مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه تارت بادنجان و سیر

به گزارش جام جم سرا به نقل از زندگی ایده آل، تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت ها با طعم های مختلف استفاده می شود. اما اینبار می خواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادنجان قرار دارد می توند متنوع و هیجان انگیز باشد.

مواد سیر و بادنجان:

  • بادنجان 4 عدد
  • پیاز سرخ‌شده 3 قاشق چایخوری
  • سیر تازه 2 حبه
  • نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
  • کشک 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودرسیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

2. خمیر را درون فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛ بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

3. بادنجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید، کنار بگذارید تا بادنجان آب بیندازد؛ سپس به وسیله دستمال بادنجان‌ها را خشک کنید. 5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادنجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

4. در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید سپس بادنجان‌ها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بادنجان‌ها بپزند و مزه‌دار شوند. وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

5. به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادنجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادنجان‌ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.



لینک منبع :طرز تهیه تارت بادنجان و سیر

تارت بادنجان و سیر - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/249183/تارت-بادنجان-و-سیر‎Cached12 ا کتبر 2015 ... بادنجان 4 عدد; پیاز سرخ‌شده 3 قاشق چایخوری; سیر تازه 2 حبه; نعناع خشک ... طرز تهیه تارت شکلات و تمشک ... طرز تهیه انواع تارت را یاد بگیرید (2). طرز تهیه تارت بادنجان و سیر - ایران ناز www.irannaz.com/eggplant-and-garlic-tart-recipe.html‎Cachedدستور تهیه تارت بادنجان و سیر تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت ها با طعم های مختلف استفاده می شود اما اینبار می خوا. طرز تهیه تارت بادنجان و سیر - shebreh.com https://www.shebreh.com/طرز-تهیه-تارت-بادنجان-و-سیر/ 12 ا کتبر 2015 ... مواد لازم برای تارت: کره سرد 90 گرم; آرد 130 گرم; نمک و فلفل به میزان لازم; آویشن یک قاشق چایخوری; پودرسیر یک قاشق چایخوری; آب سرد به میزان ... دستور تهیه تارت بادنجان و سیر بایگانی - shebreh.ir www.shebreh.ir/tag/دستور-تهیه-تارت-بادنجان-و-سیر/ مواد لازم برای تارت: کره سرد 90 گرم آرد 130 گرم نمک و فلفل به میزان لازم آویشن یک قاشق چایخوری پودرسیر یک قاشق چایخوری آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود ... طرز تهیه تارت بادمجان ، پیش غذای مجلسی بسیار خوشمزه - هفت گنج 7ganj.ir/طرز-تهیه-تارت-بادمجان-،-پیش-غذای-مجلسی-ب/‎Cached Similarطرز تهیه تارت بادمجان ، پیش غذای مجلسی بسیار خوشمزه. ... کره سرد، آرد، نمک و فلفل ، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در ... کلیک سلامت - طرز تهیه تارت بادمجان؛ پیش‌غذایی مجلسی www.clicksalamat.ir/.../2085-how-to-prepare-eggplant-tart-pyshghzayy-chamber‎Cached9 آوریل 2017 ... در این بخش طرز تهیه نوعی پیش‌غذا به نام؛ تارت بادمجان را برای شما آورده‌ایم. ... کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و ... آشنایی با روش تهیه تارت بادنجان و سیر - همشهری آنلاین - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/1444815480118438‎Cached14 ا کتبر 2015 ... آشنایی با روش تهیه تارت بادنجان و سیر. زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین: تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت‌ها با طعم‌های ... طرز تهیه تارت بادنجان و سیر تهیه تارت | تک آشپز www.berashpaz.com/طرز-تهیه-تارت-بادنجان-و-سیر-تهیه-تارت/‎Cachedدرست کردن تارت بادنجان و سیر,تارت,غذاهای مغذی,آموزش تهیه تارت بادنجان و سیر,طرز تهیه تارت بادنجان و سیر,غذاهای گیاهی,تارت بادنجان,پخت تارت بادنجان و سیر ... تارت بادمجان | طرز تهیه تارت بادمجان - نمناک namnak.com/تارت-بادمجان.p18766‎Cachedبادمجان را با پوست نگینی کرده همراه با سیر در روغن زیتون تفت می دهیم تا خوب خشک و طلایی شود، زرده تخم مرغ و خامه را به بادمجان اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط بادمجان ... طرز تهیه تارت بادنجان و سیر | رسانه تی وی irannaz.rasanetv.com/page-604939.html‎Cachedطرز تهیه تارت بادنجان و سیر. حلیم بادمجان (غذایی اصفهانی) :: آموزش آشپزیانواع تارت (۰) کشک زعفرانی، سیر و پودر گردو برای تزیین طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها را ...