مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

[ad_1]

روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

 

یکی از غذاهای بسیار اصلی و خوشمزه که ثبت جهانی نیز شده است ، دنده کباب کرمانشاهیست .به گزارش ایران ناز  پخت این نوع کباب روش و قلق خاص خود را دارد و یکی از لذیذترین انواع کباب است دنده کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه است. برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی اصل به گوشت دنده گوسفند، رب گوجه، زعفران و ادویه نیاز است.

 

شایان ذکر است دنده کباب یکی از غذاهای لذیذ و بسیار خوش خوراک کرمانشاه است. این غذا که جزو پرطرفدارترین و محبوب‌ترین غذاهای این منطقه است، در تمام کبابی‌ها و سفره‌خانه های سرسبز و روباز اطراف منطقه طاق بستان کرمانشاه یافت می‌شود و توصیه ما به شما این است که اگر گذرتان به شهر زیبای کرمانشاه افتاد، این غذا را از دست ندهید.

 

حال اگر فرصت سفر ندارید و هوس امتاحان‌کردن ابن کباب لذیذ را دارید می‌توانید دنباله این مطلب را بخوانید و در منزل یک دنده کباب خوشمزه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

 

گوشت دنده:

 

در ابتدا جالب است بدانید که گوشت دنده، جزو قسمت‌های بسیار پرچرب گوشت است. گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولا شامل بخشی از دنده نیز می‌شود. این نوع برش بیشتر در گوشت بره می‌شود. با استفاده از گوشت دنده می‌توان خوراک لذیذ دنده کباب، کباب شیشلیک و دیگر خوراک‌های لذیذ گوشتی را تهیه نمود.

 

روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

 

مواد لازم برای تهیه دنده کباب کرمانشاه:

 

گوشت دنده گوسفند 1 کیلوگرم

 

رب گوجه فرنگی 4-5 ق غذاخوری

 

زعفران دم‌کرده 3 ق غذاخوری

 

آبلیمو 3 ق غذاخوری

 

نمک، فلفل به میزان لازم

 

روغن به میزان لازم

 

سیخ کباب پهن 4-5 عدد

 

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه:

 

ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به‌صورت پهن و دراز جدا کرده و سه چهار عدد سیخ کباب پهن را هم‌زمان داخل گوشت فرو کنید. این کار به این علت است که هم سیخ‌ها بتوانند وزن گوشت را تحمل کنند و هم شکل گوشت موقع پخت بهم نخورد.سپس با پشت یک کارد تیز، شروع به ضربه زدن به گوشت کنید.

 

بعد از این کار، گوشت کوبیده‌شده را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند..در این فاصله،کمی روغن داخل تابه ریخته و به آن مقداری زیادی رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

 

کمی رب را با روغن تفت داده و سپس کمی نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران دم‌کرده به آن‌ها اضافه کنید تا یک سس غلیظ به دست بیاید.حالا گوشت به سیخ‌ کشیده‌شده را روی ذغال قرار دهید و هم‌زمان، با یک فرچه تمیز آشپزی از سسی که درست کرده‌اید، به دو طرف دنده‌ها بمالید.

 

به روش معمول تهیه کباب، صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم ذغال‌ها کبابی و مغز پخت بشود.
وقتی گوشت کاملا پخته شد، سیخ‌ها را لای یک نان قرار داده و دوباره از سسی که درست کرده بودید، روی کباب بمالید.

 

می‌توانید در کنار دنده کباب، یک سیخ فلفل سبز کبابی نیز تهیه کنید.دنده کباب خوشمزه شما آماده است. این کباب لذیذ را با پیاز، لیموترش یا نارنج سرو کنید. نوش جان.

 

چند نکته درباره تهیه دنده کباب کرمانشاه:

 

برای مغزپخت‌ شدن کباب بهتر است سیخ‌ها را طوری قرار دهید تا دنده‌ها از آتش حداقل ۸ سانتی‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.

 

در روشی دیگر برای تهیه دنده کباب، دنده‌ها را پس از طعم‌دار کردن با مواد فوق داخل فویل پیچیده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهند. در این روش دنده‌‌ها آب می‌اندازد و به همین دلیل باید در نیم‌ساعت آخر پخت، فویل را باز کنید تا کباب کمی خشک و برشته شود.

 

ثبت ملی دنده کباب کرمانشاه:

 

مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از اقدام برای ثبت ملی شدن “دنده کباب” کرمانشاه خبر داد.

 

اکرم طهماسبی در این‌باره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیل‌ترین غذاهای کرمانشاه است که سال‌هاست در کبابی‌های اطراف مجموعه تاریخی فرهنگی طاق بستان به گردشگران داخلی و خارجی عرضه می‌شود.

 

به گفته او حدود شش ماه پیش، پرونده مربوط به ثبت ملی شدن دنده کباب به نام کرمانشاه تهیه شده و برای دفتر ثبت آثار تاریخی معنوی سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال شده که این پرونده را در نوبت بررسی بگذارند.

 

طهماسبی خاطرنشان کرد: مقرر شده در تاریخ 28 مهر ماه، جلسه بررسی پرونده دنده کباب کرمانشاه همراه با هفت اثر معنوی دیگر از این استان در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شود.

 

مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه به کامل بودن پرونده دنده کباب، پیش بینی ما این است که مشکل خاصی در روند ثبت ملی شدن این پرونده به نام استان کرمانشاه به وجود نیاید.

 

مطالب مرتبط:

 

نحوه ی درست کردن کباب کوبیده ایرانی

 

طرزتهیه کباب بوقلمون


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


19 جولای 2016 ... دنده کباب حیدری کرمانشاه ، دنده کباب اصیل کرمانشاهی در تهران ، بهترین رستوران دنده کباب کرمانشاه ،طرز تهیه دنده کباب در فر دنده کباب نام آشنا ...هنر طباخی - دنده کباب اصیل کرمانشاهی - ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی . ... من همیشه این بود که بتونم طرز تهیه این کباب خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی رو یاد.روش های مختلفی برای طبخ دنده کباب وجود دارد که در اینجا ما به شما اصیل ترین نوع را که همان دنده کباب کرمانشاهی می باشد آموزش ... روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی.15 ا کتبر 2016 ... "دنده کباب" کرمانشاه ثبت ملی میشود ... اکرم طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در این باره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیل ترین غذاهای کرمانشاهیان است که سالهاست در کبابی های اطراف ... روش تهیه دنده کباب به شرح زیر است:.دنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت دنده کباب سنتی کرمانشاهی آشنا ...7 مه 2014 ... طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی. کباب دنده در بین ایرانیها که خود در تهیه و پخت انواع کباب صاحب سبک هستند جایی ندارد. برای ملتی که عادت ...1 روز پیش ... روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی. یکی از غذاهای بسیار اصلی و خوشمزه که ثبت جهانی نیز شده است ، دنده کباب کرمانشاهیست .به گزارش ایران ناز ...دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد. طرز تهیه دنده کباب,آموزش درست کردن دنده کباب,دنده کباب کرمانشاهی. در این جا می خواهیم طرز تهیه دنده ...روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار اصلی و خوشمزه که ثبت جهانی نیز شده است ، دنده کباب کرمانشاهیست .به گزارش ایران ناز پخت این نوع کباب ...


کلماتی برای این موضوع

آموزش و طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی مواد لازم و …آشپزیروش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی مواد لازم گوشت دنده گوسفند سیخ کباب پهن رب گوجهکرمانشاه، شهر خوراکی و فرهنگبوی خوش دنده کباب کرمانشاه بوی تاریخ می‌دهد، بوی اسطوره و حماسه اما طاق بستانش خودش طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی …طرز تهیه باتر کرم کریم شکلاتی فوری و بدون پختمناسب تزیین کیک و کاپ کیکآموزش آشپزیطرز تهیه آموزش آشپزیآشپزیطرز تهیهشامنهارصبخانهپختنآموزشغذاکتلتبیف استروگانفپختآش



لینک منبع :روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی - ایران ناز www.irannaz.com/دنده-کباب-اصیل-کرمانشاهی.html‎Cachedروش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار اصلی و خوشمزه که ثبت جهانی نیز شده است ، دنده کباب کرمانشاهیست به گزارش ایران ناز پخت. Images for روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی به چندین روش - سایت آشپزی - آشپزی ها www.ashpaziha.com/.../mode-preparation-roast-ribs-kermanshah-to-multiple-method-2/‎Cached Similarطرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی, چندین روش پخت کباب دنده. ... دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد که در قسمت های طاقبستان که دارای آثار ... طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه - نمناک namnak.com/دنده-کباب-سنتی.p15163‎Cachedدنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت دنده کباب سنتی کرمانشاهی آشنا ... طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی - مجله اینترنتی سون mag.3e7en.com/3625/طرز-تهیه-دنده-کباب-اصیل-کرمانشاهی/‎Cached Similar7 مه 2014 ... طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی. کباب دنده در بین ایرانی‌ها که خود در تهیه و پخت انواع کباب صاحب سبک هستند جایی ندارد. برای ملتی که عادت ... دنده کباب اصیل کرمانشاهی - سوران www.sooran.com/fa/recipes/7069/‎Cached2 سپتامبر 2015 ... گوشت دنده گوسفند سیخ کباب پهن رب گوجه آبلیمو نمک فلفل روغن زعفران ابتدا یک ... طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی ... دنده کباب اصیل کرمانشاهی ... دنده کبابی اصیل کرمانشاه - شرکت طبیعت سبز میهن www.tabiat-product.com/دنده-کبابی-اصیل-کرمانشاه‎Cached... توان بهترین نوع آن را پیدا کرد. روش های مختلفی برای طبخ دنده کباب وجود دارد که در اینجا ما به شما اصیل ترین نوع را که همان دنده کباب کرمانشاهی می باشد آموزش می دهیم . هنر طباخی - دنده کباب اصیل کرمانشاهی honartabakhi.blogfa.com/post-220.aspx‎Cached Similarهنر طباخی - دنده کباب اصیل کرمانشاهی - ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی . ... من همیشه این بود که بتونم طرز تهیه این کباب خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی رو یاد. طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی | اریکه www.arykeh.ir/?p=1019‎Cached1 ا کتبر 2015 ... مواد لازم برای ۴ نفر: دنده گوسفندی ۱۲ عدد شکر قهوه‌ای یک قاشق غذاخوری سس کچاپ یک‌چهارم پیمانه سس سویا یک‌چهارم پیمانه آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری "دنده کباب" کرمانشاه ثبت ملی می‌شود - ایسنا www.isna.ir/news/.../دنده-کباب-کرمانشاه-ثبت-ملی-می-شود‎Cached15 ا کتبر 2016 ... "دنده کباب" کرمانشاه ثبت ملی می‌شود ... اکرم طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ، در این باره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیل ترین غذاهای کرمانشاهیان است که سالهاست در کبابی های اطراف ... روش تهیه دنده کباب به شرح زیر است:.