مردم کره جنوبی، یکی از اصلی ترین مصرف کنندگان نودل فوری در جهان هستند. مطالعه جدید نشان می دهد که این مردم صرف نظر از سایر غذاهای مصرفی و میزان تحرک بدنی، بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به «سندروم متابولیک» قرار دارند.
افرادی که مبتلا به سندروم متابولیک هستند ممکن است دچار فشار خون یا افزایش سطح قند خون شده و با خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت روبرو شوند. شاید اصلی ترین دلیل این مسئله در میزان بالای سدیم، چربی اشباع و نیز افزایش قند ناشی از این خوراکی باشد.
به گزارش مهر، گروهی از دانشمندان دانشگاه بایلر و هاروارد به بررسی سلامت و تغذیه ۱۱ هزار فرد ۱۹ تا ۶۳ ساله در کره جنوبی پرداختند. از این افراد خواسته شد توضیحاتی در مورد غذای مصرفی خود ارائه کنند. دانشمندان این غذاها را در قالب دو دسته «غذای سنتی» و «فست فود» قرار دادند. همچنین تعداد دفعات مصرف نودل فوری در هفته نیز از این افراد پرسیده شد.
تحلیل این داده ها مشخص ساخت زنانی که دو یا چند بار در هفته نودل مصرف می کردند، به میزان بیشتری با خطر سندروم متابولیک روبرو بودند و این مسئله ربطی به سبک تغذیه ای فرد اعم از «غذای سنتی» یا «فست فود» نداشت و حتی زنانی که بیشتر غذای سنتی مصرف می کردند و تنها چند بار در هفته نودل می خوردند، تفاوت آنچنانی با زنان گروه «فست فود» نداشتند.
با این حال، این موارد در مردان چندان مشهود نبود. دانشمندان بر این باورند که تفاوت هورمون های جنسی و متابولیسم عامل اصلی این تفاوت میان زنان و مردان است.
با این حال نتیجه این آزمایش تنها برای مردمان این کشور نیست. به طور کلی پزشکان توصیه می کنند که در گام اول حتی المقدور نودل فوری مصرف نکنید یا اینکه میزان مصرف آن را تا حد ممکن کاهش دهید.
لینک منبع :
تاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماری های قلبیتاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماری های قلبی ...
www.mehrnews.com/news/2915765/Cached15 سپتامبر 2015 ... طبق یک پژوهش جدید، مصرف نودل فوری ممکن است موجب افزایش احتمال بروز تغییرات
متابولیک و حتی بیماری های قلبی و سکته شود.
تاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماریهای قلبی - دولت بهار ...
www.dolatebahar.com/view-155177.htmlCached16 سپتامبر 2015 ... مهر نوشت: مردم کره جنوبی، یکی از اصلیترین مصرف کنندگان نودل فوری در جهان
هستند. مطالعه جدید نشان میدهد که این مردم صرف نظر از سایر غذاهای ...
تاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماری های قلبی - الف | خبر ...
khabarfarsi.com/u/6837158
15 سپتامبر 2015 ... تاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماری های قلبی. طبق یک پژوهش جدید،
مصرف نودل فوری ممکن است موجب افزایش احتمال بروز تغییرات ...
تاثیر مصرف نودل بر بیماری های قلبی - 24Khabar.com
www.24khabar.com/news/.../تاثیر-مصرف-نودل-بر-بیماری-های-قلبی/
طبق یک پژوهش مصرف نودل فوری ممکن است موجب افزایش احتمال بروز تغییرات
متابولیک و حتی بیماری های قلبی و سکته شود. به گزارش مجله اینترنتی 24خبر
مردم ...
روزنامه آفتاب یزد - مصرف نودل باعث ابتلا به بیماریهای قلبی میشود
aftabeyazd.ir/13889-مصرف-نودل-باعث-ابتلا-به-بیماریهای-قلبی-میشود.htmlCached16 سپتامبر 2015 ... طبق یک پژوهش جدید، مصرف نودل فوری ممکن است موجب افزایش احتمال بروز تغییرات
متابولیک و حتی بیماریهای قلبی و سکته شود.به گزارش مهر، مردم کره ... تاثیر
موادشیمیایی موجود در بستهبندیهای غذایی بر سقط جنین گروهی از ...
نودل نخورید! | دیدبان ایران
www.didbaniran.ir/بخش-سلامت-17/12168-نودل-نخوریدCached19 ژانویه 2017 ... محققان بیمارستان ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی ...
احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد ... طبق یک تحقیق، زنانی که ۲ الی ۳
بار در هفته نودل مصرف میکنند، بیشتر دچار سندرم متابولیک میشوند. ... زیرا
کلسترول مضر را افزایش داده و منجر به بروز بیماریهای قلبی میشوند. ۵.
قلب و عروق | پایگاه خبری تحلیلی نبض شهر | Page 11
nabzeshahr.ir/category/شناخت-بیماری-ها/قلب-و-عروق/page/11/Cachedتاثیر مصرف نودل بر افزایش احتمال بروز بیماری های قلبی. طبق یک پژوهش جدید،
مصرف نودل فوری ممکن است ... قلبی و مشکلات دندانی را تشریح کرد. بیماری-قلبی ...
نودلهای فوری | مطالب پزشکی - مقالات پزشکی - سایت
medical-articles.darblog.com/pedia/نودلهای-فوری.html
بررسیها نشان میدهد مصرف نودل فوری به طور قابل توجهی خطر بروز برخی بیماریها ... و
بر مسیری که هورمونها پیامها را به سراسر بدن میفرستند تاثیر مختلکننده میگذارد. ...
ابتلا به بیماریهای قلبی و دیگر بیماریها همچون دیابت و سکته مغزی را افزایش دهد. ...
در هفته سبب افزایش احتمال بروز سندرم متابولیکی میشود که یکی از عوامل بروز ...
نودل نخورید!
www.fardanews.com/fa/news/619777/نودل-نخوریدCached26 ژانویه 2017 ... محققان بیمارستان ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی ...
احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد ... طبق یک تحقیق، زنانی که ۲ الی ۳
بار در هفته نودل مصرف میکنند، بیشتر دچار سندرم متابولیک میشوند. ... زیرا
کلسترول مضر را افزایش داده و منجر به بروز بیماریهای قلبی میشوند. ۵.
" نودل فوری " احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد! - نی نی نما
nininama.com/fa/news52068.aspx
8 نوامبر 2015 ... فواید خوردن لبو در سه ماه اول بارداری/ تاثیر لبو بر جنین ... نودل فوری " احتمال سکته
قلبی را افزایش می دهد! طبق یک پژوهش جدید، مصرف نودل فوری ممکن است موجب
افزایش احتمال بروز تغییرات متابولیک و حتی بیماری های قلبی و سکته شود. مردم
کره جنوبی، یکی از اصلی ترین مصرف کنندگان نودل فوری در جهان هستند.
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 22:44