به گفته متخصصان نگه داری
باقیمانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به بار میآورد.
غالبا دیده می شود که افراد باقیمانده غذای خود را فریز کرده و بعدها مجددا آن را مصرف می کنند.
اگرچه در برخی موارد، این کار قابل قبول است اما گاهی سلامتی افراد را تهدید می کند.
واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچگونه ارزش غذایی ندارند.
۱) چغندر
این سبزی حاوی نیترات بوده و برای سلامتی مفید است چغندر پس از مصرف دوباره خطرناک نمیباشد اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود.
۲) مرغ
خوردن گوشت مرغ پس از یک روز میتوانند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر کرده و مشکلات گوارشی را به بار میآورد. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار بوده لذا بهتر است که به طور سرد مصرف شود.
اگر لازم باشد بهتر است که در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
۳) سیب زمینی
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود ارزش غذایی خود را از دست داده و ایجاد سم دربدن میکند.
۴) قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد بوده که تحت هیچ شرایطی نبایستی برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات بهداشتی چون مشکلات گوارشی را برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
۵) اسفناج
گرم کردن مجدد اسفناج میتواند بسیار خطرناک باشد این سبزی حاوی درصد بالایی نیتراتها میباشد که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل میگردد و ایجاد سرطان در بدن میکند اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
۶) تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار میگیرد ایجاد سم در بدن میکند. گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پخششان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود. لذا از گرم کردن مجدد آن بپرهیزید.
۷) کرفس
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. لازم به ذکر است که کرفس نیز حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده میکنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.
در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویوها برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده میکنند و غافل از عوارض آن هستند.
لینک منبع :
این غذاها را دوبار گرم نکنیداین غذاها را دوبار گرم نکنید - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/398125/این-غذاها-را-دوبار-گرم-نکنیدCached
Similarاین غذاها را دوبار گرم نکنید به گفته متخصصان نگه داری باقیمانده غذاها و گرم کردن
مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به بار میآورد. غالبا دیده می شود که افراد باقیمانده ...
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../heat1-food-twice1.htmlCached
Similarبه گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای
بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه
...
مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند - نمناک
namnak.com/مواد-غذایی-گرم-کردن.p14336Cachedنکات بسیار مهمی که باید در مورد گرم کردن این مواد غذایی بدانید ... به این معنانیست
که شما نمی توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می گوییم دوباره آن را گرم نکنید.
این هفت خوراکی رو هرگز دوباره گرم نکنید » رژیم غذایی یکا
yeka.ir/blog/?p=2373Cached
Similarوقتی که غذاها باقی می مانند با اونها چه کار می کنید؟ اکثر ما انقدر زیاد غذا درست می
کنیم که برای وعده های بعدی هم باقی می مانند و مجبور می شویم که دوباره اونها رو گرم ...
این 7 ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../این-7-ماده-غذایی-را-هیچگاه-دو-بار-گرم-نکنیدCached25 جولای 2017 ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
این مواد غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! | اقتصاد آنلاین
www.eghtesadonline.com/.../208810-این-مواد-غذایی-را-هیچ-گاه-دو-بار-گرم-نکنیدCached30 جولای 2017 ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به هیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
این مواد غذایی را هیچ وقت دو بار گرم نکنید! /اینفوگرافیک | بهداشت نیوز
behdashtnews.ir/.../این-مواد-غذایی-را-هیچ-وقت-دو-بار-گرم-نکنید!-%7Cاینفوگرافیک/Cached1 روز پیش ... گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با ...
۷ ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! - همشهری آنلاین
www.hamshahrionline.ir/details/377287Cached25 جولای 2017 ... ۷ ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! ... اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر
گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش غذاییشان دستخوش ...
این مواد غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید، روزنامه شیراز نوین
www.shiraznovinnews.ir/.../10141-این-مواد-غذایی-را-هیچگاه-دو-بار-گرم-نکنیدCachedگرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است؛ اما در مورد بعضی
دیگر از مواد غذایی، به هیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با مشکلات جدی سلامت مواجه ...
8 ماده غذایی که نباید دوباره گرم شوند - کلینیک آنلاین پزشکی
www.behpu.com/article/.../8-ماده-غذایی-که-نباید-دوباره-گرم-شوندCachedدر صورت گرم کردن دوباره این سبزیجات، نیترات به نیتریت تبدیل و خواص سرطان
زایی پیدا می کنند. بهتر است این سبزیجات را دوباره گرم نکنید.
شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 07:16