مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

با طرز کار و تکنولوژی ماهواره ها آشنا شویم

[ad_1]

بامداد – ماهواره ها انقلابی در روش هایی را که ما بواسطه آن به جهان می نگریم و اطلاعات را به سرتاسر آن می فرستیم، ایجاد کرده اند. ماهواره ها همانند آیینه هایی غول آسا در فضا هستند که می توان از آنها جهت انتقال تصاویر تلویزیونی، تماس های تلفنی و اطلاعات اینترنتی از یک نقطه از زمین به نقطه دیگر با سرعت نور استفاده نمود.

به گزارش بیگ بنگ، از ماهواره ها برای درک اطلاعات و نیز ارتباطات استفاده می شود. از برنامه ریزی مانورهای نظامی در زمان جنگ تا کمک به کشتی ها و هواپیماها در جهت یابی اطراف زمین و نیز از پیش بینی وضع هوا تا یافتن ذخایر معدنی، اطلاعات ارسالی از ماهواره های دوردست بسیار با ارزش است. با بیگ بنگ همرا باشید تا نگاهی دقیق تر به ماهواره ها بیاندازیم و دریابیم چگونه کار میکنند.

ماهواره ها چگونه به فضا پرتاب می شوند؟

موشک ها ( و تا سالهای اخیر سفینه های فضایی قابل استفاده مجدد مانند شاتل فضایی) ماهواره ها را به مدارهای بالای زمین پرتاب می کنند. درست همان طور که یک رشته نخ میتواند سنگی چرخان را بالای سر شما به گونه ای نگه دارد که حول یک دایره بچرخد، جاذبه ی زمین نیرویی گریز از مرکزی فراهم می آورد که ماهواره را در مدار نگه می دارد. ژیروسکوپ های تعبیه شده روی ماهواره ها مانع ِ چرخش یا خارج شدن ماهواره ها ماهواره ها از مسیرشان می شوند، در واقع این چرخش های خارج از مسیر به دلیل متغییر بودن میدان مغناطیسی زمین روی می دهد. متناوبا هنگامی که ماهواره ها از وسیله پرتاب کننده رها می شوند برای دستیابی به همان نتیجه شروع به چرخش میکنند. هنگامی که در موقعیت قرار گرفتند با آرایه هایی از پنل های خورشیدی و یا حتی موتورهای الکتریکی مجهز به نیروی هسته ای، تجهیز می شوند.

از زمانی که ماهواره ی اسپوتنیک در چهارم اکتبر ۱۹۵۷ به فضا پرتاب شد هزاران ماهواره ی دیگر در فضا قرار گرفتند. لندست ۷ تصاویر دقیقی از سطح زمین ارائه می دهد که ایالات متحده برای تعیین موقعیت نیروهای عراقی در جنگ خلیج فارس ِ سال ۱۹۹۱ آنرا مورد استفاده قرار داد. اینمارست(INMARSAT) ارتباطات تلفن همراه، فکس و اطلاعات کامپیوتری را برای کشتی ها، هواپیماها و مسافران در گردش فراهم می آورد. ماهواره های اینتل ۱۵ اتصالات ارتباط از راه دور ۱۵۰ کشور در سراسر کره ی زمین را ممکن می سازند.

مدار ماهواره ها

ماهواره ها ۳ نوع مدار را در اطراف زمین دنبال می کنند: مدار زمین مرجع، مدار زمین آهنگ و مدار قطبی. ماهواره های ارتباطی موقعیت یکسانی را بالای نقطه ای ثابت روی استوا به فاصله ی ۳۵۹۰۰ کیلومتری از زمین حفظ میکنند. این یک مدار زمین مرجع است و به مدار زمین آهنگ شباهت دارد که در آن ماهواره ها روزانه یک یا دوبار حول یک نقطه ی معین روی استوا می چرخند. ماهواره های سنجش از راه دور مدار قطبی را دنبال می کنند. اینها به زمین خیلی نزدیکتر هستند(تنها بین ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ کیلومتری ارتفاع زمین) و هر روز از بالای قطب شمال و جنوب عبور میکنند.

ماهواره های ارتباطی چگونه کار میکنند؟

ماهواره های ارتباطی اطلاعات را از فرستنده های زمین دریافت میکنند (اتصال بالایی) و آنرا به پایین برای دریافت گننده ها در جایی دیگر از زمین ارسال می کنند(اتصال پایینی). فرستنده ها و دریافت کننده ها از یکدیگر بسیار متفاوتند. تماس های تلفنی آنسوی قاره ای به وسیله ی آنتن های غول پیکر روی بشقاب های ماهوره ها در دو سوی زمین فرستاده و دریافت می شوند. در سوی دیگر، سیستم های ماهواره ای انتشار دهنده می توانند سیگنال های تلویزیونی را به بشقاب ماهواره روی سقف خانه شما مخابره کنند که اندازه ی آن بزرگتر از صفحه ی نمایش کامپیوتری که شما هم اکنون به آن خیره شده اید، نیستند. در حالیکه یک ماهواره ارتباطی یک سیگنال را بین یک فرستنده و دریافت کننده باز می تاباند (پرتاب کردن به فضا و سپس بازگرداندن به زمین توسط یک اتصال بالایی و یک اتصال پایینی)، ماهواره های انتشار دهنده یک یا چند اتصال بالایی( برای یک یا چند کانال تلویزیونی) و چندین اتصال پایینی( برای ایستگاهای زمینی و یا مشترکین شخصی تلویزیون های ماهواره ای)را شامل می شوند.

توضیح تصویر: ماهواره های ارتباطی همانند آیینه های غول پیکر سینگال ها را از یک سوی زمین به سمت دیگر آن می فرستند. بشقاب ماهواره فرستنده که روی زمین قرار دارد(رنگ قرمز)یک سیگنال بشقاب را به بشقاب ماهواره ی گیرنده می تاباند(رنگ زرد).ماهواره سیگنال را تقویت کرده و آنرا از بشقاب فرستنده به (قرمز)به بشقابی گیرنده در جایی دیگر روی زمین(زرد) می فرستد. از آنجایی که کل فرآیند با استفاده از امواج رادیویی صورت می گیرد که با سرعت نور حرکت میکنند، بازتابانیدن ماهواره ای از این نوع معمولا بیش از چند ثانیه طول نمیکشد. فرستنده ها و دیافت کننده های مختلف روی ماهواره ها و روی زمین نمونه هایی از آنتن ها هستند.

درون ماهواره های ارتباطی چیست؟

ماهواره ها تا حد شگفت آوری پیچیده و گران قیمت هستند که تن ها ذره و قطعه های الکترونیکی روی آنها گنجانده شده اند، اما اجازه دهید زیاد درگیر جزییات نشویم: ایده اصلی بسیار ساده است. در این نگاه بیرونی به یک ماهواره نوعی، از امتیاز انحصاری که در سال ۱۹۶۸ توسط هانس زاس یک مهندس آلمانی به ثبت رسیده می توانید همه ی قطعات را مشاهده کنید و دریابید چه کاری انجام می دهند.

اعداد اصلی روی تصویر قرار داده شده و از آنجا که برخی واضح هستند و برخی نسخه ی دیگری از بقیه هستند زحمت نام گذاری همه ی آنها را نخواهم کشید. جالبترین قسمت پنل های خورشیدی تا شونده هستند که قدرت ماهواره را تامین میکنند. آنتن های فرستنده و گیرنده که سینگاهای ارسالی از زمین را جمع آوری کرده و آنها را به زمین بازمیگردانند، و موتورها و حرکت دهنده ایی که ماهواره را همواره دقیقا در مکان درست نگه میدارند:

۴- آنتن بشقابی سهموی بزرگ برای ارسال و دریافت سیگنال(نارنجی)
۵- آنتن بشقابی سهموی کوچک برای ارسال و دریافت سیگنال(نارنجی)
۶- باتری خورشیدی پایینیِ چهار پنل خورشیدی(قرمز)
۷- باتری خوشیدی بالایی چهار پنل خورشیدی دیگر(قرمز)
۸- پشتیبان ها که وقتی ماهواره در مدار است پنل های خورشیدی پایینی را تا میکنند.(طوسی-آبی)
۹- پشتیبان های تا کننده ی پنل های خورشیدی بالایی(طوسی-آبی)
۱۰- موتور موشکی اصلی ماهواره(آبی کمرنگ)
۱۱، ۱۲، ۱۵، ۱۷- موتور های کوچک کنترل کننده که ماهواره را در موقعیت ِ خودش و مدار دقیقش نگه می دارند.(سبز)

figure_1_650

انواع ِ دیگر ماهواره ها

از آوریل سال ۱۹۶۰ ماهواره ها مشغول به ارسال عکس به زمین بوده اند، هنگامی که ماهواره ی هواشناسی تیروس ۱ ، برای نخستین بار تصاویری از ابرها که از فضا گرفته شده بود را فرستاد، کاوش برای این نوع تصاویر جذاب تز از همیشه شد. ماهواره ها دو نوع حسگر دارند، حسگرهای غیر فعال که اشعه ها (مانند نور) که از زمین ساتع می شوند را جمع آوری میکنند. در حالیکه حسگرهای فعال پرتوهایی از امواج رادیویی را می تابانند و اطلاعات منعکس شده از سطح زمین را بررسی میکنند. ابزاری به نام نقشه بردار موضوعی اشعه دریافتی را به ۷ نوار تقسیم میکند و هر یک را جداگانه بررسی مینماید. برای مثال نواری که به نور مرعی اختصاص یافته است میتواند به سادگی بین زمین کشت نشده و جنگل انبوه را تشخیص دهد، از این رو برای نقشه برداری کشاورزی مفید است. ماهواره های سنجش از راه دور تا اندازه ای قوی هستند که امروزه میتوانند تصاویری از خانه های مجزا را ارسال کنند-آنگونه که میتوانید با زوم کردن روی گوگل مَپ خیابان خود را نیز مشاهده کنید.

عکسبرداری ماهواره ای انقلابی در نقشه برداری پدید آورده است. عکسی از ماهواره ی لند ست از زمین

ماهواره تکنولوژی ارتباطی پیشرفته ناسا (ACTS) در سال ۱۹۹۳ به فضا پرتاب شد، این ماهواره جهت آزمودن روش های آتی ماهواره های ارتباطی طراحی شده است. برخلاف ماهواره ی سنتی که روی سطح وسیعی پخش می شوند، ACTS میتواند اطلاعات را در صورت لزوم به مناطقی بسیار کوچکتر بفرستد و این کار را به وسیله پرتوهای نقطه ای انجام می دهد. این اولین ماهواره ایست که تمام اطلاعات دیجیتالی را با همان سرعت ِ فیبر نوری در روی زمین حمل میکند که باعث ارزانتر شدن آن و نیز بهبود یافتن کیفیت مکالمه می شود.

چه کسی ماهواره ها را اختراع کرد؟

ایده ی استفاده از ماهواره ها به عنوان آیینه ای در فضا-برای ارسال سیگنال از یک سوی زمین به طرف دیگر آن- توسط نویسنده داستان های علمی- تخیلی “آرتور سی کلارک” (۱۹۱۷–۲۰۰۸) در سال ۱۹۴۵ مطرح شد. وی دو مقاله ی بسیار تاثیرگذار نوشت که برنامه اش را با جزئیات مشخص میکند(یکی از آن دو منتشر نشد، دیگری با عنوان “رله های فرا زمینی(دستگاه تقویت کننده): آیا ایستگاه های موشکی میتوانند پوشش رادیویی جهانی ارائه دهند؟ در جهان بی سیم، اکتبر ۱۹۴۵)” منتشر شد. طرح پیشنهادی او قرار دادن ۳ ماهواره در یک مدار زمین آهنگ در ۳۵۰۰۰ کیلوتری بالای زمین بود که با فاصله ای مساوی به گونه ای قرار گیرند که هر کدام یک سوم از زمین را پوشش دهند: یکی افریقا و اروپا را تحت پوشش قرار میداد، دیگری چین و آسیا را و سومی به امریکایی ها اختصاص می یافت. گرچه کلارک ماهواره ارتباطی ثابت اختراع نکرد، اما عموما این اختراع به اون نسبت داده می شود. البته پیشگامان فضایی دیگری (به ویژه پیشگام آلمانی دوران جنگ هرمان اوبرت) ایده های مشابهی را سالها قبل مطرح کرده بودند.

یک دهه ی دیگر طول کشید تا نقشه شجاعانه ی کلارک به واقعیت نزدیکتر شود. اول آنکه باید ثابت می شد، ماهواره ها خودشان قابلیت دوام داشتند که این امر با پرتاب کردن ماهواره ی اسپوتنیک ۱ روسی در اکتبر سال ۱۹۵۷ محقق شد. سه سال بعد هنگامی که ماهواره ی ارتباطی اکو پرتاب شد مهندسان موفق شدند نشان دهند که سیگنال های ارتباط راه دور رادیویی می توانست در فضا پخش شده و بازگردند، دقیقا هانگونه که کلارک پیش بینی کرده بود. تا اینکه “استار” اولین ماهواره ی ارتباطی در جولای سال ۱۹۶۲ به فضا پرتاب شد و بلافاصله ارتباطات راه دور آنسوی اقیانوس اطلس را متحول کرد.

در طول اواسط دهه ی ۶۰، ۱۱ کشور دور هم گرد آمدند تا “اینتل ست”(کنسرسیوم بین المللی ارتباطات ماهواره ای) را تشکیل دهند که اولین ماهواه ی ارتباطی تبلیغاتی اینتل ست ۱″سحر خیز” را در مدار زمین آهنگ، در آوریل سال ۱۹۶۵ به فضا پرتاب کردند. این ماهواره ی فضایی کوچک و کم ادعا یک معجزه ی الکترونیکی بسیار کوچک بود که تنها ۴۵ کیلوگرم وزن داشت و میتوانست ۲۴۰ تماس تلفنی همزمان و یا اطلاعات یک شبکه تلوزیونی سیاه و سفید را مخابره کند.

منبع:سایت علمی بیگ بنگ

نوشته با طرز کار و تکنولوژی ماهواره ها آشنا شویم اولین بار در بامداد پدیدار شد.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

عصر ایران در ادامه فردوسی پور گفت توی فوتبالی که در پایه ها و رده های مختلف اش فساد و تبانی و مجله اینترنتی برترین ها پورتال خبری و سبک …سیب زمینی در ایران زود جایگاهی درخور یافت و به مذاق مردمان خوش نشست و لازم نیامد کسی پی سی دانلود نرم افزار، فیلم، بازی، کتاب، آموزش و … نرم افزار حرفه ای و در عین حال ساده ای است که برای اسکن با کیفیت تصاویر بکار می رودبانک اطلاعات خودرو قیمت خودرو اطلاعات فنی خودرو …با تکمیل این فرم آخر اخبار و اطلاعیه های مهم صنعت خودرو برای شما به صورت رایگان و ارتباطات و رسانه ها مقالات مفیدارتباطاتارتباطات سیارارتباطات زیرساختارتباطات فن آواارتباطات سازمانیارتباطات عصر ایرانآنچه نباید به افراد مبتلا به سرطان گفت هاشمی رفسنجانی برخی دشمنان امام و رهبری، با تحقیق رایگان دانشگاهی با موضوعشیطان پرستی و …تحقیق رایگان دانشگاهی با موضوعشیطان پرستی و نحوه ورود آن به جامعه ایران نویسنده رفتارهای جنسی نوجوانان مشکلات و نگرانی هارفتارهای جنسی نوجوانان مشکلات و نگرانی ها تغییر از کودکی به بزرگسالی زمان بسیار فان و سرگرمی برچسب ها دانلودفیلم آزاد متولد شده باکیفیت بالا وعالی دانلودآخرین فیلم های چت کردن یک آقا پسر با یک دختر خانم فقط بخندید جدید ترین این بخش چگونه دیوانه شویم؟ طنز سری جدید نوشته های طنز و باحال سری جدید با طرز کار مانیتورهای کریستال مایع آشنا شوید احتمالا اسمهایی از قبیل مانیتور فلت و ها را شنیده با طرز کار آشنا شویم تماشا کنید روش کار هدست ها در ترکیب واقعیت و دنیای مجازی در آن با طرز کار دستگاه هایی هم چون هالولنز اشنا می شویم شاهد آن ها هستیم و با شبیه آشنایی با انواع ماهواره ها و ساختار آنهاپرشین پرشیا آشنایی با انواع ماهواره ها و ساختار طرز کار موشک ها و راکت نجوم و فضا علم و تکنولوژی طرز کار جی پی اس ویکی جی پی اس طرز کار جی پی با پیشرفت علم و تکنولوژی دیگر ایم تا با طرز کار جی پی اس آشنا راهنمای تصویری آشنایی با طرز کار دستگاه غذاساز لوازم خانگی غذاساز آشنایی با طرز کار می شویم تا با نحوه باز و کار با غذاساز را آشنا شویم چاپارخانه ها در ایران با این بناها و امکانات آنها آشنا شوید و خدمه، کار می‌کردند که در ادامه با آنها و وظایفشان آشنا می‌شویم ها در ایران با انواع موتور الکتریکی سشوار و طرز کار آن ها لوازم خانگی سشوار در سشوار آشنا شویم سشوار و طرز کار آن ها با هم و دنیای تکنولوژی علمی و مفید طرز کار راکت‌های فضایی طرز کار راکت را مورد بررسی قرار می دهیم تا با طرز کار و پیچیدگی های آن ها آشنا شویم مهندسی کنترل و ابزاردقیق با مبانی فن آوری سیستم مکان یابی اصلی این ماهواره ها می تواند کل طرز کار ای و تروجان آشنا شویم نصاب باشی اخبار ماهواره بروز باشید · کار چندان سختی ماهواره ای با خبر کنیم و به جرات میتوان گفت جزء اولین رسانه ها



لینک منبع :با طرز کار و تکنولوژی ماهواره ها آشنا شویم

با طرز کار و تکنولوژی ماهواره ها آشنا شویم |سایت خبری تحلیلی بامداد ... bamdad.net/فضا-2.html 10 نوامبر 2016 ... بامداد – ماهواره ها انقلابی در روش هایی را که ما بواسطه آن به جهان می نگریم و اطلاعات را به سرتاسر آن می فرستیم، ایجاد کرده اند. ماهواره ها همانند آیینه هایی ... ماهواره تلویزیونی چطور کار می کند؟ - عکاسی forum.akkasee.com/f20/t5053.html‎Cached Similarکاربر آشنا ... چیز 2 : این مطلب مختصری درباره شناخت سیستم ماهواره ها برای مصارف خانگی است. ... تکنیکهای ماهواره ای امروز به طرز باور نکردنی پیشرفته شده اند و اگر قرار باشد ... اما بهره ای که کاربران خانگی از تکنولوژی ماهواره می برد، دریافت صدا و ... در این سرویسها با قرار دادن یک آنتن کوچک و یک گیرنده (Receiver) ... [DOC] آشنایی با ماهواره های هواشناسی faculty.ksu.edu.sa/fathelbab/Documents/متون%20طبیعی.doc‎Cached Similarاز آنجاییکه سرعت چرخش این ماهواره ها به دور زمین با سرعت چرخش زمین متناسب می ..... در تولید این محصول روش کار و طرز کار آنتن همانند CAPPI است ، با این توضیح که این ... از مرکز رادار دور شویم در نتیجه قطع نور ارسالی الکترومغناطیسی توسط بلندیهای ...... ۴- تکنولوژی ساخت و جنس سیم پیچ دیسک جستجوگر- در ساخت دیسک های فلزیاب ... طرز کار ماهواره - ویستا vista.ir/article/99191/طرز-کار-ماهواره‎Cached Similar23 فوریه 2008 ... ماهواره وسیله سکو مانندی است که در مدار زمین میچرخد و ابزاری را با خود ... سلولهای خورشیدی با تبدیل نور آفتاب به الکتریسیته ، نیروی مورد نیاز ماهواره ها را تامین میکنند. ... آشنایی با موشک کروز توماهاک BGM-۱۰۹ Tomahawk Cruise Missile .... اقدام شوم با مبینای 3 ساله در پارک پردیس / او در وضعیت بدی پیدا شد… [PDF] ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﻣﺎﻫﻮاره ای و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی www.hajarian.com/IT/tahghigh/hoseini2.pdf‎Cached Similarآﺷﻨﺎﻳﻲ ﺑﺎ ﺳﺮوﻳﺲ ﻫﺎی اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺎﻫﻮاره ای دوﻃﺮﻓﻪ ... ﻗﺮار ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ ﻛﻪ دارای وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی ﺧﺎﺻﻲ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺎﻫﻮاره ﻫﺎ ﺑﺪون ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی ﺑـﺮا ی ﻋﺒـﻮر ﺧـﻮد در آن ﻣـ. ﻲ. ﭼﺮﺧﻨﺪ و ﺟﺬب زﻣﻴﻦ ﻳﺎ آﺳﻤﺎن ... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻄﻠﺐ ﻓﻮق اﻧﻮاع ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی ﻫﺎی ﺷﺒﻜﻪ ﻫﺎی ﻣﺎﻫﻮاره ای را ﻣﻲ ﺗﻮان ﺑﻪ ﺻﻮرت زﻳﺮ دﺳﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻧﻤﻮد ... ﻻزم ﺑﻮد ﺑﻪ وﺳﻴﻠﻪ اﻳﺴﺘﮕﺎه ﻋﻈﻴﻢ و ﭘﺮﻗﺪرﺗﻲ ﺗﻘﻮﻳﺖ ﻛﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻛﺎر .... آﻣﻮزش ﻛﺸﺎورزی وﭘﺰﺷﻜﻲ از راه دور وﻛﺎرﺑﺮدﻫﺎی . وﺳﻴﻊ. آموزش دوره های ماهواره ای - مرکز آموزش تجهیزات رادیویی و مخابراتی - آ د پارس ens.adupars.ir/about-college-radio/.../305-آموزش-دوره-های-ماهواره-ای‎Cachedدوره نصب و راه اندازی ارتباطات ماهواره ای (VSAT؛ CSAT) به منظور آموزش سازمان ها و ... آشنایی با مفاهیم اولیه ارتباطات ماهواره ای; آشنایی با تکنولوژی های مختلف ماهواره و ... آشنایی با نحوه ساخت موتور پرتابه فضاپیماها #مهدی_بصیرت_نیا ► 8:41www.vidofa.com/video/XNSD57J56PLU 4 days ago - 9 min این ماه در برنامه فضا با موتور پرتابه فضاپیماها آشنا می شویم. این موتورها ماشینهایی پرقدرت با مهندسی دقیق هستند که فضانوردان و ماهواره ها ... طرز کار ردیاب خودرو | ردیاب خودرو - جی پی اس خودرو parsnamaco.ir/طرز-کار-ردیاب-خودرو/‎Cached22 آگوست 2016 ... برای دانستن طرز کار ردیاب باید ابتدا با GPS آشنا شویم. ... که GPS شما با ماهواره ها ارتباط برقرار می کند و با تعیین فاصله شما تا ماهواره ،موقعیت ... DLNA چیست، چه می‌کند و چگونه از آن استفاده کنیم؟! - آی‌تی‌رسان itresan.com/11735/what-is-dlan-and-how-to-use-it/.html‎Cachedو شما می‌توانید با کنترل تلویزیون این کار را انجام دهید، درست همانند موقعی که فیلم را درون فلش ... حالا که با این فناوری آشنا شدید بیش از پیش به سراغ آموزش می‌رویم. جی پی اس چیست و چگونه کار می کند ؟ - بیتوته www.beytoote.com/scientific/.../positioning1-gps-systems.html‎Cached Similarجی پی اس چیست جی‌پی‌اس ,جی‌پی‌اس چگونه کار می کند,سیستم موقعیت‌یاب جهانی, مزایای سیستم ... انقراض های بزرگ,آشنایی با انقراض های بزرگ ... ماهواره‌هایی که هرکدام در مدارهای خود به دور زمین در گردشند؛ این ماهواره‌ها با ایستگاه‌های ویژه‌ای بر ..... ج) پس از عمل جستجو وارد مرحله ردیابی سیگنال می شویم دراین مرحله اولاً هدف این است که سیگنال ...