به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص طبع فصل بهار گفت: فصل بهار از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و تر است به طوری که رطوبت هوا در این فصل زیاد بوده و دمای هوا افزایش پیدا میکند؛ بنابراین اشخاص باید از مصرف غذاهای سنگین یا مواد غذایی که طبع گرم و تر دارند، خودداری کنند.
وی افراد را از مصرف کلهپاچه در فصل بهار بر حذر داشت و گفت: به دلیل اینکه استفاده از این غذا رطوبت زیادی را به بدن وارد میکند و مصرف آن سبب افزایش سوختوساز بدن میشود، بنابراین اشخاص باید از میل کردن کلهپاچه در این فصل اجتناب کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: بهار فصل گردهافشانی گلها است و اغلب اشخاص در این فصل دچار علائمی همچون آبریزش بینی، افزایش غلظت خون، کسالت، کمتحرکی، چرت زدن و خمیازه کشیدن میشوند. مصرف غذای کلهپاچه افزایش کسالت و بیحالی افراد را در این فصل به همراه دارد.
حیدری با اشاره به مناسب بودن استفاده از کلهپاچه در فصل زمستان عنوان کرد: کلهپاچه غذای سنگین و دیرهضمی به شمار میآید و مصرف این غذا در این فصل سوختوساز بدن را افزایش و مقاومت آن را در برابر سرما بیشتر میکند.
وی تأکید کرد: بهترین نوع این غذا، کلهپاچه گوسفند بوده و گوشت پاچه کیفیت بهتری در مقایسه با سایر قسمتهای کلهپاچه دارد همچنین چربی کلسترول و تریگلیسرید پاچه گوسفند نسبت به بقیه قسمتهای کلهپاچه کمتر است. کلهپاچه گاو یا بز طبع خیلی سردی دارند و دیرهضم هستند، بنابراین افراد بهتر است از مصرف آنها امتناع کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افرادی که در شهرهایی که آب و هوای گرم و تر دارند مانند بوشهر و بندرعباس زندگی میکنند، بهتر است از استفاده از کلهپاچه دوری کنند مصرف پاچه همراه با مقداری آبلیمو و دارچین ضروری است.
حیدری در خصوص منع مصرف کلهپاچه تصریح کرد: افرادی که دچار بیماری نقرس یا بالا بودن اسید اوریک خون بوده باید از استفاده از این غذا پرهیز کنند همچنین مبتلایان به بیماریهایی مانند چربی خون، دیابت، چاقی، رماتیسم، نارساییهای کلیوی و کبد چرب گرید ۱ و ۲ بهتر است کلهپاچه میل نکنند و در صورت مصرف این غذا حتماً آن را با مقداری آبلیمو و دارچین استفاده کنند.
وی خوابیدن پس از مصرف کلهپاچه را سبب افزایش غلظت خون دانست و اظهار داشت: مصرف این غذا برای مبتلایان به پرخونی توصیه نمیشود. کلهپاچه باید به همراه ادویه مخصوص آن به نام ادویه خاورمیانه طبخ شود، همچنین میتوان با برگبو، فلفل قرمز، دارچین و پودر پیاز بوی ضُخم گوشت را از بین برد علاوه بر این از ایجاد نفخ و قولنج پس از مصرف کلهپاچه نیز جلوگیری میشود، این گیاهان و ادویهجات ضد تریگلیسیرید و خوشبوکننده بدن نیز هستند.
حیدری یادآور شد: اشخاص باید کلهپاچه را در دیگ مسی طبخ کنند همچنین این غذا باید روی شعله ملایم به آرامی از شب تا صبح پخته شود. متأسفانه برخی کلهپزیها گوشت ماهیچه گاو را جایگزین گوشت صورت گوسفند میکنند، زیرا گوشت صورت گوسفند بهترین گوشت محسوب میشود و گرانقیمت بوده در صورتی که گوشت ماهیچه گاو دارای طبع خیلی سردی است. افراد باید کلهپاچه بز و گاو را در صورت مصرف حتماً همراه با ادویهجات گرم مانند فلفل قرمز و زنجبیل میل کنند.
لینک منبع :
این قسمت از کلهپاچه را حتما بخوریداین قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/6093694/این-قسمت-از-کلهپاچه-را-حتما-بخوریدCached20 مه 2017 ... یک محقق و پژوهشگر طب سنتی ضمن اشاره به مقویترین قسمت کلهپاچه گفت: مصرف
کلهپاچه در فصل بهار ممکن است تبعاتی در پی داشته باشد.
Images for این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید
این قسمت کله پاچه را حتما بخورید - فردا
www.fardanews.com/fa/.../این-قسمت-کله-پاچه-را-حتما-بخوریدCached23 مه 2017 ... اشخاص باید کلهپاچه را در دیگ مسی طبخ کنند همچنین این غذا باید روی شعله ملایم به
آرامی از شب تا صبح پخته شود.
این قسمت از کله پاچه را حتما بخورید | یک محقق و پژوهشگر طب - قطره
www.ghatreh.com/news/.../این-قسمت-کله-پاچه-حتما-بخوریدCached19 مه 2017 ... یک محقق و پژوهشگر طب سنتی ضمن اشاره به مقوی ترین قسمت کله پاچه گفت: مصرف
کله پاچه در فصل بهار ممکن است تبعاتی در.
این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید - پایگاه تفریحی توچکا
tochka.ir/news/1509Cachedیونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار.
این قسمت از کله پاچه را حتما بخورید - پامچال نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/38579655
این قسمت از کله پاچه را حتما بخورید. وی افراد را از مصرف کله پاچه در فصل بهار بر
حذر داشت و گفت: به دلیل اینکه استفاده از این غذا رطوبت زیادی را به بدن وارد می کند
...
این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید - سایت خبری
ydaily.ir/3205/این-قسمت-از-کلهپاچه-را-حتما-بخورید/Cachedخانه دستهبندی نشده این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید ... یک محقق و پژوهشگر طب
سنتی ضمن اشاره به مقویترین قسمت کلهپاچه گفت: مصرف کلهپاچه در فصل بهار ...
بایگانیها این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید | زندگی,دانش,روزانه
https://www.zdr.ir/اخبار.../این-قسمت-از-کلهپاچه-را-حتما-بخورید/Cachedاین قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید. به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه
خبرنگاران، یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص طبع فصل بهار گفت:
...
این قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید/ پروژه دانشآموزی بسیار جنجالی با ...
hotgt.xyz/gtnews/21009Cachedاین قسمت از کلهپاچه را حتما بخورید/ پروژه دانشآموزی بسیار جنجالی با اسپری فلفل
/ شیوع دوباره ویروس ابولا در جهان. 17 ساعت پیش باشگاه خبرنگاران 0.
این قسمت از کله پاچه را نخورید! - آفتاب
aftabnews.ir/fa/news/256905/این-قسمت-از-کله-پاچه-را-نخوریدCached
Similar16 آگوست 2014 ... آیا این موضوع حقیقت دارد که کلهپاچه و بهخصوص پاچه کلسیم بالایی دارد و ... آن است
که کلهپاچه را به عنوان وعده اصلی غذایی بخوریم و 2 وعده دیگر در روز سبک باشد. اگر
کلهپاچه در وعده شام خورده میشود باید حتما فاصله زمانی 2 ساعته تا ...
یکشنبه 22 مرداد 1396 ساعت 17:00