مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت نیوز، بر اساس نتایج یک تحقیق، با توجه به تغییر در شیوۀ پرورش مرغ در دامداری‌های صنعتی، گوشت آن نسبت به گذشته بسیار چرب‎تر شده و ارزش غذایی کمتری دارد.

روزنامۀ ایندیپندنتِ بریتانیا با انتشار گزارشی دربارۀ تازه‎ترین ویدئوی «سازمان شفقت در کشاورزی جهانی»، اطلاعاتی دربارۀ «تارهای سفیدی» ارائه داده است که درون گوشت سینۀ مرغ قابل مشاهده است.

در این ویدئو ذکر می‎شود که در طول سال‎های گذشته تارهای سفید چربی موجود در سینۀ مرغ‌ها رو به افزایش بوده است، درحالی‌که در سینۀ مرغی که به روش طبیعی پرورش می‌‎یابد، هیچ تار سفیدی موجود نیست.

در این گزارش آمده است که بسیاری از مردم در سراسر دنیا با توجه به این اصل که گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر و دارای چربی اندکی است، بیشتر مواقع از گوشت مرغ استفاده می‏‌کنند.

اما به نظر می‎رسد با توجه به تغییر شیوه‎های پرورش این طیور در دامداری صنعتی، گوشت مرغ همچون گذشته برای سلامتی مفید نیست.

در حقیقت با توجه به این‎که دو اصل چاق‌تر شدن و سریع‎‏تر پرورش یافتن مرغ‌ها برای دامداران صنعتی بسیار بااهمیت هستند، روش پرورش این حیوان تغییر کرده و همین موضوع باعث افزایش چربی در گوشت مرغ شده است.

سال گذشته، یک تحقیق مشترک در دانشگاه‌های آرکانزاس و تگزاس اِی ‎‌اند اِم نشان داد که تارهای سفید چربی در گوشت مرغ طی سال‌های اخیر به طرز عجیبی رشد داشته است به‌طوری‌که 96 درصد از 285 پرنده‌ای که آن‌ها بررسی کرده بودند، دارای این تارهای چربی بودند.

این تحقیق همچنین نشان داد که این تارهای سفید نه‌تنها باعث افزایش چربی شده بلکه بر کیفیت گوشت نیز اثر می‌گذارند.

بر اساس پژوهش دیگری که در سال 2013 انجام شد، سینه‌‎های مرغی که دارای تارهای سفید چربی هستند می‎توانند تا حدود 224 درصد نسبت به گوشت فاقد چربیِ سینۀ مرغ، چرب‌تر باشند.

البته با وجود این چربی‌ها، نمی‎توان این حقیقت را نادیده گرفت که هنوز هم گوشت مرغ در نسبت با گوشت قرمز، منبع بزرگ پروتئین بدون چربی به‌حساب می‎آید و دارای ویتامین B و آهن است و اگر در طبخ این گوشت از روش‌های مضری هم‌چون سرخ‌کردن بیش از اندازه یا سوخاری کردن استفاده نشود، برای سلامتی مفیدتر هستند.



لینک منبع :آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟

PressTV-آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ www.presstv.ir/Detail/.../Health-chicken-breasts-with-white-stripes‎Cached9 فوریه 2017 ... بر اساس نتایج یک تحقیق، با توجه به تغییر در شیوۀ پرورش مرغ در دامداری‌های صنعتی، گوشت آن نسبت به گذشته بسیار چرب تر شده و ارزش غذایی ... آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ - مواد غذایی - تغذیه ... www.salamatnews.com/.../آیا-هنوز-هم-گوشت-مرغ-از-گوشت-قرمز-بهتر-است-‎Cached11 فوریه 2017 ... روش‌های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است. آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ - تیک | دمادم https://damadam.ir/.../آیا-هنوز-هم-گوشت-مرغ-از-گوشت-قرمز-بهتر-است/7523076 روش‌های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است.بر اساس نتایج یک تحقیق، با توجه به تغییر در شیوۀ پرورش مرغ در دامداری‌های ... آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ | روش های صنعتی - قطره www.ghatreh.com/news/.../آیا-هنوز-گوشت-مرغ-گوشت-قرمز-بهتر-است 11 فوریه 2017 ... روش های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است. - کلید واژه ها: گوشت - پرندگان - افزایش - چربی. آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ - سلامت نیوز | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/33202024 8 فوریه 2017 ... آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ سلامت نیوز : روش های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است. آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ - رویکرد ۲۴ rooykard24.com/.../آیا-هنوز-هم-گوشت-مرغ-از-گوشت-قرمز-بهتر-است‎Cached11 فوریه 2017 ... سلامت نیوز: روش های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از پرس تی وی، بر... آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ | باشگاه خبرنگاران ... khabarone.ir/news/.../آیا-هنوز-هم-گوشت-مرغ-از-گوشت-قرمز-بهتر-است 11 فوریه 2017 ... روش‌های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است. پروتئین‌ها در رژیم غذایی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/پروتئین‌ها_در_رژیم_غذایی‎Cached Similarارزش غذایی «گوشت قرمز برابر گوشت سفید» است. ... مصرف کنید خیلی بهتر است و یا اینکه چرخ کردن گوشت توسط فروشنده در مقابل خودتان انجام شود ... تخم مرغ حاوی ۱۴ درصد پروتئین است، که از نظر کیفیت بهترین بوده و ... لازم به ذکر که ویتامین های موجود در سفیده و زرده مکمل هم بوده ولی هر دو دارای میزان مناسبی پروتئین می باشند. - گوشت مرغ یا گوشت قرمز؟ با وجود آنفلوانزای مرغی - چه خبر www.chekhabar.ir/.../گوشت-مرغ-یا-گوشت-قرمز؟-با-وجود-آنفلوانزای-مرغی 12 فوریه 2017 ... همیشه پزشکان توصیه کردند تا گوشت مرغ را بیش از گوشت قرمز مثرف کنیم، اما این روزها ... چه خبر - آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟ - onvansho onvansho.ir/result/آیا-هنوز-هم-گوشت-مرغ-از-گوشت-قرمز-بهتر-است؟.html گوشت مرغ آیا هنوز هم از گوشت قرمز بهتر است روش‌های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش . گوشت قرمز تقلبی در بازار گوشت مرغ را رنگ می کنند های گوشت مرغ به جای ...