مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه

[ad_1]

محققان در تحقیقی با عنوان «رژیم غذایی ضدسرطان» به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از طریق رژیم غذایی پی برده‌اند.

به گزارش مشرق،  جدیدترین تحقیق محققان نشان می دهد که چگونه رژیم غذایی می تواند بر ریسک ابتلا به سرطان تاثیر گذارد.
 
۱. تمامی ماهی ها خاصیت یکسان ندارند


غذای دریایی یکی از غذاهای سالمی است که می توان به طور مرتب مصرف کرد. ماهی مملو از پروتئین های موسوم به چربی های خوب نظیر اُمگا-۳ و اُمگا-۶ است و نسبت به سایر انواع گوشت ها از کالری کمتری برخوردار است.


اما دیوید خیات، نویسنده مطالعه رژیم غذایی ضدسرطان، معتقد است که اکثر ماهی ها حامل مقادیری جیوه، سرب، و سایر آلاینده های سرطان زا هستند. تنها به دلیل وجود جیوه، انجمن بارداری آمریکا به زنان باردار توصیه می کند که مصرف برخی گونه های ماهی را که احتمالا آلوده هستند به حداقل برسانند. از اینرو محققان برای دور ماندن از جیوه، پرهیز از مصرف شمشیرماهی، سالمون و تن را توصیه می کنند و در عوض خوردن بیشتر ماهی باس (نوعی ماهی خاردار دریایی)، ساردین و میگو را پیشنهاد می کنند.


۲- گوشت گاو را نباید دشمن سلامت تلقی کرد


همانند باور مربوط به ماهی، این فرضیه همه گیر وجود دارد که گوشت قرمز ناسالم بوده و دارای خاصیت سرطان زایی است.


با وجودیکه برخی مطالعات قاطعانه مصرف گوشت قرمز را به افزایش ریسک انواع مشخصی سرطان نظیر سرطان های روده و پروستات ربط می دهند، اما هنوز شواهد و اسناد مربوطه ابهام آمیز است.

 

نوع مصرف گوشت در کشورها متفاوت است: درحالیکه در فرانسه گوشت گوساله کم چرب بوده و مردم این کشور خیلی کم و با مضایقه گوشت گوساله مصرف می کنند، در آمریکا گوشت گوساله بسیار چرب بوده و حاوی کالری بیشتری است. همچنین مردم آمریکا در خوردن گوشت زیاده روی می کنند.


بعلاوه نوع پخت گوشت قرمز موجب تغییر ریسک سرطان در آن می شود. گریل کردن یا کباب کردن گوشت ریسک سرطان زایی آن را افزایش می دهد.


اما به گفته محققان، گوشت گوساله برای سلامت خطرناک نیست. اگر برش های کم چرب، با پخت مناسب و با اعتدال مصرف شود، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد.

 

گوشت مرغ هم منبع خوب غذایی است که هیچ ریسک مشخصی از سرطان ندارد.


۳. باور غلط در مورد روغن ها


به گفته خیات، هیچ سند محکمی وجود ندارد که هر نوع روغن ماهی یا گیاهی می تواند موجب کاهش ریسک سرطان شود. در برخی موارد همچون خانواده روغن های اُمگا بدست آمده از ماهی تاثیر عمیق مثبتی بر بدن دارند. همچنین گاهی اوقات مردم با داغ کردن بیش از حد زیاد روغن و فرآوری بیش از اندازه آن، این ماده غذایی را تبدیل به عنصری سرطان زا می کنند.


چربی ها بخش مهمی از رژیم غذایی ما بوده و نباید از آنها غافل شد. همچنین هنوز مصرف چربی های پلی اشباع دارای فواید سلامت متعددی است که از تعادل بهتر کلسترول تا تامین مواد مغذی نظیر ویتامین E را دربرمی گیرد.


۴. سبزی ها و میوه های رنگی


میوه ها و سبزیجات همچنان سالم ترین و کارآمدترین شیوه های کنترل ریسک سرطان تلقی می شوند اما تفاوت های متمایزی در نحوه عملکرد آنها وجود دارد. به گفته محققان بسیاری از مولکول های ضدسرطان در این مواد خوراکی از طریق رنگدانه های آن قابل تشخیص است.

 
میوه ها وسبزیجات قرمز نظیر گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن هستند؛ فنول ها و آنتوسیانین های بنفش یافت شده در انگور و بلوبری می توانند از ما در مقابل سرطان روده و کبد محافظت کنند؛ و آنتی اکسیدان دیگری موسوم به آلیسین که در سبزیجات سفیدرنگ نظیر پیاز و سیر یافت می شود.


همچنین نحوه آماده سازی و خوردن این مواد خوراکی هم می تواند بر فواید سلامت آن تاثیر داشته باشد. به عنوان مثال، سیر باید قبل از مصرف پوست کنده شده و له شود تا به هنگام پخت آیسین آن به خوبی آزاد شود. همچنین گوجه فرنگی نپخته از میزان بیشتر لیکوپن برخوردار است.


مواد شیمیایی نظیر آفت کش ها هم که بر روی میوه ها و سبزیجات نشسته باقی می مانند، باید با شستن و دست کشیده شدن بر روی پوست شان به خوبی از بین بروند.


به گفته محققان، عمدتا ریسک سرطان به دست خود ما و به واسطه عفونت های ویروسی و عوامل ارثی به ما منتقل می شوند. رژیم غذایی تنها مسئول ۲۰ درصد از بروز این ریسک است. تنباکو همچنان بزرگ ترین عامل سرطان زاست.


در مجموع تحرک داشتن، پرهیز از چاقی، و انتخاب یک رژیم غذایی متنوع راهکار اصلی پیشگیری از سرطان و حفظ سلامت است.

[ad_2]
لینک منبع

عبارات مرتبط



کلماتی برای این موضوع

کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه …تراز محققان در تحقیقی با عنوان رژیم غذایی ضدسرطان به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیهپزشکی و سلامتکاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه محققان در تحقیقی با کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه به سرطان با رعایت نکته با رعایت نکته در تغذیه کاهش خطر ابتلا به سرطان کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیهمحققان در تحقیقی با عنوان رژیم غذایی ضدسرطان به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه…کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه نوشته بر ریسک ابتلا به سرطان کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت نکته در تغذیه …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از بلاغ نیوز شهریور ١١ کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت ۴ نکته در تغذیه …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از قدس آنلاین شهریور ١١ کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت ۴ نکته مهم برای کاهش خطر ابتلا به سرطان کاهش خطر ابتلا به سرطان در تحقیقی با عنوان رژیم غذایی ضدسرطان به نکات مهمی در سرطان سرطانزنگ خطر ابتلا به این سرطان در معرض ابتلا به سرطان و به مقابله با سرطان رعایت این نکته غذایی ابتلا به سرطان را کاهش …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از دولت بهار شهریور ١١ رعایت این نکته غذایی ابتلا به سرطان



لینک منبع :کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه

کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه| اخبار شیروان www.newssh.ir/new.aspx?id=39704‎Cached31 آگوست 2016 ... محققان در تحقیقی با عنوان «رژیم غذایی ضدسرطان» به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از طریق رژیم غذایی پی برده‌اند. کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه | تهران پرس tehranpress.com/.../کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-با-رعایت-4-نکته-در-تغذیه/‎Cached31 آگوست 2016 ... محققان در تحقیقی با عنوان «رژیم غذایی ضدسرطان» به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از طریق رژیم غذایی پی برده‌اند. کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه - دانلود فیلم www.mevia.ir/.../کاهش_خطر_ابتلا_به_سرطان_با_رعایت_4_نکته_در_تغذیه‎Cachedدانلود رابطه فرآورده های گوشتی و سرطان روده دانلود به گفته سازمان جهانی بهداشت بسیاری از پژوهش ها نشان می دهد که مصرف ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز، خطر بروز ... کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه - onvansho onvansho.ir/.../کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-با-رعایت-4-نکته-در-تغذیه.html کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه پایگاه. تراز محققان در تحقیقی با عنوان رژیم غذایی ضدسرطان به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان . افزایش خطر ... کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه www.airvideo.ir/.../کاهش_خطر_ابتلا_به_سرطان_با_رعایت_4_نکته_در_تغذیه‎Cachedکاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه. دانلود رابطه فرآورده های گوشتی و سرطان روده · دانلود بررسی کامل جراحی آنجلینا جولی: خیلی زود از پروتز استفاد. کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه - بلاغ مازندران ... khabarfarsi.com/u/24539284 1 سپتامبر 2016 ... کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته در تغذیه. محققان در تحقیقی با عنوان رژیم غذایی ضدسرطان به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از طریق ... کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت 4 نکته - سپاس sepas.ir/module/news/.../کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-با-رعایت-4-نکته‎Cached1 سپتامبر 2016 ... به گزارش سپاس به نقل از خبرگزاری دانا - سرویس اجتماعی محققان در تحقیقی با عنوان «رژیم غذایی ضدسرطان» به نکات مهمی در کاهش ریسک سرطان از ... کاهش مخاطره ابتلا به مقصد برای خرچنگ تیرماه تومور بدخیم با رعایت 4 ... rkhi.ir/rss-khon/کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-با-رعایت-4-نکته-د/ 31 آگوست 2016 ... کاهش مخاطره ابتلا به مقصد برای خرچنگ تیرماه تومور بدخیم با رعایت 4 نکته باب تغذیه ... ماهی آکنده از پروتئین های نام نهاده شده بوسیله سوگند به چربی های صلاح و شر نغز نظیر اُمگا-۳ و اُمگا-۶ است و رابطه اتصال به منظور با سایر اقسام ... روش‌هایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان - زیست بوم zistboom.com/fa/news/.../روش‌هایی-برای-کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان‎Cachedکارشناسان معتقدند که روش‌های ساده بسیاری برای کاهش خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. ... با رعایت هفت روش ساده از مصرف هویج گرفته تا نظافت خانه می‌توان این خطر را تا ... به گزارش پایگاه اینترنتی هلث، محققان و دانشمندان حوزه سرطان بر این نکته ... ارتباط شگفت آور تغذیه شیر مادر با سرطان سینه ... 4 هواپیمای ATR ایران به زمین نشستند. کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت ۴ نکته در تغذیه - سالم بمان salembeman.ir/کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-با-رعایت-۴-نکته/‎Cached1 سپتامبر 2016 ... کاهش خطر ابتلا به سرطان با رعایت ۴ نکته در تغذیه ... نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور ...