[ad_1]
وبسایت کافه ترک: بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد.
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم لواش باقلوا (یوفکا آماده)
- ۱۰۰ گرم کره
- مواد لازم مخلوط اسفناج
- ۱ کیلو گرم اسفناج
- ۳ عدد پیاز درشت
- ۲ قاشق غذا خوری دانه کاج
- ۶۰ گرم کره
- نمک، فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. اسفناج را بشویید. آب را در ظرف بزرگی به جوش آورید. اسفناج را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ظرف حاوی آبجوش ریخته با شعله متوسط بپزید. سپس اسفناج ها را آبکشی کرده بوسیله چاقو خرد کنید.
2. ۶۰ گرم کره را در تابه ذوب کرده دانه کاج را افزوده آنقدر تفت دهید تا کمی طلایی شود.
3. پیاز را مکعبی خرد کنید. به دانه کاج اضافه کرده با شعله کم تا وقتی پیازها نرم شوند بگذارید سرخ شود. نمک و فلفل، اسفناج ها را اضافه کنید. ده دقیقه برای پختن مواد زمان بگیرید.
4. ۱۰۰ گرم کره را در تابه ای جداگانه ذوب کنید. یک عدد خمیر باقلوا را روی میز پهن کرده بوسیله برس مخصوص کره به تمامی سطح یوفکا بمالید.
5. مقداری از مخلوط اسفناج در یک خط صاف به فاصله پنج سانت از گوشه یوفکا ریخته آن پنج سانت را روی مخلوط اسفناج کشیده شبیه ساندویچ رول کنید.
6. سینی فر را چرب کرده یوفکای رول شده را حول محور خود شبیه به تصویر گرد کرده در سینی چینید. باقی یوفکا ها را هم شبیه نمونه ذکر شده آماده کرده بوسیله برس روی یوفکاها کره مالیده کنجد و سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. بورک را داغ سرو کنید.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا …انواع دسرانواع دسر سادهانواع دسرهاانواع دسر با شیرانواع دسر با بستنیانواع دسرهای آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاهپنه با سس ساور کریم با قارچ طعم لطیف پاستارو با این سس تجربه کنید این سس که در حقیقت آشپزی غذای ایرانی ماهی در فر با فویل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را
لینک منبع :بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه!
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../بورک-گل-اسفناج-با-دوغ-میچسبهCached2 نوامبر 2016 ... بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان
قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه ...
Images for بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه!
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - کمونه
kamooneh.com/fa/news/100688/بورک-گل-اسفناج-با-دوغ-میچسبه
3 نوامبر 2016 ... بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان
قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه ...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/.../news201611210304493559.htmlCached2 نوامبر 2016 ... بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان
قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه ...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - گذارنیوز
gozarnews.ir/?p=269513
وبسایت کافه ترک: بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک
هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا ...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - برترین ها | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/27512792
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! وب سایت کافه ترک: بورک گل اسفناج بسیار پر
کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا
...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! – روز پیپر
rouzpaper.ir/آشپزی/بورک-گل-اسفناج-با-دوغ-میچسبه/
وبسایت کافه ترک: بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک
هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا ...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! – آکا – پرتال سبک زندگی ایرانی
noskhefarsi.ir/1395/08/12/بورک-گل-اسفناج-با-دوغ-میچسبه-آکا/
2 نوامبر 2016 ... آکاایران: بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که
در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و ...
تیتربرتر:بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه!
www.titrebartar.ir/m-32577.htmCachedسایت تحلیلی خبری تیتربرتر | اخبار ایران و جهان | TitreBartar: بورک گل اسفناج
با دوغ میچسبه! پنجشنبه، 13 آبان 1395 - 01:50 کد خبر: 32577 ...
بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! - سایت خبری مه پو
www.mahpoo.com/akhbar/ashpazi/news20161102214114560524.html
2 نوامبر 2016 ... بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان
قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه ...
سهشنبه 17 مرداد 1396 ساعت 23:14