کسب درآمد میلیونی در هفت روز ، کسب درآمد ۵۰۰ هزار تومانی در یک روز ، با ۵ روز کار میلیونر شوید ، بدون هیچ تخصصی در ۱۰ روز میلیونر شوید! و …
و شاید شما توجه کردید که این تبلیغات دقیقا شبیه به تبلیغات شبکه های ماهواره ای فارسی خارجی ست که برای مثال تبلیغاتی عجیب با ادبیاتی عجیب شبیه به موارد زیر دارند :
آیا از بینی خود ناراضی هستید ؟ از اضافه وزن رنج میبرید؟ آیا میخواهید اعتیاد خود را در یک هفته ترک کنید ؟ آیا می خواهید در ۲۴ ساعت چند کیلو وزن کم کنید و .. و برای خرید هم محل ثابت یا فروشگاه معتبری معرفی نمی شود.
بنده همیشه از خودم میپرسم که ، واقعا چه کسانی باور میکنن که مصرف فلان دارو به افزایش قد آنها منجر می شود؟ یا موجب کوچک شدن بینی بشه ؟!
حال به نظر شما آیا تبلیغات این شبکه ها واقعیست ؟
اگر نه! پس مسلما براحتی میشه نتیجه گرفت عناوینی چون : میلیونر شدن در نت آن هم در ۵ روز و بدون تخصص ، یا درآمد میلیونی با خرید یک بسته ، کسب درامد تضمینی میلیونی در ۷ روز!! امکان پذیر نمی باشد.
اما اگر بنظر شما واقعیست ! پس کافیست یکبار این محصولات بی کیفیت رو بخرید تا خودتون براحتی به نتیجه برسید.
هرچند! هر دو مورد تبلیغ ذکر شده جامعه هدف خود را دارد و مسلما عده ای ، هرچند اعتماد کامل نداشته باشند اما با توجه به نیات و امیال آدمی ، باز هم این محصولات را خریداری خواهند کرد
به نظر بسیاری از کارشناسان این دید غیر واقعی نسبت به آنچه در بالا ذکر کردیم و خصوصا درآمد زایی به صورت جزئی به تفکرات افراد، و به طور کلی به سطح فکر حاکم بر جامعه بر می گردد. تحلیل این بحث از لحاظ روانشانسی و جامعه شناسی بسیار طولانی و تخصصی تر از این مقاله است
در مجموع می توان سایت های کسب و کار و ایجاد درآمد را در ۵ یا ۶ دسته تقسیم کرد. هر بخش از این سایت ها ویژگیهای خاص خودشان را دارند هر چند در این دسته بندی سایت هایی هم هستند که ترکیبی از دو یا چند روش معرفی شده را به کار می برند.
گروه اول: سایت هایی که تبلیغ فروش بسته ها و پکیج های درآمد زایی را می کنند.
معمولا این سایت ها برای میلیونر کردن کاربرانشان یک بسته که معمولا حاوی یک یا چند نرم افزار، ویدئو، کتاب یا چیزی شبیه اینهاست برای فروش ارائه می کنند، در تبلیغات آنها از ادبیاتی مثل بسته رویایی یا طلایی درآمدزایی، درآمد از اینترنت فقط در ۵ روز ، در منزل خود با یک برنامه یا کتاب به آسانی صاحب کسب و کار اینترنتی شوید، بهترین و ساده ترین روشهای درآمد میلیونی و … نکته حائز اهمیت در این تبلیغات میلیونر کردن کاربران نیست بلکه فروش کتاب یا بسته ای است که اگر چه به کسب و کارهای اینترنتی یا درآمد آنلاین مرتبط است اما هیچگاه نمی تواند کاربر را در عرض یک هفته یا یک ماه صاحب کسب و کار کرده و ثروتمند کند، البته شرکت ها و موسساتی هم هستند که کتب علمی و منابع اصولی کارآفرینی اینترنتی را در قالب بسته های آموزشی ارائه کنند اما هیچ کدام چنین وعده ها و تبلیغات عجیب و غریبی برای فروش محصولات خود به کار نمی برند.
اگر به بازار کتاب و کتابفروشی ها سری زده باشید در بخش کتابهای کارآفرینی، ثروت و درآمدزایی با آثار متعددی از نویسندگان مواجه می شوید، در آنجا به راحتی می توانید با نگاهی گذرا به سوابق نویسنده، دلایل و روشهایی که او برای درآمدزایی آورده است آشنا شوید. هیچ نویسنده معتبر و محققی چنین ادعاهای واهی را به کار نخواهد برد. دقت کنید که سایتهایی که این بسته ها را ارائه می کنند اکثر نمونه ای یا بخشی از بسته خود را قبل از فروش ارائه نمی کنند.
دراین بسته هیچ اثری از نویسندگان مطرح ایران و جهان، سخنرانان، کارآفرینان برتر وجود ندارد و صرفا هدف از این تبلیغات فقط فروش محصولات با هیاهو و دروغ است. این دقیقا شبیه همان قرص های افزایش قد برای بزرگسالان است! این محصولات هیچگاه مورد تائید هیچ یک از موسسات علمی و معتبر کشوری و جهانی نیستند و صرفا اطلاعاتی اگرچه مرتبط اما نادرست به شما ارائه می کنند.
دنیای مجازی کسب و کار هم همانند جهان واقعی از اصول و قوانین تجارت تبعیت می کند، قوانین که فقط در جزئیات تفاوت دارند. در بازار کسب و کار میلیونر شدن یک فرایند مدت دار بر اساس برنامه ریزی، تلاش، خلاقیت و سایر عوامل کامل مشخص است.
گروه دوم: سایت هایی که به صورت شبکه ای ، هرمی و زیر مجموعه گیری فعالیت می کنند
در این گروه سایت ها اکثر کاربران تشویق می شوند که با عضویت اقدام به زیر مجموعه گیری کنند، روشهای متعددی و خیلی زیادی دراین سایت ها وجود دارد بعضی برای عضویت مبلغی را دریافت می کنند، بعضی دیگر در ابتدا امتیاز مالی به کاربر می دهند و … این سایتها اگر چه از پتانسیل بالای بازاریابی شبکه ای استفاده می کنند اما عملا هیچ کسب و کار واقعی و سالمی در آنها جریان ندارد، بازاریابی شبکه ای یکی از بهترین و قدرتمندترین روشهای بازاریابی جهانی است اما به شرط آن که در یک بستر اقتصادی سالم و یک کسب و کار غیر کاذب به کار گرفته شود.
در یک سیستم سالم شبکه ای، کسب و کار واقعی بر پایه فروش یا تولید وجود دارد، پس اگر سایتی چنین تبلیغاتی را ارائه می دهد به ماهیت کسب و کار آن، مجوزها و نماد اعتماد آن رجوع کنید، در اینگونه فعالیت ها تا زمانی که استعلام درستی از آن صورت نگرفته باشد نباید وارد شد، خصوصا که بسیاری از سایت ها و سیستم های هرمی با اعداد و ارقام به خوبی بازی می کنند و حس مخاطبان خودشان را برای مشارکت تحریک می کنند.
گروه سوم: سایت هایی که پر هستند از لینک و بنر سایت های کلیکی ایرانی و خارجی
این سایت ها بر اساس کلیک بر روی بنرها و شمارش این کلیک ها به کاربران خود پول پرداخت می کنند، دراین سیستم ها تعداد کلیک کاربران بر حسب آی پی در مدت زمان مشخصی محاسبه شده و مبلغی به کاربر تعلق می گیرد، نکته قابل توجه این سایت ها واریز به حساب پول به حساب کاربر است. این سایت ها که اکثر خارجی هم هستند استعلام صحت کسب و کار آنها غیر ممکن است و دربیشتر مواقع پولی به حساب کاربر واریز نخواهد شد یا اگر هم واریز شود بدست واسطه های بالا دست رسیده و به کاربری که ساعت های متوالی ماشین وار و بی هدف کلیک کرده مبلغی تعلق نخواهد گرفت. حتی اگر هم تعلق گیرد، کلیک روزانه و بی هدف بر روی تبلیغاتی که اصلا نمی دانید چه هست و برای چه را تا چند روز و چند ساعت می توانید ادامه دهید؟
گروه چهارم: سایت هایی که راه پول دار شدن ۱۰۰ تضمینی و قانونی را آموزش می دهند!
این گروه همانند روش بالا عمل می کنند با این تفاوت که کمی کلاس کار خود را برای پول دار کردن کاربرانشان بالاتر برده اند به این شکل که سایت مورد نظر، معرف تعدادی سایت معتبر خارجی ( التبه به قول خودش ) می باشد، و با معرفی شما و آموزش روشها و مراحل عضویت و پر کردن فرم و .. به شما آموزش کسب درآمد اینترنتی می دهد! این در واقع شگرد این سایت هاست که با معرفی کاربران و هدایت آنها به لینک های مورد نظر خودش از بالادست خود پورسانت دریافت کند. اکثر آنها در آموزش های خود از لغت ها و ادبیات دور از ذهن مثل پیوکو مانی، باکس پیکو مانی، بیت کوین مانی و .. مخاطب تازه کار استفاده کرده و اینطور وانمود می کنند که کاربر در حال انجام کار تخصصی و فنی در اینترنت برای درآمد زایی می باشد.
نکته جالب این سایت ها نوع تبلیغ و معرفی آنهاست زیرا اکثر معتقد هستند که کار خودشان معتبر تضمینی و قانونی است! و بقیه سایتهای مشابه و همکارانشان کلاهبردارند!! حال مرجع این قانون چه کسی است؟ تضمین آنها به چه شکل است که سایتی که با اطلاعات مالی کاربران در تماس است هیچ آدرس، تلفن ثابت، مجوز قانونی و اسم و رسمی ندارد؟
گروه پنجم: سایت هایی که دارای فروشگاههای زیر سیستم، بازاریابی و همکاری در فروش
سیستم همکاری در فروش دقیقا شبیه همان بازاریابی و فروش بر اساس پورسانت در دنیای تجارت است، به این شکل عمل می کند که کاربر در سایت اصلی ثبت نام کرده و سپس یک فروشگاه به صورت زیر سیستم ایجاد می کند، امکانات این فروشگاهها از قبل تعبیه شده است و شما به غیر از ثبت اطلاعات اولیه نیاز به هیچ کاری فنی و تخصصی ندارید، حتی نیاز به تهیه کردن محصول هم ندارید، خود فروشگاه از قبل محصولات را آماده کرده و درآن قرار داده است. پس از ثبت فروشگاه یک آدرس که معمولا به صورت زیر دامنه است به کاربر تعلق می گیرد. بسیاری از این سیستم ها امکان اتصال دامنه اختصاصی را نیز به کاربران خود می دهند. فعالیت در این سیستم ها بر اساس توانایی کاربر در بازاریابی تحت وب است زیرا همانند دنیای واقعی که یک ویزیتور در حوزه بازاریابی هرچقدر بیشتر بفروشد و مشتری داشته باشد کارمزد بیشتری می گیرد در این فروشگاهها هم چنین است.
برای فعالیت در این فروشگاهها ابتدا موارد زیر را به دقت بررسی کنید:
گروه ششم: سایت های فریلنسر ، برون سپاری و دور کاری، استخدام و کاریابی
در این روش کاربران پس از عضویت در سایتهای فریلنسر و آزادکاری بر حسب تخصص خود از بستر این سایتها که مجموعه ای از پروژه های و کارفرماها را در خود دارند می توانند به کسب و کار بپردازند. این سایت ها در واقع واسطه هستندبین کارفرما و مجری اما تراکنش مالی از طریق آنها انجام می گیرد.
بسیاری از متخصصین به صورت گسترده از این سایتها برای جذب پروژه استفاده می کنند و افراد زیادی در جهان به عنوان فریلنسر یا آزاد کار در استخدام شرکت یا سازمان خاصی نیستند و صرفا بر پایه تخصص خود در این سایت ها به کسب و کار مشغول هستند. سایت های فریلنسر امروزه با سایتهای استخدام و کاریابی خیلی به هم نزدیک شده اند، اگر چه نوع کار این دو کاملا با هم متفاوت است.
در بخش سایت های استخدام و کاریابی تقریبا روال کار ساده است، سایت مستقیما برای کاربر تولید و ایجاد درآمد نمی کند بلکه او را در پیدا کردن یک منبع درآمد بر پایه توانایی هایش راهنمایی و هدایت می کند.
گروه هفتم: سایت های کارآفرینی ، آموزش، ایجاد و توسعه کارآفرینی اینترنتی
این گروه سایت ها معمولا کاربران خود را به یک منبع درآمد مستقیم متصل نمی کنند بلکه بر پایه کارآفرینی، مدلها و اصول مشخص آن کاربران را تشویق می کنند که به کشف یک نیاز برآورده نشده یا یک وجه تمایز در تولید یا ارائه خدمات بپردازند سپس کسب و کار خود را بر پایه آن ایجاد کرده و پس از ثبات به توسعه آن بپردازند.
به نوعی این بهترین و پایدارترین روش کسب درآمد از اینترنت است، ایجاد کسب و کار اینترنتی صرفا داشتن یک فروشگاه بزرگ یا یک پرتال جامع موضوعی نیست، اکثرشغل ها و ایده ها امروز می تواند در بستر اینترنت به شکلی متمایزی به ارائه خدمات بپردازند.
نکته پایانی:
درآمد میلیونی در اینترنت و در زمانی به مراتب کمتر از دنیای تجاری وجود دارد و یک امر کاملا واقعی است. دلیل این امر دهها کارآفرین و استارتاپ موفق اینترنتی در جهان و ایران است که هم اکنون مشغول به کار هستند.