به گزارش
جام جم سرا ، دکتر کوروش جعفریان درباره خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است که ویتامین C موجود در آن موجب افزایش جذب آهن میشود اما به عنوان منبع غنی از آهن نیست.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، افزود: توت یک میوه با خواص فراوان است که مصرف آن موجب تولید انرژی اضافی در فرد نمیشود برای مثال مصرف روزانه هشت عدد توت در روز 50 کیلو گرم انرژی تولید میکند.
وی با بیان اینکه به افراد توصیه میشود توت فرنگیهای قرمزتر را مورد استفاده قرار دهند، یادآور شد: هر چه توت قرمزتر باشد نشان دهنده میزان رنگدانه بیشتر و در نتیجه بالا بودن آنتی اکسیدان آن است.
جعفریان در ادامه یادآور شد: انار نخستین و توت دومین میوه منبع آنتی اکسیدانها هستند که مصرف آن از تشکیل رادیکالهای آزاد در بدن جلوگیری می کند.
منبع : آنا
لینک منبع :
توت فرنگیهای قرمزتر را بخوریدتوت فرنگیهای قرمزتر را بخورید - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../توت-فرنگیهای-قرمزتر-را-بخورید
27 آوریل 2016 ... یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد
خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد ...
Images for توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید
توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/181231/توت-فرنگیهای-قرمزتر-را-بخورید
26 آوریل 2016 ... یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد
خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد ...
توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید
casc.tehran.ir/Default.aspx?tabid=331&articleid...Cached30 آوریل 2016 ... توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، به همین دلیل
به افراد توصیه میشود توت فرنگیهای قرمزتر را مصرف کنند.
توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید - نیک صالحی
www.niksalehi.com/hamechiz/250894.html
1 مه 2016 ... دکتر کوروش جعفریان درباره خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از
فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است که ویتامین C موجود در آن موجب ...
توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید - لادین
ladin.ir/other/توت-فرنگیهای-قرمزتر-را-بخورید/Cachedتوت فرنگیهای قرمزتر را بخورید. یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه
توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین
...
توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید | یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با ...
padsha.com/توت-فرنگیهای-قرمزتر-را-بخورید
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد
خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد توصیه میشود
توت ...
آخرین خبر | طبع من/ توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید
akharinkhabar.ir/cooking/2645539Cached1 مه 2016 ... آنا/ دکتر کوروش جعفریان درباره خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از
فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است که ویتامین C موجود در آن ...
توت فرنگی های این رنگی مفیدترند - سلامتی
salamati.ir/2017/03/18/توت-فرنگی-های-این-رنگی-مفیدترند/Cached18 مارس 2017 ... ویتامین های سرشار در این میوه ی قرمز رنگ در دسته ای از توت فرنگی ها بیشتر است .
... توت فرنگی های قرمز تر را بخورید ... شود توت فرنگی های قرمز تر را مورد استفاده
قرار دهند، یادآور شد:هر چه توت فرنگی قرمزتر باشد نشان دهنده میزان ...
این قسمت از توت فرنگی خطرناک است! - جام جم آنلاین
77.104.65.15/sara/.../این-قسمت-از-توت-فرنگی-خطرناک-استCached29 ژوئن 2016 ... شربت و مربای توت فرنگی متعادل تر بوده و در آن، سردی میوه کاهش یافته و از این رو
مصرف آن برای ... تصویر توت فرنگیهای قرمزتر را بخورید ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 02:43