طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را هم به قطعات منظم برش بزنید و با پیاز سرخ کنید و سه لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید.
سبزیها را پاک کنید و بشویید. نسبت جعفری به پیاز، چهار به یک است. آنها را خرد کنید و تفت دهید و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به گوشت اضافه کنید.
غورهها را از خوشه جدا کنید. حتما از غوره بدون هسته استفاده کنید. آنها را هم در خورش بریزید و صبر کنید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. خورش غوره را با پلو زعفرانی میل نمایید.
چاردیواری
لینک منبع :
طرز تهیه خورش غوره مسماطرز تهیه خورش غوره مسما گیلانی - خانومی
www.khanoumi.ir/طرز-تهیه-خورش-غوره-مسما-گیلانی/خانومانه/Cached8 آگوست 2015 ... یکی از غذاهای گیلانی معروف غوره مسما با بادمجانه. مواد لازم این خورش همیشه دم دسته
فقط کافیه حالا که تو فصل آمدن غوره هستیم دست به کار بشیم برای ...
خورش غوره مسما ( غذای محلی ) - تبیان
article.tebyan.net/12498/خورش-غوره-مسما-غذای-محلی-Cachedمواد لازم ( برای 5 تا 7 نفر ) : مرغ متوسط 1 عدد غوره 1 کیلو پیاز درشت 1 عدد بادنجان
قلمی ریز 3 عدد نمک ، فلفل و دارچین به مقدار کافی طرز تهیه : مرغ را تکه تکه کرده و ...
طرز تهیه خورشت غوره مسمای شمالی و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن
7ganj.ir/طرز-تهیه-خورشت-غوره-مسمای-شمالی-و-نکات-م/Cached
Similarطرز تهیه خورشت غوره مسمای شمالی و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن. ... مسما بادمجان از
غذاهای شمالی است که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده میشود. این غذا معمولاً با قیمه ...
کتاب آشپزی/خورش غوره مسما - ویکیکتاب
https://fa.wikibooks.org/wiki/کتاب_آشپزی/خورش_غوره_مسماCached
Similarمرغ متوسط ۱ عدد; غوره ۱ کیلو; پیاز درشت ۱ عدد; بادنجان قلمی ریز ۳ عدد; نمک، فلفل و
دارچین به مقدار کافی. طرز تهیه: مرغ را تکهتکه کرده و سرخ میکنیم. سپس با کمی ...
خورش غوره مسما - خورشت جوجه و غوره و بادمجان - خورش غوره - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/khoresh/121217015242.htmlCached
Similarخورش غوره مسما - خورشت جوجه و غوره و بادمجان - خورش غوره انواع خورش یا خورشت آموزش
آشپزی آکا. ... طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با ذرت، برنج و پنیر فتا ...
طرز تهیه خورش غوره مسما - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-خورش-غوره-مسماCached15 مه 2016 ... تصویر طرز تهیه خورش غوره مسما. طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
گوشت را هم به قطعات منظم برش بزنید و با پیاز سرخ کنید و سه لیوان ...
خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=259Cached
Similarکلمه مسما در اصل مسمن بوده است، که به معنای پروار و فربه است. علت این تغییر شکل
هم این است که ابتدا مسمن را مسما پنداشته اند، و سپس مانند بسیاری از موارد دیگر ...
آموزش طرز تهیه خورش غوره مسما – شیرینی کده
www.shirinikade.com/main-food/آموزش-طرز-تهیه-خورش-غوره-مسماCached16 جولای 2017 ... خورش غوره مسما یک غذای محلی خوشمزه ست که مربوط به گیلان میشه که حالا که فصل
غوره هستش دیدیم که آموزش این خورش لذیذ خالی از لطف نیست.
طرز تهیه مسما مرغ و بادمجان • دونفره
https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-مسما-مرغ-و-بادمجان-chicken-eggplant-stew/Cachedامروز با هم طرز تهیه مسما بادمجان رو به شیوه جدیدی که در اون بادمجان رو به صورت رول در
غذا می ... مزغ 500 گرم; پیاز متوسط 1 عدد; آب 2/5 پیمانه; رب گوجه فرنگی 2 قاشق
غذاخوری; بادمجان 400 گرم; غوره 3/4 پیمانه; گوجه فرنگی ... اضافه کردن غوره به خورش
X.
طرز تهیه غوره مسما غذای گیلانی با طعمی بی نظیر
www.goyda.ir/.../1932-طرز-تهیه-غوره-مسما-غذای-گیلانی-با-طعمی-بی-نظیر.htmlCached
Similar1 مارس 2013 ... طرز تهیه غوره مسما غذای گیلانی با طعمی بی نظیر ... غوره بیدانه: یکونیم تا 2 پیمانه
... میتوانید چند بادمجان سرخ کرده به خورش اضافه کنید. چند گوجه ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 01:30