مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

ارزش غذایی کدام نان بیشتر است؟

به گزارش جام جم سرا ، محمد حسین عزیزی گفت: ارزش غذایی نان به فرمول مواد مصرفی در آرد آن بستگی دارد. اینکه چه آردی در نان به کار رفته آیا سبوس گرفته یا نه در ارزش غذایی نان موثر است.

این متخصص علوم تغذیه در ادامه گفت: نان های حجیم شده مانند نان برگر و باگت غیر از آرد، آب و نمک و پودر شیرخشک،تخم مرغ، آب پنیر، شکر، روغن ، گلوکن نیز استفاده می شود ولی مقدار این افزودنی ها با توجه به شرکت های تولید کننده متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه افزودنی های نان های صنعتی موجب بالا رفتن ارزش غذایی آنها می شود ،گفت: این افزودنی ها با توجه به حجیم بودن نان ،در بالا رفتن ارزش غذایی موثر است ولی نان های سنتی که معمولا بر سر سفره های ما دیده می شوند ارزش غذاییشان با نان های حجیم شده متفاوت است.

عزیزی افزود: باتوجه به آردی که در گذشته برای نان های سنتی استفاده می شده این نان ها به خصوص نان سنگک و بربری ارزش غذایی بیشتری نسبت به دیگر نان های مصرفی داشتند، ولی در حال حاضر به دلیل یکسان شدن آرد مصرفی برای پخت این نان ها ارزش غذاییشان یکسان است و تنها در طعم و مزه با هم متفاوتند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه آرد مهم ترین عامل در ارزش غذایی نان است گفت: آرد سبوس دار بهترین آردی است که در پخت سنگک از گذشته استفاده می شده ولی به دلیل کم شدن این محصول دیگر در نان های سنتی استفاده نمی شود و همین امر موجب پایین آمدن ارزش غذایی نان های سنتی شده است.

منبع : باشگاه خبرنگاران



لینک منبع :ارزش غذایی کدام نان بیشتر است؟

ارزش غذایی کدام نان بیشتر است - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/5660465/ارزش-غذایی-کدام-نان-بیشتر-است‎Cached21 ژوئن 2016 ... همه مواد خوراکی از جمله نان ارزش غذایی دارند، ولی در برخی از این مواد این ارزش غذایی بیشتر است. ارزش غذایی کدام نان بیشتر است - ایران اکونومیست iraneconomist.com/fa/news/112928/ارزش-غذایی-کدام-نان-بیشتر-است 21 ژوئن 2016 ... یک متخصص تغذیه گفت : همه مواد خوراکی از جمله نان ارزش غذایی دارند، ولی در برخی بیشتر برخی کمتر است. کدام نان بهتر است؟ - راسخون rasekhoon.net/article/show/189086/کدام-نان-بهتر-است/‎Cachedحال بهتر است در یابیم چه نوع نان وبا چه کیفیتی ارزش غذایی بهتر وبیشتری ... آرد مصرفی در تهیه نان سنگک وبربری نسبت به نان های فانتزی سبوس بیشتری دارد. درباره خواص و ارزش غذایی نان ها بیشتر بدانیم - غذای سلامت کم کال kamcalhealthyfood.com/درباره-خواص-و-ارزش-غذایی-نان-ها-بیشتر-بد/‎Cached18 جولای 2017 ... نکته دیگری که می تواند در حفظ ارزش غذایی نان دخیل باشد، مدت زمان طبخ است. مدت زمان طبخ نان سنگک و بعد از آن بربری، بیشتر از مدت زمان طبخ ... انواع نان از نظر ارزش غذایی - رژیم سلامتی https://www.foodregime.com/.../انواع-نان-از-نظر-ارزش-غذایی.html‎Cached31 مارس 2014 ... نکته دیگری که می تواند در حفظ ارزش غذایی نان دخیل باشد، مدت زمان طبخ است. مدت زمان طبخ نان سنگک و بعد از آن بربری، بیشتر از مدت زمان طبخ ... ارزش غذایی کدام نان بیشتر است - صبح قزوین sobheqazvin.ir/news/199995-newscontent 21 ژوئن 2016 ... یک متخصص تغذیه گفت: همه مواد خوراکی از جمله نان ارزش غذایی دارند، ولی در برخی بیشتر برخی کمتر است. ارزش غذایی نان - تبیان article.tebyan.net/32297/ارزش-غذایی-نان‎Cachedمفهوم این عبارت آن است که هر 100گرم نان 247 کیلو کالری انرژی تولید می ‌کند. ... باشد، میزان سبوس و مواد مغذی موجود در آرد نظیر کلسیم، آهن و روی در آن بیشتر است. نان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/نان‎Cached Similarدر بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ورآمدن خمیر نان استفاده ... مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نان‌های سفید به دلیل کمبود ... چاق ها و دیابتی ها نان خشک بخورند - بیتوته www.beytoote.com/health/dietary/fat-bazrafsan-breads.html‎Cached Similarاندیس گلایسمی نان ها در مجموع نسبت به غذاهای دیگر خیلی بالا نیست. زیرا آنچه بیشتر در نان وجود دارد نشاسته است و نشاسته هم در دسته پلی ساکارید جای می گیرد و ... بالاخره نان سنتی بخوریم یا خیر؟ - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/20882_بالاخره-نان-سنتی-بخوریم-یا-خیر؟.html/‎Cached Similarنان یکی از مواد غذایی است که از گذشته تا کنون در بین خانواده های ایرانی مصرف زیادی ... را خارج می کنند، درحالی که ارزش تغذیه ای بافت درونی آن بیشتر از پوسته است.