مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

“ترشی و شور” میوه ها | نکاتی برای تهیه ترشی و شور | طرز درست کردن شور و ترشی

طرز تهیه شور سبزیجات, درست کردن شور و ترشی سبزیجات

“ترشی و شور” یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید.

 

چند نکته مهم برای خوشمزه شدن شور و ترشی های پاییزی

ترشی درست کردن تخصص فوق العاده ای نمی خواهد. در واقع هر کسی می تواند ترشی مخصوص خود را با استفاده از میوه و سبزیجات محبوبش درست کند. برای مثال من از همه چیز استفاده می کنم، از لیمو و هندوانه گرفته تا سیب، پیاز، هویج، ترب و خیار.
روی اینترنت می توانید صدها دستور ساخت ترشی شور را پیدا کنید، و با اینکه می دانم همه آنها عالی و خوشمزه هستند، من دوست دارم با در نظر گرفتن برخی نسبت ها همه چیز را ساده نگه دارم. این نسبت بدون خطا را به راحتی می توانید با مقدار میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی شور کنید تنظیم نمایید، همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه و یا ترکیب ادویه جات مخصوص خود سفارشی اش کنید. اگر یک شیشه با درپوش و مقداری میوه و سبزیجات دارید پس با درست کردن یک ترشی بسیار خوشمزه تنها چند گام ساده فاصله مانده.

 

نسبت آب نمک چند منظوره در شور و ترشی
پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم.

 

مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند:
یک فنجان سرکه
یک فجان آب
یک دوم فنجان شکر
یک قاشق غذا خوری نمک

 

تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک قاشق غذا خوری نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید. سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، در پوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید.
ترشی شور را تنها پس از ۲۴ ساعت داخل یخچال بودن می توانید استفاده کنید. با این حال هر چقدر مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری می گیرند و خوشمزه تر خواهند شد.

 

ادویه جات و طعم دهنده های شور و ترشی
ترشی های شور با انواع بسیاری از ادویه جات، دانه ها، و سبزیجات خشک شده طعم می گیرند. ترشی شور خود را می توانید با ادویه جات مخصوص ترشی که در فروشگاه ها عرضه می شود طعم دار کنید و یا می توانید خودتان در خانه یکی بسازید. دستور ثابتی برای درست کردن آب نمک طعم دار وجود ندارد. خود را محدود نکنید و از هرچه دوست دارید کمک بگیرید، سیر، علف لیمو، و حتی انواع مختلف نمک. ترکیباتی که می توانید با آنها طعم بسازید بی نهایت است.

 

آنچه می توانید ترشی شور کنید
حالا که نسبت درست کردن آب نمک را می دانید و چند ایده خوب هم برای طعم دادن دارید باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای شور درست کردن باید استفاده نمایید. برای اینکه کارتان را راحت تر کنم در ادامه می خواهم لیستی از ۲۰ ماده ( میوه و سبزیجات ) به شما معرفی کنم که برای ترشی درست کردن بسیار مناسب هستند.

 

ترشی و شور میوه ها
ته پوسته های باقی مانده از هندوانه، برای ایجاد طعمی شور و شیرین.
شور گلابی را می توانید به انواع سالاد اضافه کنید و یا مستقیم و به عنوان میان وعده از آن لذت ببرید.
شور انجیر به همراه انواع گوشت کبابی فوق العاده می شود.

از لیمو هم شور های بسیار خوش طعمی می توانید بسازید.

 

از ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه نیز شور خوبی می توانید درست کنید.
به شور انبه زنجبیل پوست کنده و ادویه جات بو داده اضافه کنید.
گوجه فرنگی های گوشتی را تبدیل به شور کنید تا دیگر هیچ وقت پول پای کچاپ ندهید.
آناناس را نیز می توانید تبدیل به شور کنید.

 

ترشی و شور سبزیجات
لوبیا سبزها را می توانید همراه با پوستشان تبدیل به شور کنید.
سبزیجات پخته ای مانند فلفل دلمه ای های رنگارنگ نیز می توانند تبدیل به ترشی شوری زیبا و خوش طعم شوند.
ترب های تازه نیز برای استفاده در شور مناسب هستند.
شور گل کلم که یکی از معروف ترین ها است، گل کلم را با هویج و فلفل دلمه ای ترکیب کنید.
اگر به دنبال شوری تند و سوزان هستید فلفل سبز های تند برای این کار عالی هستند.
با تبدیل کردن کرفس به شور برای سالادهایتان دیگر نیازی به سس ندارید.
ذرت را نیز به لیست شورهای خود اضافه کنید، ذرت را کامل و یا فقط با دانه می توانید تبدیل به شور کنید.

 

تنها با یک شیشه و چهار ماده اصلی می توانید تبدیل به یک شور انداز حرفه ای شوید، و با انواع و اقسام میوه ها و سبزیجات خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را به وجود بیاورید.

 

منبع : bedunim.ir



لینک منبع :“ترشی و شور” میوه ها | نکاتی برای تهیه ترشی و شور | طرز درست کردن شور و ترشی

Images for “ترشی و شور” میوه ها | نکاتی برای تهیه ترشی و شور | طرز درست کردن شور و ترشی با این فرمول، ترشی و شور درست کنید - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../با-این-فرمول-ترشی-و-شور-درست-کنید‎Cached4 جولای 2016 ... ترشی درست کردن تخصص فوق العاده ای نمی خواهد. در واقع هر کسی می تواند ترشی مخصوص خود را با استفاده از میوه و سبزیجات محبوبش درست کند. نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../preparing1-pickles-autumn1.html‎Cachedنکاتی برای تهیه ترشی و شور نحوه درست کردن شور و ترشی طرز تهیه شور سبزیجات , درست کردن شور و ترشی سبزیجات,راهنمای تهیه شور و ترشی,روش تهیه شور میوه ها ... طرز تهیه ترشی و شور - نمناک namnak.com/طرز-تهیه-ترشی-شور.p9378‎Cachedطرز تهیه ترشی و شور و طرز تهیه ترشی های خوشمزه و طرز تهیه شورهای خوشمزه و ... همه آجیل ها را از یک ساعت قبل در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آنها را از آب خارج کرده، ... کامل پر کردن شیشه باعث پلمپ شدن در آن می شود. ... کفش هوشمند orphe دارای پاشنه های درخشان و ال ای دی بوده و میتواند به عنوان یک جهت یاب راه درست را به شما نشان دهد. انواع ترشی | ترشی شور | ترشی لیته | ترشی سبزیجات | ایران کوک https://irancook.ir/pickles/‎Cachedترشی و شور. آموزش اشپزی ایران کوک: ترشی مخلوط،ترشی لیته،ترشی بادمجان، ترشی کلم قرمز،ترشی سیر،ترشی انبه،ترشی لبو،ترشی گل کلم،ترشی تره، ترشی ... کارگاه آموزش :: ترشی ها و شورها :: ویژه جشنواره پاییز هزار رنگ ... www.roozmenu.com/archive/index.php/t-11479.html‎Cached Similarادویه جات کاربردی در تهیه انواع ترشی و شور ... مایع رو بعد از پرکردن ترشی داشت ، حدودا ۱ ق غ نمک ریختم ،نمک رو هم بعد از پر کردن سبزیجات در ظرف ... من بدون ادویه و سبزی درست کردم در صورتی که مایل به استفاده از سبزی های معطر باشید ..... هر چی گشتم ترشی میوه رذو ندیدم تو تالار کسی اگه بلده لطفا زحمت اموزشش و ... توصیه های تهیه ترشی و شور پاییزی خوشمزه - ابرتازه ها www.abartazeha.com/news/160211/تهیه-ترشی-و-شور/‎Cachedتوصیه های تهیه ترشی و شور پاییزی خوشمزه اگر یک شیشه با درپوش و مقداری میوه و سبزیجات دارید پس با درست کردن ترشی و شور بسیار خوشمزه تنها چند گام ساده ... نکات ترشی و شور - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/torshi1/201511521257.html‎Cached Similarنکاتی برای تهیه شور درست کردن ترشی و شور,نحوه انداختن انواع ترشی,آشنایی ... انواع میوه‌هایی که در ترشی استفاده می‌کنید سالم و بدون لک باشد و در سرکه پخته شود. نکاتی مهم برای تهیه ترشی و شور پاییزی | | linkchee.com/schccaaaaaaia/ 31 دسامبر 2016 ... طرز تهیه شور سبزیجات, درست کردن شور و ترشی سبزیجات ... اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شور هایی خوش طعم درست کنید به شما ... الیاف سفید وسط آن و نیز دانه های فلفل را جدا کنید و آن ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید. ... می توانید با مقدار میوه و سبزیجات ی کهزمستان در پاییز انواع ترشی و شور - کافه بـــانـــــــــــــو - نی نی وبلاگ cafebanoo.niniweblog.com/cat21.php‎Cached Similarانواع ترشی و شور - دفتر اشپزی من - کافه بـــانـــــــــــــو. ... آلبالو سیر نمیشین و عاشق طعم ترش این میوه تابستونی خوشمزه هستین حتما این خوشمزه ها رو درست کنید.