شعله رزمجو مجری جوان خبر تلویزیون
خانم شعله رزمجو متولد ۱۳۶۰ ، کارشناس ارشد کشاورزی رشته خاک شناسی، گوینده سابق شبکه شیراز.
در برخی از سایت ها سید دانیال معین آل داوود را به عنوان همسر خانم شعله رزمجو آورده اند که تاکنون نه تایید رسمی و نه تکذیب رسمی شده است.
سید دانیال معین آل داوود متولد مازندران
در ۱۲ خردادماه سال ۱۳۶۴ در قائمشهر به دنیا آمدم و فارغالتحصیل کارشناسی ارشد فیزیولوژی هستم. دو برادر و یک خواهر بزرگتر از خود دارم و فرزند آخر خانواده میباشم، پدرم بازنشسته اداره برق و مادرم خانهدار هستند.
مصاحبه با خانم شعله قطب رزمجو ، گوینده خبر
چند دقیقه مانده به پخش خبر، وقت زیادی ندارد، محوطه جام جم و ساختمان معروف شیشه ای، گپی کوتاه با خانم شعله قطب رزمجو گوینده خبر.
خانم رزمجو ، اهل کدام نقطه از کشورعزیزمان هستید؟
رزمجو: متولد چالوس یکی از شهرهای مازندران هستم.متولد ۱۳۶۰
بعضی از هنرمندان و گویندگان و بازیگران از ابتدا عشق ورود به رادیو وتلویزیون را دارند . شما از کدام دسته از رسانه ای ها هستید؟
خانم رزمجو: از بچگی دوست داشتم دکتر بشوم، اونم جراح قلب، با اینکه رشته ی تحصیلیام تجربی بود و خیلی هم درسخوان بودم اما در رشته پزشکی قبول نشدم. تحصیلات مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خاکشناسی را در اهواز و رشته حقوق را در شیراز گذراندهام. همزمان با تحصیل رشته حقوق نیز به عنوان مدرس در دانشگاه شیراز به دانشجویان رشته کشاورزی دروس پایه و برخی از دروس تخصصی را تدریس می کردم.
چگونه خبری شدید؟
خانم رزمجو:خیلی اتفاقی، در یکی از روزهای بهاری سال ۸۶ درحالیکه برنامههای صدا و سیمای مرکز فارس را تماشا می کردم، متوجه فراخوان جذب گوینده این مرکز شدم. به دلیل علاقه وافرم، پیگیری کردم، تست دادم و خدا رو شکر پذیرفته شدم. در ابتدا با برنامههای تولیدی و خواندن اطلاعیه در رادیو شروع کردم و در حال حاضر ۵ سال است که به صورت حرفهای گویندگی خبر می کنم.
تفاوت کار در رادیو و تلویزیون؟
خانم رزمجو:کار در رادیو به دلیل اینکه همه مطالب باید از طریق صدا و احساس منتقل بشود، سختتر از تلویزیون است.
اولین خبری که خواندید یادتان هست؟
خانم رزمجو:بله کاملا یادم هست. به خاطر تجربه اول و استرسی که داشتم، شهر إوز در استان فارس را اُوز خواندم و یک ماه از اجرا منع شدم. یکی از شبهای جمعه که در مرکز شیراز گوینده خبر بودم، هنگام خداحافظی از طریق گوشی به من اطلاع دادندکه از مردم دعوت کنم بعد از اتمام خبر، فیلم سینمایی ببینند؛که در زمان اعلام، واژه سینمایی با کلمه آدینه ترکیب شد و گفتم آینه خوبی داشته باشید.
استرس و گویندگی خبر چه ارتباطی دارند؟
خانم رزمجو:بعضی خبرها و به خصوص خبرهایی که دقیقه ۹۰ به دست گوینده میرسند، استرس زا هستند. هرچه قدر تجربه شما در این حوزه بیشتر باشد بالطبع استرس هم کمتر خواهد بود؛ شمرده خواندن خبر یکی از راههای کاهش میزان استرس است.
گویندگان رادیو همیشه ازتفاوت دستمزدها در رادیو وتلویزیون گلایه داشته اند، دستمزد درآمد گویندگان خبر رضایت بخش هست؟
خانم رزمجو:درآمدگویندگان خبر، چون ما کارمند خبر محسوب میشویم، قیمت اجراها بستگی به تحصیلات، تجربه گوینده و اهمیت بخش خبری دارد.
گوینده خبر چه ویژگیهائی نسبت به بقیه گویندگان دارد ؟
خانم رزمجو:اطلاعات عمومی بالا، تخصص درحوزه خبر، صدا و چهره ای که حداقل استانداردها را داشته باشد و پشتکار بسیار زیاد. حتی پوشش گوینده هم، هر لباسی که گویندهها میپوشند با هماهنگی و تأیید مسئولان مربوطه انتخاب میشود. رنگ لباس هم متناسب با دکور و بخش خبری از طرف مدیران پخش اخبار توصیه می شود.
ایام بیکاری و تنهایی را چگونه سپری می کنید؟
خانم رزمجو:شعر و نقاشی دو همدم و همراه من در زمان تنهایی و بیکاری است. در حوزه ترجمه نیز فعالیت میکنم و اخیراً نیز از نشریه “ساینس دیلی” مطلبی ترجمه کردم که بر اساس آن دانشمندان ثابت کردهاند، اشعههای گوشیهای همراه منشأ بسیاری از بیماریها به ویژه سرطان است. البته موسیقی سنتی را هم دوست دارم و کارهای همایون شجریان را نسبت به دیگران بیشتر میپسندم.
از شیطنتهای کودکانه خودتان بگویید ؟
خانم رزمجو:خیلی شیطون نبودم ولی سنتور کار میکردم؛ بعد همه اعضای خانواده رو مجبور میکردم تا صدای سازم رو بشنوند. اما امروزه مهمترین هدف زندگی من این است که در کنار خانواده، زندگی سالمی داشته باشم، توکل و اعتقاد قوی به خداوند بزرگ نیز آرامبخش همیشگی من بوده و هست. دوست دارم در حوزه خبر پیشرفت کنم و در رشته تحصیلی نیز مدرک دکتری بگیرم و با احترام به تمامی آبی دوستان؛ قرمز هستم.
مصاحبه گر: هادی اسدی و پارسازند
عکس های جدید شعله رزمجو
شعله رزمجو مجری شبکه ۴ (چهار)
شعله رزمجو مجری تلویزیون