مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

پختن یا گرم کردن این مواد غذایی در مایکروفر موجب سرطان میشود

 گرم کردن غذا , مسمومیت غذایی

مایکروفر می تواند به صورت مستقیم به تولید برخی سموم سرطان زا کمک کند

 

آیا می دانستید برخی غذاهای خاص هستند که با قرار گرفتن در مایکروفر برای گرم شدن ممکن است سمی شوند؟

در مقاله زیر می خواهیم این غذاها را به شما معرفی کنیم.

سالها پیش بود که مایکروفر به آشپزخانه ها معرفی شد و خیلی زود به خاطر قابلیتش در گرم کردن سریع غذاها خیلی ها را به خود وابسته کرد.

 

نسل جدید شاید حتی تصورش را هم نتواند بکند که بدون مایکروفر می توان هات چاکلت یا پاپ کورن درست کرد. با این حال هنوز بسیاری از ما به شکل اشتباهی از مایکروفر استفاده می کنیم. بله این را می دانیم که نباید داخل مایکروفر فویل آلومینیوم، ظروف فلزی یا پلاستیک قرار دهیم اما به همین اندازه گرم کردن بعضی غذاهای خاص هم با این وسیله می تواند خطرناک باشد.

 

برای شروع، مایکروفر نمی تواند غذا را به صورت مساوی و یکسان بپزد که این یعنی برخی باکتری های موجود در غذا می توانند زنده بمانند. مایکروفر می تواند به صورت مستقیم به تولید برخی سموم سرطان زا کمک کند.

 

برای اینکه خطر آسیب این وسیله به غذاها را کاهش دهید بهتر است این شش غذا را هرگز در آن گرم نکنید.

۱- تخم مرغ آب پز: چه با پوست چه بدون پوست، وقتی یک تخم مرغ آب پز داخل مایکروفر گذاشته می شود، رطوبت درونش باعث ایجاد بخار آب بیش از حدی می شود، درست مانند یک زودپز، تا نقطه ای که ممکن است تخم مرغ منفجر شود، ممکن است بدترش هم پیش بیاید و وقتی از مایکروفر در میاوریدش در دستانتان یا بشقابتان منفجر شود. برای جلوگیری از این اتفاقات قبل از گرم کردن تخم مرغ برای اینکه تبدیل به یک بمب نشود آن را قطعه قطعه کنید و یا بهتر اصلا داخل مایکروفر گرمش نکنید.

 

۲- شیر سینه مادر: بسیاری از تازه مادرها شیر خود را برای استفاده های بعدی منجمد و ذخیره می کنند. این روش تا زمانی که شیر داخل مایکروفر گرم نشود خوب است. درست همانطور که مایکروفر یک بشقاب غذا را نمی تواند یکسان گرم کند در مورد یک بطری شیر مادر نیز چنین قدرتی را ندارد در عوض نقاط داغی را ایجاد می کند که می تواند به شدت باعث سوختگی دهان و گلو نوزاد شود. همچنین گرم کردن شیر در بطری پلاستیکی امکان سرطان زا کردن آن را نیز به وجود می آورد. توصیه می شود شیر مادر یا هر نوع شیر دیگری را در قابلمه و ظروف مخصوص روی حرارت گرم کنید.

 

 گرم کردن غذا , مسمومیت غذایی

مایکروفر کردن برنج به سادگی می تواند باعث مسمومیت غذایی شود

 

۳- گوشت های فرآوری شده: گوشت های فرآوری شده حاوی مواد شیمیایی و نگهدارنده هستند که به طول عمر و ماندگاریشان کمک می کند. متاسفانه مایکروفر کردن آنها باعث می شود این ترکیبات برای سلامتتان بدتر هم بشوند. گرم کردن گوشت های فرآوری شده با تشعشعات مایکروفر به شکل گیری اکسیداسیون کلسترول کمک می کند، مشخص شده است که این ماده از کلسترول خالص بیشتر به شریان ها آسیب می رساند. اکسیداسیون کلسترول همچنین مستقیما به بیماری عروق کرونر قلب مرتبط است. در مقایسه با دیگر روش های گرم کردن مایکروفر بیشتر از همه باعث ایجاد ترکیبات اکسیداسیون کلسترول در گوشت های فرآوری شده می شود.

 

۴- برنج: برنج، واقعا؟ مایکروفر کردن برنج به سادگی می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. برنج نپخته حاوی هاگ هایی از باکتری است که می توانند در فرآیند گرم شدن زنده بمانند. همین که برنج را از مایکروفر بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید، این باکتری ها دوباره به فعالیت ادامه می دهند و می توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شوند. ( توجه کنید برنج های نیمه آماده منظور است )

 

۵- مرغ: تمام ماکیان از جمله مرغ، حاوی سالمونلا هستند. بنابراین ضروری است که گوشت آن را کاملا بپزید تا این باکتری ها از بین بروند. از آنجا که مایکروفر نمی تواند به صورت کلی و برابر همه غذا را بپزد ممکن است در پایان پخت مرغ با مایکروفر تعدادی از باکتری های سالمونلا زنده بمانند. دیگر اینکه مرغ تراکم پروتئین بالایی دارد و بسیار مهم است که پروتئین ها در دمایی یکسان بشکنند. وقتی برخی از پروتئین ها کند تر یا سریعتر از دیگر انواع خود شکسته می شوند ممکن است دچار ناراحتی معده شوید.

 

۶- سبزیجات سبز برگ: اگر می خواهید کلم، کرفس یا اسفناج خود را برای مصرف بعدی کنار بگذارید، بهتر است دور بیندازیدشان تا بخواهید با مایکروفر گرمشان کنید. به دلیل تمرکز بالای نیترات در سبزیجات برگدار وقتی گرم می شوند ممکن است سمی شوند. به دلیل گرم شدن با مایکروفر، نیترات هایی که به صورت طبیعی شکل گرفته اند تبدیل به نیتروسامین می شوند که سرطان زا هستند. همین شرایط برای چغندر و شلغم که آنها هم سرشار از نیترات هستند صادق است.

منبع:salamatnews.com



لینک منبع :پختن یا گرم کردن این مواد غذایی در مایکروفر موجب سرطان میشود

پختن یا گرم کردن این مواد غذایی در مایکروفر موجب سرطان میشود ... https://baelm.net/پختن-یا-گرم-کردن-این-مواد-غذایی-در-مایکر/‎Cachedدر مقاله زیر می خواهیم این غذاها را به شما معرفی کنیم. سالها پیش بود که مایکروفر به آشپزخانه ها معرفی شد و خیلی زود به خاطر قابلیتش در گرم کردن سریع غذاها خیلی ها ... گرم کردن این غذاها در مایکروفر ممنوع! | اینفوسلامت https://www.infosalamat.com/.../گرم-کردن-این-غذاها-در-مایکروفر-ممنوع‎Cached19 آوریل 2017 ... بله این را می‌دانیم که نباید داخل مایکروفر فویل، ظروف فلزی یا ... برای اینکه خطر آسیب این وسیله به غذا ها را کاهش دهید بهتر است این مواد ... همچنین گرم کردن شیر در بطری پلاستیکی امکان سرطان زا کردن آن را نیز به وجود می‌آورد. ... متأسفانه پخت این غذا با مایکروفر باعث می‌شود این ترکیبات به سلامتی شما آسیب بزند ... آیا مایکروفر سرطان زاست؟ - آکا www.akairan.com/health/bimari-behdasht/5861.html‎Cached Similarامروزه در بیشتر خانه‌ها، مایکروفر برای پخت و پز سریع یا گرم کردن فوری غذا به کار می‌رود. ... پخت مواد غذایی در مایکروفر، رادیکال‌های آزاد و ترکیبات سرطان‌زا ایجاد می‌شود . ... این نوسانات موجب ایجاد اصطکاک قابل توجهی بین مولکول‌ها می‌شود که نتیجه آن ... مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند - نمناک namnak.com/مواد-غذایی-گرم-کردن.p14336‎Cachedمواد غذایی و انواع مواد غذایی و گرم کردن مواد غذایی و مواد غذایی سرطان زا و بهترین ... بهتر است از گرم کردن دوباره و چند باره غذاها خودداری شود و اگر هم قرار است غذاها را در دو یا ... میکروبی آن را بالا می برد و این مسئله باعث کم شدن ارزش غذایی غذاها نیز می شود . ... اگر می خواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن ، کرفس وهویج آن را جدا کنید. از مایکروویو استفاده کنیم یا نه؟! - پایگاه اطلاع رسانی تایبادخبر taybadkhabar.ir/از-مایکروویو-استفاده-کنیم-یا-نه؟/‎Cached Similar22 دسامبر 2012 ... این امواج ممکن است در برخورد با یک ماده، منعکس، منتشر یا جذب شوند. ... آیا اشعه مایکروفر می تواند باعث ایجاد ترکیبات سرطان زا در غذا شود یا نه، کمیته تخصصی ... از چه ظرفی برای گرم کردن غذا در مایکروفر باید استفاده کرد ... غذایی که در مایکروفر پخته می شود، ممکن است به طور یکنواخت حرارت نبیند، بنابراین در ... آیا پخت غذا با مایکروویو (ماکروفر) ضرر دارد؟ - آسمونی www.asemooni.com/.../whether-cooking-with-a-microwave-is-bad‎Cached Similarالبته شاید بعضی‌ها از طعم غذایی که در مایکروفر پخته شده یا چایی که آب آن در ... مواد فلزی این امواج را کاملا منعکس می‌کنند. ... استفاده دیگر آن جهت گرم کردن در صنایع و درمان حرارتی در دیاترمی است. ... تحقیقات ثابت کرده است، شواهد مستندی دال بر اینکه تشعشعات مایکروویو در هر سطح بتواند موجب ایجاد یا تحریک سرطان شود، در دست ... : مایکروفر و سلامتی - دانشنامه رشد daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=مایکروفر...‎Cachedالبته شاید بعضی‌ها از طعم غذایی که در مایکروفر پخته شده یا چایی که آب آن در ... مواد فلزی این امواج را کاملا منعکس می‌کنند. ... استفاده دیگر آن جهت گرم کردن در صنایع و درمان حرارتی در دیاترمی است. ... تحقیقات ثابت کرده است، شواهد مستندی دال بر اینکه تشعشعات مایکروویو در هر سطح بتواند موجب ایجاد یا تحریک سرطان شود، در دست ... مایکروفر سرطان‌زاست؟ - تبیان article.tebyan.net/107905/مایکروفر-سرطان-زاست-‎Cached18 نوامبر 2009 ... البته بعضی‌ها از طعم غذایی که در مایکروفر پخته شده یا چایی که آب آن در ... بر اینکه تشعشعات مایکروفر بتواند موجب ایجاد یا تحریک سرطان شود، در دست نیست. ... این نوسانات موجب ایجاد اصطکاک قابل توجهی بین مولکول‌ها می‌شود که ... در عین حال، حفظ مواد مغذی در موادی که با مایکروفر گرم می‌شوند به وزن آنها بستگی دارد. این مواد غذایی را در مایکروفر گرم نکنید | فرهنگ نیوز www.farhangnews.ir/content/201056‎Cached16 مه 2016 ... برای گرم کردن برخی غذاها به دلیل نوع پخت اولیه آنها نباید از ماکروفر استفاده کرد. ... به گزارش فرهنگ نیوز؛ برخی موادغذایی خاص و پر مصرف به دلیل آنکه سرخ شده یا با حرارت بالا پخته ... با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به ... حدیث روز/ سه چیزی که موجب زندگی راحت در دنیا هستند. دستگاه مایکروویو - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/دستگاه_مایکروویو‎Cached Similarاین مقاله به طور مختصر درباره اجاق مایکروویو و چگونگی عملکرد آن در پخت غذا توضیح می‌دهد. ... پس یعنی انرژی کم‌تری دارد؛ اما چرا باعث گرم شدن مواد غذایی می‌شود؟ ... بدون چرخاندن غذا یا پخش کردن امواج، بعضی از نقاط غذا گرم نمی‌شود. ... روش های سریع پخت اثر سرطان زایی دارد زیرا هرچه مواد غذایی سریع تر و با درجه حرارت بالاتر پخته شود، ...