پاسخ پرسش دیروز (سالمترین روش پخت غذا چیست ؟ ):
بخارپز کردن، سالمترین روش پختن غذا به شمار میرود، زیرا از دست رفتن مواد مغذی به حداقل میزان ممکن میرسد. در این روش شما مواد غذایی را به وسیله بخار آب، آماده خوردن میکنید.
در این روش چون زمان پخت طولانی است، مقدار ویتامین C که با حرارت تجزیه میشود، زیاد است. دیگ زودپز یکی از وسایل آشپزخانه است که به شما امکان میدهد موادغذایی را بخارپز کنید. در دیگ زودپز با استفاده از بخار تحت فشار زیاد، سرعت پخت افزایش مییابد. بهخاطر داشته باشید پس از آن که دیگ زودپز به حرارت مناسب خود برسد، نیازی به حرارت دادن زیاد نیست و حرارت ملایم هم میتواند دمای داخل آن را به طور ثابت بالا نگه دارد.
بخارپز کردن برای پخت گوشتقرمز، مرغ، ماهی و سایر گوشتها مناسب است.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم؟Cached4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=948840
6 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ توسط : Dr.moslehi. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به
دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟
www.asrkhabar.com/fa/news/97393/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم
4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از
چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - قدس آنلاین | پایگاه خبری - تحلیلی
qudsonline.ir/news/408815/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم
4 آگوست 2016 ... چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ صثق. اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده
از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش میدهد.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/147029676019584
4 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - عصر خبر | دمادم
https://damadam.ir/news/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم/3203611
اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش میدهد. سرخ کردن یکی از روشهای پخت سریع غذاست. وقتی ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ | اصولا سرخ کردن مواد غذایی - قطره
www.ghatreh.com/news/nn33172052/چرا-باید-غذاها-کمتر-سرخ-کنیم
14 آگوست 2016 ... اصولا سرخ کردن مواد غذایی به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش
وزن را افزایش می دهد. سرخ کردن Û.
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ - مسبی
masbi.com/?i=10541!
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم؟ ... کلمات کلیدی: غذا ، سرخ کردنی ، سرخ کردن غذا ،
کمتر سرخ کنیم ، سلامت ، آشپزی. اشتراک گذاری این مطلب در لینکدین اشتراک ...
چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟ - جام جم | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/22943521
3 آگوست 2016 ... چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟ (پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.) ... ادامه
خبر · جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، ...
چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم - onvansho
https://onvansho.ir/result/چرا-باید-غذاها-را-کمتر-سرخ-کنیم.html
طبع من چرا باید غذاها را کمتر سرخ کنیم آخرین خبر. جام جم اصولا سرخ کردن مواد غذایی
به دلیل استفاده از چربیروغن زیاد خطر چاقی . این غذاها پوستتان را معرکه می کند ...