فصل سرد سال فرا رسیده و بهتر است از موادی که دارای گرمی هستند استفاده کنیم.هویج و زنجبیل گرمی بسیاری دارند و برای روده بسیار مفید هستند در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه شیرینی هویج و بادام را به شما آموزش می دهیم.این شیرینی را می توانید برای کودکان درست کنید که در روزهای سرد در مدرسه بخورند.
خواص هویج:
هویج دوست رودهها
دل درد، بیرونروی، حالت تهوع و غیره. زمانی که رودهها نمیتوانند به درستی آب را جذب کنند بیرونروی اتفاق میافتد. یکی از روشهای موثر برای مقابله با این مشکل استفاده از هویج است. این مادهی غذایی سرشار از فیبر است و فیبر پکتین موجود در آن آب را جذب میکند و به این ترتیب از شدت اسهال کاسته میشود.
هویج دوست همیشگی چشمها
کاهش قدرت بینایی، اشکریزی چشمها، مشکل دید و غیره. با گذشت زمان چشمها ضعیفتر شده و گاهی دچار بیماریهای داخلی میشوند. خوشبختانه هویج دوست سلامت چشمهاست. این سبزی نارنجی حاوی لوتئین همان آنتیاکسیدان قوی میباشد که قادر است از شبکیهی چشمها مراقبت کرده و از مشکل دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری پیشگیری میکند.
برای تقویت دید روزانه
روزانه 300 میلیگرم عصارهی هویج را با عصارهی مورد صحرایی مخلوط کرده و میل کنید.
برای تقویت دید شبانه
علاوه بر مصرف هویج میتوانید با نظر پزشک یا داروساز مکمل بتاکاروتن میل کنید.
هویج برای به تاخیر انداختن پیری پوست
جوانی و شادابی پوست با هویج امکانپذیر است. این مادهی غذایی نه تنها برای اعضای داخلی بدن مفید است بلکه برای بهبود وضعیت پوستمان نیز موثر است. به خاطر اینکه سرشار از بتاکاروتن یا همان پیشساز ویتامین A میباشد. این آنتیاکسیدان از پیری سلولهای پوستی پیشگیری میکند. اگر در برنامهی غذاییتان به طور مرتب هویج میل کنید خدمت بزرگی به سلامت و شادابی پوستتان خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی هویج و بادام:
پودر شکر 125 گرم
هویج رنده کرده 2 عدد بزرگ
زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق چایخوری
بادام خردکرده 150 گرم
آرد 300 گرم
نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
کره 125 گرم
پودر پسته 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه شیرینی هویج و بادام
طرز تهیه شیرینی هویج و بادام:
1. پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگپودر را الک کنید، در مرکز آن حفرهای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آنگاه تخممرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
2. اکنون چانههای کوچکی از خمیر درست کنید و آنها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبههای هر یک را به هم بچسبانید.
3. اکنون خمیرهای آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.
مطالب مرتبط:
آموزش روش تهیه شیرینی ذرت پاییزی
طرز تهیه شیرینی اتریشی خوشمزه