هر گوشتی برای کباب مناسب نیست
هر قسمت از گوشت دام برای تهیه یک غذای خاص کاربرد دارد؛ مثلا گوشت سینه و دنده برای آبگوشت، ران برای خورش، سردست برای چرخ کردن و فیله و راسته که لطیفتر بوده و بافت تردتری دارد برای کباب انتخاب میشود.
توجه به این نکته ضروری است، تعدادی از رستورانها بخصوص رستورانهای بینراهی برای کاهش هزینه گوشت کبابی از قسمتهایی از گوشت که بافت پیوندی ضخیمی دارد، استفاده میکنند. در نتیجه کبابی همچون برگ سفت و غیرقابل جویدن میشود. برای نرم شدن کباب کوبیده هم مقداری چربیهای بدن دام همچون پیه و دنبه و گاهی احشای چرخ شده مرغ را به آن اضافه میکنند. برای ترد و پفکی شدن کوبیده از جوش شیرین یا پودرهای تجزیهکننده بافت پروتئین استفاده و برای راحتتر به سیخکشیدن کباب نیز آن را با آرد نان خشک مخلوط میکنند. باید بدانید جوش شیرین قدرت جذب آهن و کلسیم را کاهش میدهد و گوشت را به غذایی بیخاصیت تبدیل میکند و استفاده از پیه و دنبه موجب افزایش کلسترول و تریگلیسیرید و در نهایت بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی میشود. در نتیجه بهتر است کباب به صورت خانگی تهیه و تا حد امکان چربیهای ظاهری از گوشت جدا شود.
بد نیست بدانید یک سیخ کباب کوبیده 270 کالری، یک سیخ کباب برگ 200 کالری و یک پرس چلو کباب همراه کره حدود 1200 کالری انرژی دارد. برای کاهش این کالری بهتر است کباب را همراه نان یا نصف چلو میل کنید و از مصرف قسمتهای سوخته گوشت و گوجه کبابی اجتناب کنید.
کباب را با چه بخوریم؟
برای نفع بیشتر از آهن مواد گوشتی، انواع کباب را میتوانید با آب نارنج، سالاد، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی کبابی، پیاز، فلفل سیاه یا سماق میل کنید تا بهواسطه ویتامین C این مواد، جذب آهن گوشت بیشتر شود. مصرف ماست، دوغ و کفیر همراه غذاهای گوشتی توصیه نمیشود، چون کلسیم این فرآوردهها میتواند از جذب آهن گوشت بکاهد. اما میتوانید نیم تا یک ساعت پس از صرف غذای گوشتی ماست و دوغ بخورید.
اما اگر مجبور به استفاده از کباب رستورانهای بینراهی شدید حتما همراه غذا دوغ و ماست کاکوتیدار، نعنادار یا موسیردار بخورید. چرا؟ چون این چند سبزی ضدعفونیکننده قوی مجاری گوارشی هستند و تا حدود زیادی از خطرات احتمالی گوشت مسموم و فاسد میکاهند. در ضمن برای اطمینان از مغزپخت بودن انواع کباب همیشه مرکز آن را رویت کنید، اگر صورتی یا قرمز رنگ بود بدانید کباب بخوبی نپخته است.
فاخره بهبهانی
لینک منبع :
توصیههای کبابیImages for توصیههای کبابی
توصیههای کبابی - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/2346419458785200852/توصیههای-کبابیCached7 آوریل 2016 ... اما به شما توصیه میکنیم اگر هوس کباب خوردن دارید در یکی از همین روزهای مفرح بهاری
به دل طبیعت بزنید و با رعایت نکات ایمنی در مکانهای تفریحی ...
داتیس - توصیه های کبابی به کباب خورهای حرفه ای ! - داتیس
www.dateesco.com/توصیه-های-کبابی-به-کباب-خورهای-حرفه-ای/Cached10 مه 2016 ... کباب یکی از خوشمزه ترین غذای ما ایرانیان است. به شما توصیه میکنیم اگر هوس
کباب خوردن دارید در یکی از همین روزهای مفرح بهاری به دل طبیعت ...
توصیه های کبابی برای کباب خورهای حرفه ای! | اگر هوس کباب - قطره
www.ghatreh.com/.../توصیه-های-کبابی-برای-کباب-خورهای-حرفهCached13 آوریل 2016 ... اگر هوس کباب خوردن دارید به دل طبیعت بزنید و در مکان های تفریحی که مجهز به سور و
سات کباب پزی است با توجه به توصی.
توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت - بیتوته
www.beytoote.com/.../recommendations1-grilling-meat1.htmlCachedکباب کردن گوشت نکاتی برای کباب کردن گوشت توصیه هایی برای کباب کردن
گوشت,نکاتی برای پخت گوشت,بهترین روش پخت گوشت,بهترین نوع گوشت برای ...
روزنامه جام جم95/1/19: توصیه های کبابی - Magiran
www.magiran.com/npview.asp?ID=3337704
7 آوریل 2016 ... سبک تغذیه توصیه های کبابی نویسنده: فاخره بهبهانی ما ایرانی ها کباب خورهای حرفه
ای هستیم و وقتی بوی پیه آب شده روی منقل کبابی ها به مشاممان می ...
یک مادر و هزاریک تجربه - کباب را با چه بخوریم
1madar1001tajrobeh.mihanblog.com/post/1870Cached11 آوریل 2016 ... اما به شما توصیه می کنیم اگر هوس کباب خوردن دارید در یکی از همین روزهای مفرح
بهاری به دل طبیعت بزنید و با رعایت نکات ایمنی در مکان های ...
فوت و فن پخت جوجه کباب حرفهای مخصوص سیزده بدر+توصیه ها
www.yjc.ir/.../فوت-و-فن-پخت-جوجه-کباب-حرفهای-مخصوص-سیزده-بدر-توصیه-هاCachedیک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف جوجه کباب های نیمپز و سوخته را برای سلامتی
مضر دانست و اشخاص را از پرخوری کردن در روز سیزده بدر برحذر داشت.
اصول صحیح کباب کردن گوشت – شرکت غذای لذیذ
laziz24.com/اصول-صحیح-کباب-کردن-گوشت/Cached11 فوریه 2017 ... بد نیست با آماده کردن منقل و یا اجاق مخصوص طبخ گوشت کبابی نیز آشنا شوید .
راهنمایی های ... توصیه میشود،از توری مخصوص گریل استفاده کنید.
چگونه کبابی بپزیم که هم خوشمزه باشد، هم سالم؟ - تبیان
article.tebyan.net/.../چگونه-کبابی-بپزیم-که-هم-خوشمزه-باشد-هم-سالم-Cached3 سپتامبر 2012 ... اولین قدم برای طبخ کبابی خوشمزه این است که گوشت کبابی را از 3-4 ... به همین
دلیل توصیه میشود گوشتهای کبابی را بسیار نازک ببرید و در ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 04:32