مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت آنلاین، شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و مصرف کرده‌اید؛ یک کارشناس تغذیه با هشدار درباره لزوم پرهیز از چنین کاری گفت: در آب چندبار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می‌شود و سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.

دکتر عین‌الله ولی‌زاده از مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر این موضوع، افزود: در اثر تبخیر دوباره آب و بالارفتن غلظت مواد سمی، ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می‌شود که مهمترین آنها نیترات است. نیترات یک ماده شیمیایی و سمی است.

به گفته وی زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات، در معرض حرارت بالا قرار ‌گیرد، ترکیبات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروزامین تبدیل می‌ شود که می تواند سرطان زا باشد. افزون بر این، نیترات می تواند در روده به نیتریت تبدیل ‌شود و در خون با هموگلوبین ترکیب و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت های بدن بخصوص مغز را کاهش دهد.

دکتر ولی زاده با اشاره به اینکه نیترات، تهدیدی بالقوه برای سلامتی نوزادان به شمار می‌رود گفت: اگر نوزادی از شیر خشک رقیق‌شده با آبی تغذیه کند که نیترات آن بالاست، احتمال ابتلا به بیماری «مت هموگلوبینمی» یا «سندروم نوزاد کبود» در او افزایش می‌یابد.

این پژوهشگر افزود: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، حتی اگر مادرشان از آبی با غلظت بالای نیترات نوشیده باشد، در معرض خطر ابتلا به بیماری «مت هموگلوبینمی» نیستند.

به گفته این متخصص تغذیه، امروزه کیت‌های خانگی برای آزمایش میزان نیترات آب به بازار آمده‌اند و آزمایش نیترات آب آشامیدنی شایعترین آزمایشی است که افراد، آزمایشگاه‌های تجاری و آزمایشگاه‌های همکار وزارت بهداشت انجام می‌دهند. بنابراین، باید خاطرنشان کرد که به منظور تامین سلامتی خود و کودکان بهتر است قبل از گرم کردن دوباره آب کتری یا سماور، آب جوشیده سردشده قبلی را خالی کنید و با جایگزین کردن آب تازه، این آب را بجوشانید و مصرف کنید.



لینک منبع :آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید

آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/.../آب-کتری-و-سماور-را-بیش-از-یک-بار-نجوشانید‎Cached11 فوریه 2017 ... به گفته یک متخصص تغذیه، اگر آب سردشده کتری را مجدد بجوشانید، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می ... Images for آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید هشدار! آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - آموزش - زندگی ... www.salamatnews.com/.../هشدار!-آب-کتری-و-سماور-را-بیش-از-یک-بار-نجوشانید‎Cached11 فوریه 2017 ... به گفته یک متخصص تغذیه، اگر آب سردشده کتری را مجدد بجوشانید، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می ... آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - نمناک namnak.com/آب-کتری-را-بیش-از-یک-بار-نجوشانید.p44379‎Cachedشاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و مصرف کرده اید؛ یک کارشناس تغذیه با هشدار ... توجه! آب کتری و سماور را بیش از یکبار نجوشانید! – مجتمع علمی ... resalat.edu.af/1395/.../توجه-آب-کتری-و-سماور-را-بیش-از-یکبار-نجو/‎Cachedبه گفته یک متخصص تغذیه، اگر آب سردشده کتری را مجدداً بجوشانید، غلظت نایتریت موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می‌تواند تهدیدکننده ... هشدار ،آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید | ساتین saten.ir/129068/هشدار-،آب-کتری-و-سماور-را-بیش-از-یک-بار-ن/‎Cached12 فوریه 2017 ... کشف سمی مهلک و کشنده داخل سماور و کتری شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را ... آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - فردا نیوز - شهرخبر www.shahrekhabar.com/analysis/148684680069567 12 فوریه 2017 ... سرویس سبک زندگی فردا: شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و ... هشدار ،آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - ایمان نیوز www.imannews.com/.../هشدار-،آب-کتری-و-سماور-را-بیش-از-یک-بار-نجوشانید‎Cached12 فوریه 2017 ... شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و مصرف کرده‌اید؛ یک کارشناس ... هشدار! آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید - kodoom.com ... news.kodoom.com/health-science/...آب-کتری-و-سماور-را-بیش.../6233587/ 9 فوریه 2017 ... به گفته یک متخصص تغذیه، اگر آب سردشده کتری را مجدد بجوشانید، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می ... هشدار! آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید khabarooz.com/post/246699 سلامت نیوز : به گفته یک متخصص تغذیه، اگر آب سردشده کتری را مجدد بجوشانید، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می تواند ...