برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است.

اغلب دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و بعد مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
۱- گرم کردن مجدد سیب زمینی
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود، ارزش غذایی خود را از دست می دهد و دربدن ایجاد سم می کند.
۲ – گرم کردن مجدد اسفناج
گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی نیترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست. اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
۳ – گرم کردن مجدد مرغ
خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
۴ – گرم کردن مجدد کرفس
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. کرفس حاوی نیترات است و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده می کنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویو برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنند و غافل از عوارض آن هستند.
۵ – گرم کردن مجدد قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد است که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
۶ – گرم کردن مجدد تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود. از گرم کردن مجدد تخم مرغ بپرهیزید.
۷ – گرم کردن مجدد چغندر
این سبزی حاوی نیترات است و برای سلامتی مفید است. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیست اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود.
منبع:جام نیوز
لینک منبع :
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنیداین مواد غذایی را دوبار گرم نکنید - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../heat1-food-twice1.htmlCached
Similarنکات مهم آشپزی گرم نکردن مواد غذایی,گرم نکردن دوباره مواد غذایی,ایجاد سم با گرم
کردن مجدد غذا,دوباره گرم نکردن مواد غذایی,آشنایی با غذاهای یکبار مصرف,دلایل گرم ...
این غذاها را دوبار گرم نکنید - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/398125/این-غذاها-را-دوبار-گرم-نکنیدCached
Similarاین ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد بوده که تحت هیچ شرایطی نبایستی برای
دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد ...
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید - موسسه فرهنگی راه روشن
www.rahe-roshan.com/.../1257-این-مواد-غذایی-را-دوبار-گرم-نکنیدCachedاین ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد است که تحت هیچ شرایطی نباید برای
دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد
کرد ...
این هفت خوراکی رو هرگز دوباره گرم نکنید » رژیم غذایی یکا
yeka.ir/blog/?p=2373Cached
Similarاکثر ما انقدر زیاد غذا درست می کنیم که برای وعده های بعدی هم باقی می مانند و مجبور می
شویم که دوباره اونها رو گرم کنیم. این کار برای بعضی از مواد غذایی بلامانع است اما ...
مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند - نمناک
namnak.com/مواد-غذایی-گرم-کردن.p14336Cachedنکات بسیار مهمی که باید در مورد گرم کردن این مواد غذایی بدانید ... به این معنانیست
که شما نمی توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می گوییم دوباره آن را گرم نکنید.
این 7 ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../این-7-ماده-غذایی-را-هیچگاه-دو-بار-گرم-نکنیدCached25 جولای 2017 ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
این مواد غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! | اقتصاد آنلاین
www.eghtesadonline.com/.../208810-این-مواد-غذایی-را-هیچ-گاه-دو-بار-گرم-نکنیدCached30 جولای 2017 ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به هیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
این مواد غذایی را هیچ وقت دو بار گرم نکنید! /اینفوگرافیک | بهداشت نیوز
behdashtnews.ir/.../این-مواد-غذایی-را-هیچ-وقت-دو-بار-گرم-نکنید!-%7Cاینفوگرافیک/Cached1 روز پیش ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
8 ماده غذایی که نباید دوباره گرم شوند - کلینیک آنلاین پزشکی
www.behpu.com/article/.../8-ماده-غذایی-که-نباید-دوباره-گرم-شوندCachedدر صورت گرم کردن دوباره این سبزیجات، نیترات به نیتریت تبدیل و خواص سرطان
زایی پیدا می کنند. بهتر است این سبزیجات را دوباره گرم نکنید.
این مواد غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید، روزنامه شیراز نوین
www.shiraznovinnews.ir/.../10141-این-مواد-غذایی-را-هیچگاه-دو-بار-گرم-نکنیدCachedگرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است؛ اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به هیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با مشکلات جدی سلامت مواجه ...
شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 06:25