تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۳۳
منظورمان از تندخوری سریع غذا خوردن نیست. منظورمان خوردن «غذاهای تند» است که آتش به زبان میزنند اما اگر تحملش را داشته باشید تاثیر زیادی روی سلامت بدن دارند
پیشگیری از سرطان
برخی ادویهها ضد سرطان هستند. زردچوبه حاوی کورکومین است که یک آنتی اکسیدان قوی با خواص ضدسرطانی است. ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه و روغن زیتون باعث فعال شدن هر چه بیشتر کورکومین میشود. به عقیده برخی محققان کاپسایسین موجود در فلفل که تندی آن را نیز باعث میشود قدرت زیادی در نابودی سلولهای سرطانی (سرطان خون) دارد و باعث کاهش سرعت رشد سلولهای سرطانی پروستات میشود.
کاهش وزن
اگر به دنبال لاغری هستید بدانید که تند کردن غذاها به کاهش سریع وزن کمک زیادی میکند. برای این منظور فلفل، زردچوبه، دارچین و چوب میخک را دریابید. این ادویهها قادر هستند تا اثرات منفی چربیهای جذب شده از طریق مواد غذایی را کاهش دهند. ترکیب اصلی فلفل یا همان کاپسایسین یک ترکیب ترموژنیک است که باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود.
قلب سالم
نتایج پژوهشها نشان میدهند که در کشورهایی که غذاهای تندی مصرف میکنند خطر بروز سکتههای قلبی و مغزی کمتر است. دلیل آن وجود فلفل و ادویههای تندی است که اثرات منفی کلسترول را کاهش میدهند و باعث بهبود عملکرد قلب میشوند. کاپسایسین با التهابی که عامل مشکلات قلبی است، مقابله میکند.
افزایش ویتامینهای بدن
افزودن فلفل به غذاها به دریافت ویتامینها و مواد معدنی توصیه شده کمک میکند. فلفلهای سبز و قرمز حاوی میزان متعددی مواد معدنی و همچنین ویتامین C هستند. ویتامین C باعث کاهش دوره ی سرماخوردگی میشود و از ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند. توصیه میکنیم از مصرف فلفل دلمهای نیز غافل نشوید.