طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد
طرز تهیه میرزا قاسمی – دستور پخت اول
مواد لازم
– بادمجان = ۵ عدد متوسط
– گوجه فرنگی تازه = ۲ عدد
– سیر = یک بوته
– تخم مرغ = ۳ عدد
– روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
طرز تهیه میرزا قاسمی – دستور پخت دوم
مواد لازم
– بادمجان شرین و قلمی = ۴ عدد
– سیر تازه = ۱ بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
– گوجه فرنگی تازه و رنده شده = ۵ عدد متوسط
– رب گوجه فرنگی = ۱/۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل = به میزان لازم
– لیمو ترش = ۱ عددد
– تخم مرغ = ۴ عدد
– زرد چوبه = ۱ قاشق چای خوری پر
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس ۱ استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.
میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
تزئین میرزا قاسمی
لینک منبع :
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیینطرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین | ساتین
saten.ir/113770/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی-خوشمزه-مواد-لازم-و/Cachedطرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی
، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین.
میرزا قاسمی | طرز تهیه “میرزا قاسمی” گیلانی - نمناک
namnak.com/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی.p597Cachedمیرزا قاسمی خاص و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه وگیلانی ودستور پخت و تهیه میرزا
قاسمی با ... طرز تهیه میرزا قاسمی - دستور پخت اول. مواد لازم. - بادمجان = 5 عدد متوسط
خبرگزاری آریا - طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین
www.aryanews.com/.../طرز-تهیه-میرزا-قاسمی-خوشمزه-مواد-لازم-و-تزیینCached30 جولای 2017 ... خبرگزاری آریا - طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده و رشتی ، آموزش تصویری
پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا قاسمی مجلسی میرزا قاسمی توسط ...
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی با بادمجان - هنر در خانه
www.honardarkhane.com/11443/طرز-تهیه-میرزا-قاسمیCached7 ژانویه 2017 ... بهترین دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و خوش پخت را در این مقاله ملاحظه
نموده و با نکاتی برای پخت بهتر میرزا قاسمی رشتی آشنا شوید. ... مواد اصلی این غذا
بادمجان و تخم مرغ می باشد، البته قبلا به معرفی طرز ... مواد لازم میرزا قاسمی : ... یک
غذای سنتی و اصیل ایرانی را پخت و بعد از تزیین غذا نوش جان نمود.
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین | ساتین
khabaryab.in/.../42815-9-طرز-تهیه-میرزا-قاسمی-خوشمزه-مواد-لازم-و-تزیین
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین | ساتین. طرز تهیه میرزا قاسمی ...
آموزش آشپزی و طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی خوشمزه و مجلسی ...آموزش آشپزی و طرز
تهیه ...
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین - rayanik.gigfa.com
rayanik.gigfa.com/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی-خوشمزه-مواد-لازم-و/Cached30 جولای 2017 ... طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه +مواد لازم و تزیین. طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ
شده و رشتی ، آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی ، تزیین میرزا ...
آموزش کامل طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی شمالی خوشمزه و اصل - پاتوق من
mepatogh.ir/1739/میرزا-قاسمی/Cached1 ا کتبر 2016 ... آموزش آشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصل شمال. مواد لازم برای طبخ
میرزا قاسمی ... روغن ، فلفل و نمک :•: به مقدار لازم ... برای تزیین میرزا قاسمی می
توانیم تخم مرغ ها را در قالب قرار بدهیم و در آخر روی میرزا قاسمی ...
طرز تهیه میرزا قاسمی مرحله به مرحله • دونفره
https://www.2nafare.com/میرزا-قاسمی-غذای-ایرانی-شمالی-الاصل/Cachedطرز تهیه میرزا قاسمی با عکس مراحل و توضیح کامل. روش های خوشمزه شدن میرزا قاسمی
و فوت و فن طعم عالی میرزا قاسمی. میرزا قاسمی یک ... مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی.
آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی - سایت آشپزی
www.ashpaziha.com/1393/03/آموزش-تصویری-پخت-میرزا-قاسمی/Cached
Similarآموزش تصویری پخت میرزا قاسمی. ... تصویری پخت میرزا قاسمی. مواد لازم جهت تهیه
میرزا قاسمی برای ۴ نفر ... میرزا قاسمی یه غذای گیلانی یه . من این دستور رو ... بریم
سر مواد لازم و طرز تهیه : مواد بالا رو ... طرز تهیه انواع کشک بادمجان مجلسی به همراه
تزیین · آموزش طرز ... رژیم لاغری با قارچ همراه با دستور پخت قارچ کبابی خوشمزه ·
طرز تهیه ...
میرزا قاسمی - میرزا قاسمی غذای شمالی | ایران کوک
https://irancook.ir/08/05/mirza-ghasemi/2664/Cachedنمک و فلفل مقدار لازم. میرزاقاسمی. طـرز تهیه : بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا
حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و ... ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو
کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و ... تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و
آماده آشپزی این هفته .... ترفندهای آشپزی (۱) · تزیین کیک به شکل مار · کیک مسطح ...
شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 05:31