به گزارش جام جم ، در تفت دادن داخل ماهیتابه، شما مواد غذایی را با روغن زیاد به مدت کوتاه و حرارت بالا سرخ میکنید.
در سرخ کردن معمولی، مواد غذایی درون روغن حرارت داده میشوند و بدتر از همه سرخ کردن عمیق است که مواد غذایی به طور کامل درون روغن غوطهور میشوند.
در این روش حرارت بالای روغن سبب از بین رفتن برخی مواد غذایی و افزایش انرژیزایی غذا در حجم کم میشود.
البته توجه داشته باشید هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.
لینک منبع :
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم؟Cached4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=948840
6 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ توسط : Dr.moslehi. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به
دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟
www.asrkhabar.com/fa/news/97393/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم
4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از
چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - قدس آنلاین | پایگاه خبری - تحلیلی
qudsonline.ir/news/408815/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم
4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ صثق. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده
از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش میدهد.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/147029676019584
4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر | دمادم
https://damadam.ir/news/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم/3203611
اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست. وقتی ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ | اصولا سرخ کردن مواد غذایی - قطره
www.ghatreh.com/news/nn33172052/چرا-باید-غذاها-کمتر-سرخ-کنیم
14 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش می دهد. سرخ کردن Û.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - مسبی
masbi.com/?i=10541!
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ ... کلمات کلیدی: غذا ، سرخ کردنی ، سرخ کردن غذا ،
کمتر سرخ کنیم ، سلامت ، آشپزی. اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین اشتراک ...
چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟ - جام جم | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/22943521
3 آگوست 2016 ... چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟ (پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.) ... ادامه
خبر · جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم - onvansho
https://onvansho.ir/result/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم.html
طبع من چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم آخرین خبر. جام جم اصولا سرخ کردن مواد غذایی
به دلیل استفاده از چربیروغن زیاد خطر چاقی . این غذاها پوستتان را معرکه می کند ...
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 19:20