مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چند نکته مهم برای خوشمزه شدن آبگوشت

آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود…

اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیه‌ای که این غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛  مثلاً شمالی ها در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست.

غذای سالم خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی
البته برای تهیه این غذا بهتر است چند نکته را همیشه به یاد داشته باشید:
۱- حبوبات را باید به مدت ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب ویژگی نفاخ بودن آن‌ها تا حدودی کاهش خواهد یافت. در صورتی که در طول خیساندن، پوست حبوبات از آن‌ها جدا شود و به سطح آب بیاید، مشخص می‌شود حبوبات کهنه هستند و باید بعد از خیساندن آن‌ها را در میان حوله‌ای قرار دهید و با ساییدن تمام پوست‌هایشان را بگیرید البته چه بهتر که حبوبات مرغوب را در تهیه این غذا مورد استفاده قرار دهید.
۲- می‌توانید برای گرفتن هرچه بیشتر نفخ حبوبات، آن‌ها را بجوشانید و کف حاصل از جوش خوردن آن‌ها را بگیرید سپس آن‌ها را به آبگوشت اضافه کنید.
۳- فراموش نکنید بهترین قابلمه برای پخت این غذا دیگ سنگی و بعد چدن و آخرین گزینه قابلمه مسی است. به این ترتیب طعم غذای تهیه شده بهتر خواهد بود.
۴- می‌توانید دیگ سنگی را به یک زودپز دستی نیز تبدیل کنید، می‌پرسید چطور؟ با خمیر گرفتن در گذاشته شده دیگ. به این ترتیب که خمیر نان را به دور در گذاشته شده دیگ بچسبانید تا محتویات قابلمه روی حرارت ملایم در زمان سریع‌تری پخته شوند.
۵- بهترین ادویه برای آبگوشت زردچوبه است بنابراین هیچ ادویه‌ای جای آن را نمی‌گیرد. البته افزودن کمی زعفران دم‌کرده و زیره نیز می‌تواند به آبگوشت طعم بهتری بدهد.
۶- بهترین گوشتی که برای تهیه آبگوشت توصیه می‌شود گوشت گردن است زیرا هم لطیف و هم چرب است و بعد از پخت آبگوشت روغن می‌اندازد و باعث می‌شود طعمش لذیذ شود.
۷- بهترین همراه این غذا سبزی خوردن و به خصوص برگ‌های تازه نعناع است زیرا به هضم این غذا (که به دلیل داشتن پروتئین و چربی فراوان سنگین است) کمک می‌کند.
۸-بهترین زمان پخت این غذا از شب تا صبح روی حرارت بسیار ملایم است. به این ترتیب آبگوشت به آرامی پخته می‌شود و خوشمزه خواهد شد.

 

آموزش آشپزی بهترین سایت آشپزی خلاقیت آشپزی غذای سالم ۱۳۹۴-۰۷-۲۶



لینک منبع :چند نکته مهم برای خوشمزه شدن آبگوشت

نکاتی برای آبگوشتی لذیذ - آشپزی آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/abgosht1/abgosht30.html‎Cached Similarهر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود... نکاتی برای ... البته برای تهیه این غذا بهتر است چند نکته را همیشه به یاد داشته باشید: چند نکته مهم برای خوشمزه شدن آبگوشت - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/.../news20162321171644927.html‎Cached3 فوریه 2016 ... در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد چند نکته مهم برای خوشمزه شدن آبگوشت ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته آموزش ... طرز تهیه آبگوشت خوشمزه به همراه نکات مهم پخت آبگوشت - هنر در خانه www.honardarkhane.com/11765/طرز-تهیه-آبگوشت‎Cached26 دسامبر 2016 ... طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و مجلسی را با روشی سنتی و ساده در این مطلب ... مهمترین راز خوشمزه شدن آبگوشت و دیزی سنتی زمان پخت طولانی آن است. طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و نکاتی طلایی برای طبخ بهتر آن - آرگا arga-mag.com/2109/طرز-تهیه-آبگوشت‎Cached4 آگوست 2015 ... آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و پر طرفدار در ایران می باشد هر چند که انواع ... برای خوشمزه تر شدن آبگوشت، حتما زردچوبه را با پیاز سرخ کنید تا طعم ... رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی loghmeh.ir/Pages/Printable-News-2783.aspx‎Cached Similarآبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد. بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم. ... نکته: می توانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ... بریزید که مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد . طرز تهیه آبگوشت خوشمزه سنتی + نکات پخت - مدل 24 - مدل لباس 96 model24.ir/tarz-tahie-abgoosht-khoshmazeh-sonati/‎Cachedطرز تهیه آبگوشت خوشمزه سنتی به اضافه نکات پخت و خواص آن، طرز تهیه دیزی خوشمزه ... نیز علاوه بر طولانی کردن فرآیند پخت ممکن است باعث تلخ شدن آبگوشت شود. دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی + راز خوشمزه‌تر شدن آن | ستاره setare.com/.../دستور-پخت-آبگوشت-سنتی-یا-دیزی-راز-خوشمزه‌تر-شدن-آن‎Cached Similar7 سپتامبر 2015 ... اجزای اصلی در تهیه آبگوشت سنتی و یا دیزی، گوشت و حبوبات هستند و با ... به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است از سیب‌زمینی‌های با سایز ... حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید و مرتب آب آن را تعویض .... طرز تهیه خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه .... باسلام وخسته نباشید یه سوال داشتم خیلی مهم طرز تهیه آبگوشت مجلسی - shebreh.com www.shebreh.com/طرز-تهیه-آبگوشت-مجلسی/‎Cachedطرز تهیه آبگوشت مجلسی. ... گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود ) ... طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی + نکات کلیدی و مهم. آبگوشت | بهارسایت – اولین مجله اینترنتی آشپزی و شیرینی پزی baharsite.com/?p=2206&print=1‎Cached Similarآبگوشت یه غذای راحتی هست که همه می تونن درست کنن ولی مهم اینه که نکات اونو رعایت ... نکته : برای خوشمزه تر شدن آبگوشت بعد از خاموش کردن حرارت کمی دارچین ... آسانترین روش درست کردن دیزی یا آبگوشت سنتیّ مخصوص ، در منزل ... ► 7:31https://www.youtube.com/watch?v=GqpD6Kxis1s Apr 15, 2017 - 8 min - Uploaded by Reza Deljavan نکات مهم 1-من هنگام درست کردن این ویدئو متآسفانه زعفرانم تمام شده بود این بود که بنده به جای زعفران از زرد چوبه استفاده کرده ام و شما میتوانید بجای ...