مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی

بیماری نقرس یکی از موارد بسیار پیشرفته بیماری آرتروز است. از نظر آماری، خطر ابتلای مردان به این بیماری سه برابر بیشتر از خطر ابتلای زنان به نقرس است. هنگامی که فردی به این بیماری دچار می شود، خوردن برخی از غذاهای خاص موجب عود کردن نشانه های بیماری در او خواهد شد و عده ای اعتقاد دارند که گوجه فرنگی نیز در میان این لیست حضور دارد.

به گزارش مهر، با توجه به اینکه نیوزلند دارای آماری ۵ درصدی در ابتلا به نقرس است، دانشمندان مطالعات خود را در این کشور به انجام رسانده اند. محققان دانشگاه اوتاگو در این تحقیقات از ۲۰۵۱ نفر مبتلا به نقرس در نیوزلند خواستند تا پرسشنامه هایی در این زمینه را پر کردند. ۷۰ درصد از این افراد اعلام کردند که حداقل یک ماده موجب تحریک نقرس در آنها شده است. از میان این افراد نیز ۲۰ درصد آنها نام گوجه فرنگی را در قسمت موادی که موجب تحریک نقرس در آنها شده است، نوشته بودند.

در این تحقیقات مشخص شده است که گوجه فرنگی به عنوان چهارمین ماده غذایی مورد مصرف منجر به عود کردن نقرس بوده است. به این ترتیب دانشمندان به سراغ سوابق پزشکی تعداد ۱۲ هزار و ۷۲۰ بیمار آمریکایی رفتند. آنها دریافتند که مصرف گوجه موجب بالا رفتن میزان اسید اوریک در بدن فرد می شود و این ماده عملا یکی از عوامل مهم در ابتلا به نقرس محسوب می شود.



لینک منبع :تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی

تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و ... www.mehrnews.com/.../تشدید-نقرس-با-مصرف-گوجه-فرنگی‎Cached Similar26 آگوست 2015 ... دانشمندان اخیراً دریافته اند که مصرف گوجه فرنگی در افراد مبتلا به نقرس موجب عود این بیماری می شود. تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی - خبرگزاری مهر - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/1440561300725686‎Cached26 آگوست 2015 ... دانشمندان اخیراً دریافته اند که مصرف گوجه فرنگی در افراد مبتلا به نقرس موجب عود این بیماری می شود. - خبرگزاری مهر. تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی - روزنامه آفرینش afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=148448‎Cached29 آگوست 2015 ... بیماری نقرس یکی از موارد بسیار پیشرفته بیماری آرتروز است. از نظر آماری، خطر ابتلای مردان به این بیماری سه برابر بیشتر از خطر ابتلای زنان ... نقرس و دلایل ایجاد آن - تبیان article.tebyan.net/69410/نقرس-و-دلایل-ایجاد-آن‎Cached1 جولای 2008 ... نقرس یکی از انواع بیماری های ورم مفاصل می باشد که با درد همراه است. ... شما در حدود 10 تا 25 عدد گیلاس یا توت فرنگی در روز مصرف کنید. ... گوجه فرنگی .... این غذاها سبب تولید اسید اوریک بسیار زیادی در بدن می شوند و تشدید کننده ... تشدید «نقرس» با مصرف گوجه فرنگی - پارسینه www.parsine.com/fa/news/.../تشدید-نقرس-با-مصرف-گوجه-فرنگی‎Cached26 آگوست 2015 ... دانشمندان اخیراً دریافته اند که مصرف گوجه فرنگی در افراد مبتلا به نقرس موجب عود این بیماری می شود. رژیم غذایی و تغذیه مناسب در بیماران مبتلا به نقرس – سایت پزشکان ... www.pezeshk.us/?p=26427‎Cached Similarبه گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، نقرس بیماری است که خود را با ... به نظر می‌رسد افزایش بافت چربی، موجب تشدید خطر ایجاد مقاومت به انسولین در نقرس می‌شود و .... محدود کردن مصرف گوجه فرنگی، محصولات گوجه فرنگی، توت فرنگی و زرده ی ... تشدید«نقرس» با مصرف گوجه فرنگی www.tebyan-ardebil.ir/description.aspx?id=83735 22 ا کتبر 2015 ... دانشمندان اخیراً دریافته‌اند که مصرف گوجه فرنگی در افراد مبتلا به نقرس موجب عود این بیماری می‌شود. بیماری نقرس یکی از موارد بسیار پیشرفته ... تشدید نقرس با مصرف گوجه فرنگی - دولت بهار | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/6026579 26 آگوست 2015 ... افزایش سرطان با خیارشور ... وی توصیه کرد: تا هنگام پخت کباب، گوشت و گوجه فرنگی از خوردن قسمت های سوخته خودداری شود چرا که قسمت های سوخته ... [DOC] (5).docx lms.bums.ac.ir/pluginfile.../درمان%20نقرس%20%285%29.docx‎Cachedبه گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، نقرس بیماری است که خود را با ... به نظر می‌رسد افزایش بافت چربی، موجب تشدید خطر ایجاد مقاومت به انسولین در نقرس می‌شود و .... محدود کردن مصرف گوجه فرنگی، محصولات گوجه فرنگی، توت فرنگی و زرده ی ... آیا اسید اوریک خون تان بالا است؟ - انرژی درمانی energydarmani.persianblog.ir/post/319/‎Cached Similar5 مارس 2011 ... 2- بررسی ها نشان داده است که میزان درد ایجاد شده در بیماری نقرس، با اسیدیته ... این غذاها سبب تولید اسید اوریک بسیار زیادی در بدن می شوند و تشدید کننده ی ... 6- مصرف گوجه فرنگی، محصولات تهیه شده از گوجه فرنگی، توت فرنگی ...