دکتر مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد، گفت: چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش، گس و قدری تلخمزه باشد،
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
دهانه معده را محکم کرده، از طریق افزایش تونوسیته عضلات صاف اسفنکتر تحتانی مری، جلوی ریفلاکس را می گیرد.
اگر جنس چای از همین چایهای معطر و زوددم متداولی باشد که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود. بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چای های اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
دکتر انوشیروانی با اشاره به موثر بودن مدت دم کشیدن چای در عملکرد دارویی آن اظهار کرد: چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، ترکیبات تانن آنها آزاد نمی شود و لذا نمی تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد، افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای - سایت خبری تحلیلی تابناک|اخبار ...
www.tabnak.ir/fa/news/686415/علت-ترش-کردن-پس-از-نوشیدن-چایCached19 آوریل 2017 ... متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید
بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای - طب سنتی
www.tim.ir/post-1019.htmlCachedدکتر مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد، گفت:
چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای | تهران پرس
tehranpress.com/fa/news.../علت-ترش-کردن-پس-از-نوشیدن-چای/Cachedعلت ترش کردن پس از نوشیدن چای. متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای
، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای ...
مصرف این نوع چای باعث ریفلاکس معده می شود - سیمرغ
seemorgh.com/.../346517-علت-ترش-کردن-پس-از-نوشیدن-چای/Cached11 آوریل 2017 ... مصرف این نوع چای باعث ریفلاکس معده می شود. علت ترش کردن پس از نوشیدن چای.
چای جزو نوشیدنی های مورد علاقه اغلب ما ایرانی هاست. اما مصرف برخی ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای چیست؟ - افکار نیوز - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/analysis/149260476047541Cached19 آوریل 2017 ... علت ترش کردن پس از نوشیدن چای چیست؟ متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با
مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای - خبرگزاری دانشجو
www.snn.ir/textversion/detail/news/599432/9009Cachedمتخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید
بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ
دهی ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای چیست؟ | افرادی که با مصرف چای، - قطره
www.ghatreh.com/news/nn37047657/علت-ترش-کردن-نوشیدن-چای-چیست
19 آوریل 2017 ... افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می کنند
احتمالاً از چای های اسانسدار نامØ.
پایگاه خبری راه نو - علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
rahenonews.com/fa/doc/news/42088/علت-ترش-کردن-نوشیدن-چای
متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید
بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ
دهی ...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای چیست؟ - افکار نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/36739080
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای چیست؟ متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با
مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می کنند احتمالاً از چای
...
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای - kodoom.com - Kodoom
news.kodoom.com/.../علت-ترش-کردن-پس-از-نوشیدن-چای/.../6354214/Cached19 آوریل 2017 ... افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می کنند
احتمالاً از چای های اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، ...