یا آنها را پوره کنید و در سوپها و سسها بریزید. خواصی که شقاقل برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: اکتبر تا آوریل
یکی از بهترین خوراکی های پاییزی بی تردید گلابی است. طعم شیرین و آبدار این میوه باعث شده که طرفداران زیادی داشته باشد. پخت و پز واقعا میتواند عطر و طعم شگفتآور آنها را آشکار کند؛ بنابراین سعی کنید آنها را به صورت پخته یا آبپز امتحان کنید. خواصی که گلابی برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: اوت تا فوریه
شلغم زرد، چیزی بین شلغم و کلم، یک خوراکی محبوب سوئدی است. برای استفاده از عطر و طعم ساده و طبیعیاش، آن را به گوشت اضافه کنید، میتوانید شلغم زرد را با شلغم و هویج پوره کنید و یک سوپ شیرین تهیه کنید، یا آن را با زنجبیل، عسل، یا لیمو برشته کنید. خواصی که شلغم زرد برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: اکتبر تا آوریل
طعم شیرین گل کم باعث میشود به عنوان مخلفات کنار غذاهای زمستانی، فوقالعاده باشد. اگر بخارپز شود، عالی است اما میتوانید آن را له کنید تا بافتی مانند سیبزمینی لهشده داشته باشد یا پوره درست کنید و در سوپتان بریزید. خواصی که گل کلم برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا ژوئن
بر خلاف کدوی تابستانی، کدو تنبل دارای بافت ریز و عطر و طعم کمی شیرین است. از آنجایی که پوست آن ضخیم است، میتوان آن را به مدت چند ماه ذخیره کرد. کدو تنبل با افزودنیهای پاییزی، مانند دارچین و زنجبیل، طعمی عالی پیدا میکند. خواصی که این خوراکی خوشمزه برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: اکتبر تا فوریه
در میان خوراکی های پاییزی این میوهی کوچک و شیرین از خانوادهی مرکبات طراوت بخش رسپیهای پاییز است. ترکیب محبوبمان بادام، خرما و عسل را شامل میشود. همچنین میتوانید آب آنها را بگیرید، با روغن، سرکه، و زنجبیل ترکیب کنید و سس بینظیری آماده کنید. خواصی که نارنگی برای سلامتی دارد:
• منبع خوبی از ویتامین ث است.
• منبع خوبی از بتا کاروتن است.
فصل برداشت: نوامبر تا آوریل
سیبزمینیهای شیرین فقط برای کنار کاسرول گوشتِ شام شکرگزاری نیستند. آنها نسبت به همتای سفید خود مغذیتر هستند؛ اگر این نوع سیبزمینی را به صورت کباب شده امتحان کنید، طعم لذیذی خواهد داشت، و ویتامین آن در مقایسه با زمانی که در آب جوشیده شود، بیشتر حفظ میشود. خواصی که سیبزمینی شیرین برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا دسامبر
این ریشهی خوراکی نرم و سبک، یک جایگزین عالی برای تربچه و کلم است. برای مزهدار کردن این گیاه، از رازیانه، خرده نان، یا حتی شکر قهوهای استفاده کنید. پختن برگ شلغم، که طعمی مانند برگ خردل دارد، بسیار آسان است و مواد مغذی فراوانی دارد. خواصی که شلغم برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا آوریل
در بین خوراکی های پاییزی این میوهی کمی ترش به عنوان بمب آنتیاکسیدان حسابی مورد تعریف و تمجید قرار میگیرد. آب آن طعم تند و خوشایندی برای چاشنیهایی که گوشت را در آن میخوابانند، ایجاد میکنند و دانههایش را میتوان به سالاد اضافه کرد تا عطر و طعماش بیشتر شود. خواصی که انار برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: اوت تا دسامبر
این یکی خوراکی مورد علاقهی اهالی خاورمیانه است. میوهای شیرین که فوقالعاده خواهد بود اگر کمی پخته شود، در دسر به صورت خرد شد استفاده شود، یا با پنیر خامهای و بادام پر شود. خواصی که خرما برای سلامتی دارد:
• چربی کمی دارد.
• منبع خوبی از فیبر است.
• منبع خوبی از پتاسیم است.
فصل برداشت: سپتامبر تا دسامبر
از این میوهی شیرین برای اضافه کردن یک عطر و طعم گرمسیری به دستورهای غذاییتان استفاده کنید. کیوی در ترکیب با توت فرنگی، طالبی، یا پرتقال فوقالعاده میشود و برای داشتن یک مزهی ترش و خوشایند میتوان آن را با آناناس ترکیب کرد. خواصی که کیوی برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا مارس
طعم ترشی که مخصوص گریپ فروت است، این میوه را از دیگر میوههای خانوادهی مرکبات متمایز میکند. آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید، با آووکادو و میگو ترکیب کنید، یا از یک لیوان آب تازهی آن که غنی از آنتیاکسیدان است لذت ببرید. خواصی که این میوه برای سلامتی دارد:
فصل برداشت: سپتامبر تا آوریل
این ۱۴ خوراکی بهترین خوراکی های پاییزی هستند که نباید یخچال و سفره شما از آن ها خالی باشد.