مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خطرات خوردن قره قروت

به گزارش جام جم سرا، دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است که می شود گفت خود اسیدلاکتیک است. اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می‌شود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل PH خون را به هم می‌زند.

وی افزود: در بدن انسان مقدار PH متعادل بین 7.34 و 7.40 می‌باشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر این صورت بعضی از واکنش‌های آنزیمی انجام نمی‌گیرد و تنظیم فعالیت‌های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می‌شود.

دکتر اکبری اظهار داشت: مصرف قره قروت به شدت خون را اسیدی می‌کند و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک شود و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند. دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خود آزاد کند. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌شود و در نتیجه مصرف قره قروت باعث پوک شدن استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اسیدلاکتیک قره قروت باعث انواع بیماری‌های قلب و عروق، کاهش نرون‌های مغزی، ضعف حافظه، خورده شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف سیستم ایمنی بدن، لقی دندان‌ها، تشنج و ضعف اعصاب می‌شوند و اینکه برخی پزشکان قوه قدرت را برای رشد کودکان، کاهش فشارخون و درمان پوکی استخوان و خرابی دندان‌ها تجویز می‌کنند کاملاً اشتباه است.



لینک منبع :خطرات خوردن قره قروت

خطرات خوردن قره قروت - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/5401008/خطرات-خوردن-قره-قروت‎Cached23 نوامبر 2015 ... دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوانگفت: مزه ترش قره قروت ... خطرات خوردن قره قروت - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/433629/خطرات-خوردن-قره-قروت‎Cachedخطرات خوردن قره قروت متخصص طب سنتی گفت: مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است ... بلایی که قره‌قروت بر سرتان می‌آورد! - همشهری آنلاین hamshahrionline.ir/details/147516‎Cached Similar4 ا کتبر 2011 ... همشهری آنلاین: قره‌قروت را از آب ماست یا همان دوغ می‌گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می‌آید. Images for خطرات خوردن قره قروت خطرات خوردن قره قروت www.fardanews.com/fa/news/467170/خطرات-خوردن-قره-قروت 25 نوامبر 2015 ... متخصص طب سنتی گفت: مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است که ... فواید بی نظیر مصرف قره قروت - ایران ناز www.irannaz.com/unique-benefits-of-the-use-of-nagorno-qrvt.html‎Cached Similarقره‌قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است قره‌قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است قره‌قروت یکی از فرآورده‌ها. فواید و مضرات مصرف قره قروت چیست؟ - جواب یاب https://javabyab.com/.../فواید-و-مضرات-مصرف-قره-قروت-چیست؟‎Cachedچرا برای مصرف قره قروت نظرات ضد و نقیصی وجود دارد . مزایا و معایب این ماده غذایی چیست؟ قره قروت | طرز تهیه، خواص، فواید، مضرات، خطرات خوردن قره قوروت ... libarshad1388.blogsky.com/.../قره-قروت-طرز-تهیه،-خواص،-فواید،-مضرات،-خطرات-خوردن-قره-قوروت‎Cached Similarقره قروت | طرز تهیه، خواص، فواید، مضرات، خطرات خوردن قره قروت. مواد لازم برای تهیه قره قروت : 4 کیلو ماست چکیده یا آب حاصل از صاف کردن کشک طرز تهیه قره‌قروت : خواص و مضرات قره قوروت - وبسایت تخصصی ام اس سنتر mscenter.ir/showthread.php?tid=10077‎Cached Similarمزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. ... من در بچگی خیلی قره قروت خوردم پس بگو چرا ام اس گرفتم angry ... قارا و قره قروت در بارداری | تبادل نظر نی نی سایت www.ninisite.com/discussion/topic/.../قارا-و-قره-قروت-در-بارداری‎Cached9 ژانویه 2012 ... به نظرتون واسه اینکه فشارم بالا نره قارا و قره قروت بخورم؟ .... دوست عزیز دیروز یه مقاله خوندم که به شدت خوردن قره قروت رو منع کرد چون خون رو خیلی ...