مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه “به”

خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه “به”

خاصیت به , آشنایی با خواص به , خاصیت داروئی به

خاصیت به , آشنایی با خواص به , خاصیت داروئی به

جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت است

 

“به” یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداکثر ۵ متر حاصل می‌شود. درخت به شبیه درخت سیب بوده و در فصل پاییز میوه می دهد، تخم میوه به را به دانه گویند که اثر درمانی آن بسیار زیاد است.

 

برگ، میوه، دانه و سایر قسمت‌های درخت به دارای خاصیت درمانی بوده و به، به صورت خام، پخته، شربت، مربا، ژله، کمپوت و جوشانده مصرف می شود و به‌طور کلی برای تقویت قلب و اعصاب بسیار مفید است. فیبر موجود در میوه به نیز خواص درمانی داشته و مربای آن ضد نفخ بوده بر خلاف خود به که نفاخ است.

 

به دارای ویتامین های A، B و C و همچنین املاحی مانند پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سلنیوم است لذا از آنجایی که یک مولتی ویتامین کامل محسوب می شود برای درمان لاغری و جلوگیری از چاقی مصرف این میوه توصیه می شود. «به» همچنین دارای ویتامین E و آنتی اکسیدان بوده و جلوی سرطان را می گیرد.

 

همه چیز درباره “خاصیت به”

خاصیت به : سلامت پوست و مو

جوشانده «به» دانه روی پوست برای ترک لب، پوست و ناراحتی های بواسیر بسیار مناسب بوده و جوشانده برگ درخت به برای پانسمان سطح بدن و شست و شوی چشم به کار می رود. به برای کسانی که عرق بدن آن ها بدبو است نیز مفید است و مشکلشان را رفع می کند.

یک لیوان آب به، به همراه نصف لیوان روغن زیتون زمانی که جوشانده شوند روغن به تهیه می شود؛ مالش روغن به، به بدن برای شوره سر و سوزش دهان مفید است.

 

خاصیت به : سلامت دستگاه گوارش

تانن موجود در به در معالجه اسهال و ورم روده بسیار موثر است، به دانه نیز ورم معده را رفع کرده و می توان ۴ گرم به دانه را با سه چهارم لیوان آب مخلوط کرد و پس از هم زدن و ایجاد حالت ژلاتینی برای رفع معده درد آن را استفاده کرد. جوشانده برگ به قابض است و در هضم موثر واقع می شود.

آب به مخلوط با شکر نیز در معالجه معده و روده موثر است. به همچنین برای اسهال مزمن، خلط خونی و ورم کبد مفید و این مشکلات را در افراد دچار این بیماری ها رفع می کند. زنان باردار نیز برای رفع مشکل تهوع در این دوران می توانند به مصرف کنند.

جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت است. ویتامین B موجود در به نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب می شود.

 

خاصیت به : رفع بی خوابی

جوشانده برگ درخت به بی خوابی را درمان کرده و در صورتی که این جوشانده طی ۱۰ دقیقه تهیه شود و با شکوفه نارنج شیرین مخلوط شود و قبل از خواب افرادی که دچار بی خوابی هستند آن را مصرف کنند دیگر دچار مشکل اختلالات خواب نمی شوند. دم کرده شکوفه «به» به اضافه عرق بهار نارنج نیز برای خواب آوری مناسب است.

 

خاصیت به : درمان سرماخوردگی

لعاب خیس کرده به دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان می کند. همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا، خوردن به دانه بسیار موثر است.

 

خاصیت به : سلامت روان

جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت است. ویتامین B موجود در به نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب می شود.

 

معمولا آنچه در متون سنتی به عنوان چای انواع میوه ها اشاره می شود همان دمنوش است و منظور از چای «به» در واقع همان دمنوش «به» است. دمنوش «به» یکی از نوشیدنی های سنتی قدیمی ایرانی هاست که برای تهیه آن ابتدا باید «به» را خشک کرد.

البته برای خشک کردن «به» هرگز نباید آن را تحت حرارت یا آفتاب قرار داد. روش درست این است که آن را به قطعات کوچک تقسیم کنیم یا در سایه قرار دهیم تا خشک شود.

اگر “به” را یک تکه بگذاریم گرچه روند خشک شدن طولانی تر می شود اما مواد بیشتری در آن باقی می ماند. وقتی “به” خشک شد، می توان آن را بسته بندی کرد و در فریزر قرار داد.

 

روش تهیه دمنوش به :

برای تهیه “دمنوش به” باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری به خشک شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این دمنوش آماده نوشیدن است.

 

در فصولی که به در دسترس است، می توان برای تهیه دمنوش آن از میوه تازه هم استفاده کرد. به این ترتیب که میوه را رنده می کنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش می ریزند و بعد از یک ربع دمنوش به دست آمده را مصرف می کنند. البته بهتر است آن را صاف و بعد میل کنید.

خوردن این دمنوش بعد از غذا اشکالی ندارد اما در این شرایط باید کمی غلیظ تر مصرف شود و میزان آب جوشیده اضافه شده به نصف لیوان کاهش یابد تا به تقویت دستگاه گوارش کمک کند. این نوشیدنی آرامش بخش است و به تقویت قوای مغزی نیز کمک می کند.

 

توجه توجه

کرک یا پرزی که روی به می باشد، هضمش سنگین است و برای حلق و صدا مضر می باشد، لذا باید قبل از خوردن به پرزهای روی آن را پاک نمود.

 

مصرف “به” ، به صورت خام مضر است زیرا «به» خام رگ های بدن را مسدود می سازد؛ پس هنگام انتخاب، به های زردرنگ و رسیده را انتخاب کنید و اگر نرسیده و سبز هستند چند روزی در دمای اتاق قرار دهید تا برسند.

 

جویدن هسته ی به یا همان به دانه به میزان کم برای تقویت نیروی جنسی و رفع کندی دندان مفید است اما هرگز نباید آن را به صورت له شده یا خرد شده، جوشاند و خورد؛ زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در دانه به تجزیه (هیدرولیز) می شوند و اسید سیانیوریک تولید می کنند که اسیدی خطرناک است.

با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می شود؛ در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می شود.

 

منبع : روزنامه آرمان امروز – bartarinha.ir



لینک منبع :خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه “به”

خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه "به ... https://baelm.net/خاصیت-به/‎Cachedجوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت است. “به” یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداکثر ۵ متر حاصل می‌شود. درخت به شبیه درخت سیب بوده و در فصل ... خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه “به ... hendevaneh.com/خاصیت-به-روش-تهیه-دمنوش-به-تقویت-دستگا/ خاصیت به | روش تهیه دمنوش به | تقویت دستگاه گوارش | فواید میوه “به” خاصیت به , آشنایی با خواص به , خاصیت داروئی به جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت ... میوه "به" و خواص آن - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/253850/میوه-به-و-خواص-آن‎Cached Similarعلاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، ... به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از ... تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند. طرز تهیه دمنوش به + خواص دمنوش به | ستاره setare.com/fa/news/6262/طرز-تهیه-دمنوش-به-خواص-دمنوش-به‎Cached6 سپتامبر 2016 ... دمنوش به یکی از نوشیدنی‌های مقوی و مفید است که از دم کردن تکه‌های میوه به خشک ... علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب‌ دستگاه گوارش و مخاط‌ها، ... خواص میوه به ، برگ و دانه به - ام اس سنتر mscenter.ir/showthread.php?tid=4698‎Cached Similarبرگ درخت به برای از بین بردن گرفتگی عروق شخصی از آشنایان به ... در فصولی که «به» در دسترس است، می‌توان برای تهیه دمنوش آن از میوه تازه هم استفاده کرد. ... شده به نصف لیوان کاهش یابد تا به تقویت دستگاه گوارش کمک کند. دم‌نوش - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/دم‌نوش‎Cached Similarروش تهیه به این صورت است که ابتدا روی گیاه که به طرز صحیحی خرد شده آب جوش می‌ریزند، سپس آن را ... میوه: سیب، هلو، زغال اخته و غیره در تهیه دم‌نوش بکار برده می‌شود. .... فروشندگان گیاهان دارویی باید اطلاعات و شناخت کافی در زمینهٔ خواص داروهای گیاهی داشته باشند. .... لیزاب (موسیلاژ) در حفظ مخاط گلو، دستگاه تنفسی و معده مؤثر است. به و به دانه و خواص آن - تبیان article.tebyan.net/188423/به-و-به-دانه-و-خواص-آن‎Cached26 نوامبر 2011 ... دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ها، سرفه و ... این میوه دارای خاصیت تقویت‌کننده‌ی معده و التیام ورم روده و مقوی قلب، ضدنفخ، ادرارآور، ... مقوی معده و دستگاه هاضمه است. ..... آیا «کالباس مفید و سالم» هم داریم + دستور تهیه. چای به و خواص چای به - مجله اینترنتی دلگرم www.delgarm.com/cooking/...of.../152047-فواید-و-خواص-چای-به‎Cached18 ژانویه 2017 ... با دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه دمنوش به + خواص دمنوش به بیشتر آشنا شوید. خواص و فواید دم نوش به ... میوه به فواید خیلی زیادی دارد . بپ. خواص درمانی به دانه - بیتوته www.beytoote.com/health/cure.../health2-benefits-grains.html‎Cached Similarخاصیت به دانه خواص به خاصیت به,جوشانده به دانه,طرز استفاده از به داانه,به دانه,خواص به دانه,خاصیت به دانه,خواص درمانی به دانه,خواص گیاه به دانه. ... خواص گیاه به دانه, خاصیت به دانه. میوه ی به، مقوی معده و دستگاه هاضمه است ... به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است. .... دمنوش بنوشید، انرژی بگیرید. خواص گیاه دارویی به لیمو |طرز تهیه دمنوش به لیمو - کشت کالا keshtkala.ir/.../خواص-درمانی-گیاه-دارویی-به-لیمو-lemon-beebrush.html‎Cached Similar3 مارس 2015 ... آشنایی با خواص درمانی گیاه دارویی به لیمو, خواص داروی گیاهی به لیمو, خواص ... کمک به دستگاه گوارش: دم کرده ی به لیمو که عطری شبیه لیمو دارد، هضم غذا را ... گیاه به‌لیمو ندارد و ترکیبی است از آب لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر.