نتایج در مورد گوشتهای فراوریشده و گوشت تازه و حتی پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطرساز برای تحلیل رفتن شبکیه چشم به قوت خود باقی بود. در مقابل ظاهرا مصرف مقادیر زیاد گوشت مرغ اثر حفاظتی در مقابل این بیماری داشت.یک تحقیق بزرگ که در سال 2009 بهوسیله موسسههای بهداشت آمریکا (NIH) انجام شد تاثیر مصرف گوشت قرمز بر مرگ و میر را بررسی کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این بررسی حدود 550 هزار نفر در سنین 50 تا 71 سال شرکت داشتند و 59 درصد آنها مرد بودند. پژوهشگران علاوه بر تعیین میزان مصرف گوشت این افراد، اطلاعات در مورد سن، میزان تحصیلات، وضعیت ازدواج، سابقه خانوادگی سرطان، نژاد، میزان دریافت کالری، شاخص توده بدنی (معیار چاقی)، سابقه سیگار کشیدن، عادات ورزشی،مصرف ویتامین و مصرف سبزی و میوه این افراد را نیز ارزیابی کرده بودند.
در طول 10 سال مشاهده حدود 48000 نفر از مردان و بیش از 23000 نفر از زنان فوت کردند. مردانی که بیشترین میزان گوشت قرمز را میخوردند، نسبت به مردانی که کمتر گوشت میخوردند، 31 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ بودند. مصرف مقادیر زیاد گوشت فراوریشده (مانند کالباس و سوسیس) با 16 درصد خطر مرگ بیشتر همراهی داشت.
مرگ ناشی از سرطان و بیماری قلبی- عروقی نیز از همین الگو پیروی میکرد و درباره زنان نیز همین قضیه صادق بود. هم در زنان و هم در مردان خوردن «گوشت سفید» با کاهش میزان مرگ و میر ارتباط داشت.شما مجبور نیستید که همه انواع گوشت قرمز را کنار بگذارید، اما باید آن را به دقت انتخاب کنید، بهطور مناسب آن را آماده کنید و بهطور متعادل از آن بخورید. از قطعات گوشت چربیدار پرهیز کنید. همچنین دل و جگر و قلوه و گوشهای اندامی مانند آن و گوشتهای فراوریشده (سوسیس، هاتداگ، کالباس و بیکن و مانند آنها) را کنار بگذارید.قطعات گوشت یکپارچه چربیدار را نخرید و گوشت پاک شده و لخم بخرید. همه چربیهای قابل مشاهده گوشت را قبل از پختن بگیرید.
از تفت دادن یا سرخ کردن گوشت پرهیز کنید و به جای آن گوشت را آبپز کنید یا در فر بگذارید یا طوری روی اجاق بپزید که چربی ذوب شده آن جدا شود.اگر گوشت را آرامپز میکنید، پیش از سرو غذا چربیهای آن را جدا کنید و بالاخره برای پیشگیری از عفونتهای منتقل شونده از راه غذا گوشت باید تا 74 درجه سانتیگراد حرارت ببیند، اما مراقب باشید که گوشت زغالی نشود.
لینک منبع :
تاثیر مصرف گوشت بر کاهش بیناییتاثیر گوشت در کاهش بینایی - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/5321719/تاثیر-گوشت-در-کاهش-بیناییCached13 سپتامبر 2015 ... یک تحقیق بزرگ که در سال 2009 بهوسیله موسسههای بهداشت آمریکا (NIH) انجام شد
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر مرگ و میر را بررسی کرد.
تاثیر مصرف گوشت بر کاهش بینایی - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/.../تاثیر-مصرف-گوشت-بر-کاهش-بینایی
تاثیر مصرف گوشت بر کاهش بینایی. ۱۳۹۴/۰۶/۲۳ - ۱۷:۵۶ - کد خبر: 161542. سلامت
نیوز:تحلیل رفتن شبکیه چشم با افزایش سن (AMD) علت شایع از دست رفتن ...
تاثیر گوشت در کاهش بینایی | | روزنامه پزشکی ایران
www.iran.pezeshk.us/archives/68789Cachedیک تحقیق بزرگ که در سال 2009 بهوسیله موسسههای بهداشت آمریکا (NIH) انجام شد
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر مرگ و میر را بررسی کرد. در این بررسی حدود 550 هزار ...
تاثیر گوشت در کاهش بینایی - ایرانیان انگلستان
iranianuk.com/20150916072030002/تاثیر-گوشت-در-کاهش-بینایی
16 سپتامبر 2015 ... تاثیر گوشت در کاهش بینایی ... پژوهشگران علاوه بر تعیین میزان مصرف گوشت این
افراد، اطلاعات در مورد سن، میزان تحصیلات، وضعیت ازدواج، ...
تاثیر گوشت در کاهش بینایی - ستاره نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/6777123
14 سپتامبر 2015 ... تاثیر مصرف گوشت بر کاهش بینایی ...: نتایج در مورد گوشت های فراوری شده و
گوشت تازه و حتی پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطرساز برای ...
اسید چرب امگا ۳ - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/اسید_چرب_امگا_۳Cached
Similar۱۴ روغن ماهی; ۱۵ کریل; ۱۶ روغن کالاماری; ۱۷ منابع گیاهی; ۱۸ امگا ۳ موجود در گوشت; ۱۹
امگا ۳ موجود در .... تأثیر مصرف روی سرطان پروستات قطعی نیست. .... از عوارض کمبود
اسیدهای چرب امگا ۳ میتوان به لاغری، آسیب به بینایی، کاهش توانایی یادگیری، ...
نقش تغذیه در سلامت چشم / هر آنچه برای بینایی موثر است - حکیمان طب
hakimanteb.com/نقش-تغذیه-در-سلامت-چشم-هر-آنچه-برای-بین/Cached
Similar21 آوریل 2013 ... ترکیباتی که بر روی بینایی موثر می باشند عبارتند از: ... به بعضی از بیماریهای
چشم مانند کاتاراکت، شب کوری و دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهد. ... مصرف ویتامین A
در مقادیر بالا میتواند مسمومیت ایجاد کند که علائم آن ... ویتامینهای گروه ب علاوه بر
مواد غذایی ذکر شده در گوشت، تخم مرغ و مغزجات نیز یافت می شود.
مواد غذایی مفید برای تقویت چشم و بینایی (1) - تبیان
article.tebyan.net/.../مواد-غذایی-مفید-برای-تقویت-چشم-و-بینایی-1-Cachedافراد سیگاری و افرادی که الکل مصرف می کنند، باید ویتامین A بیشتری دریافت کنند
، ... مطالعات مختلف نشان داده اند لوتئین و گزانتین ممکن است در کاهش خطر ابتلا به ...
ضعف بینایی – چه غذایی بخوریم | برترین پزشک
https://bartarinpezeshk.com/ضعف-بینایی-چه-غذایی-بخوریم/Cached6 ژانویه 2017 ... سایر دلایل ضعف بینایی، پس گرایی نقطه دید شبکیه به دلیل ... پشت چشم میرسد و
هر چه عدسی ها کدر تر شوند، تاثیر بیشتری بر بینایی می گذارند. ... مصرف چربی را
به طور کلی کاهش دهید و تا حد ممکن از چربی های اشباع شده ... به منظور کاهش میزان
چربی اشباع شده، پوست مرغ و چربی گوشت را پیش از پختن بگیرید.
تقویت بینایی و شنوایی با کاهش مصرف غذای روزانه - بیماران چشمی آرپی
www.lpsk1348.loxblog.com/cat/28/0/تغذیه.htmCachedمصرف گوشت قرمز و چربی های حیوانی و لبنیات چرب را تا حد امکان کم کنید و بجای آن
... اما این روشها یا تاثیر دارو را محدود میکردند و یا برای ورود به بازار مناسب نبودند.
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 22:41