مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند

گروه محققان بین المللی که این مطالعه را انجام دادند در مقاله‌ای که روز سه‌شنبه در مجله انگلیسی بی ام جی منتشر شد، خاطر نشان کردند: «تحقیق ما نسبت معکوس بین مصرف غذاهای تند و ادویه دار را با میزان کلی مرگ و میر همینطور برخی علل مرگ مانند سرطان، بیماری‌های عروق کرونر و بیماری‌های تنفسی نشان داد».

این مطالعه که طی چند سال روی نزدیک به نیم میلیون چینی انجام شده است، نشان می دهد، احتمال مرگ کسانی که تقریبا هر روز غذاهای تند و ادویه دار مصرف می کنند نسبت به کسانی که تنها یک بار در هفته غذاهای تند و ادویه دار می خورند، کمتر است.

بر اساس این مطالعه، این تأثیر در بین مردان و زنان مساوی است و در بین کسانی که غذاهای تند می خورند و الکل نمی نوشند بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، همچنین، مصرف مکرر غذاهای تند و ادویه‌دار به خصوص با کاهش مرگ ناشی از سرطان، بیماری‌های عروق کرونر و بیماری‌های تنفسی مرتبط است.

این گروه بین المللی به سرپرستی محققان آکادمی علوم پزشکی چین اعلام کرد: «این نتایج، مطالعات قبلی را که اثرات محافظتی بالقوه غذاهای تند و ادویه‌دار را بر سلامت انسان نشان می داد، تأیید می کند».

ترکیب اصلی فلفل که از دیرباز پرمصرف‌ترین ادویه در چین به شمار می رود، کپسایسین است که به گفته محققان تأثیر ضد چاقی، ضد تورمی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد.



لینک منبع :کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند

کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند - سلامتی salamati.ir/2016/12/.../کاهش-خطر-سرطان-با-افزایش-مصرف-غذاهای-تن/‎Cached12 دسامبر 2016 ... مطالعه‌ محققان نشان می دهد، مصرف منظم غذاهای تند و ادویه‌دار با افزایش طول عمر مرتبط است و خطر سرطان، بیماری‌های عروق کرونر و تنفسی را کاهش می دهد. کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند - جام جم آنلاین 77.104.65.15/sara/.../کاهش-خطر-سرطان-با-افزایش-مصرف-غذاهای-تند‎Cached5 آگوست 2015 ... مطالعه‌ محققان نشان می دهد، مصرف منظم غذاهای تند و ادویه‌دار با افزایش طول عمر مرتبط است و خطر سرطان، بیماری‌های عروق کرونر و تنفسی را کاهش می دهد. کاهش سرطان با مصرف غذاهای تند - موعود www.mouood.org/.../39750-کاهش-سرطان-با-مصرف-غذاهای-تند.html‎Cached29 ژانویه 2017 ... خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی در سوژه هایی که حداقل یک بار در ماه فلفل های ... تاثیر غذاهای تند بر بدنمردانی که به مصرف غذاهای تند تمایل دارند و تندی غذای خود را با افزودن فلفل یا سس های تند افزایش می دهند، از سطوح ... از مصرف غذاهای تند به خاطر 9 دلیل سلامتی غافل نشوید - قلب سالم heart.kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=48&NewsID=409‎Cachedاین ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا می ... کاهش خطر ابتلا به سرطان: مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را ... Printable: کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند www.afghanirca.com/printable.php?id=27878 کاهش خطر سرطان با افزایش مصرف غذاهای تند. مصرف غذاهای تند و ادویه‌ دار با کاهش خطرابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی، طول عمر را افزایش می دهد. مصرف غذاهای تند و ادویه‌ ... مصرف غذاهای تند و افزایش طول عمر | آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک ... pardislab.com/مصرف-غذاهای-تند-و-افزایش-طول-عمر/ 12 ژانویه 2017 ... از فواید این مواد غذایی می توان به سلامتی قلب و کاهش خطر ابتلا به ... کاهش فشار خون ، آرامش اعصاب، کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان و جلوگیری از ... گروه از افراد با رژیم غذایی حاوی ادویه جات تند و رژیم غذایی بدون مواد غذایی تند انجام دادند. مهمترین خواص فلفل تند فلفل خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش میدهد ... instagram.com/p/BVERArUlxeC/‎Cached8 ژوئن 2017 ... مصرف تنباکو با کاهش خطر پارکینسون در ارتباط بود. ... بعلاوه کاپسایسین، که در فلفل قرمز وجود دارد، موجب کاهش دریافت غذا در انسان می شود. مصرف فلفل قرمز تند باعث افزایش طول عمر می شود ... مثلاً فلفل قرمز تأثیرات بالقوه ای در پیشگیری از سرطان سینه دارد و می تواند خطر سرطان روده بزرگ را نیز کاهش دهد. 9 دلیل برای مصرف غذاهای تند - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/210256/9-دلیل-برای-مصرف-غذاهای-تند‎Cached15 آوریل 2017 ... این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان ... کاهش خطر ابتلا به سرطان: مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به ... همه خواص و مضرات مصرف غذاهای تند! - شفاف www.shafaf.ir/fa/news/268365/همه-خواص-و-مضرات-مصرف-غذاهای-تند‎Cached15 جولای 2014 ... تحقیقات اخیر نشان می‌‌دهند مصرف فلفل و غذاهای تند برای سلامت بدن خاصیت ... وقتی شما فلفل یا یک غذای تند می‌‌خورید، دمای بدن‌تان افزایش می‌‌یابد. ... مطالعات بسیاری نشان می‌‌دهند که با مصرف فلفل و غذاهای تند می‌‌توان احتمال ابتلا به سرطان را کاهش داد. .... کاهش فعالیت پالایشگاه‌های چین، زنگ خطری برای قیمت نفت. مصرف فلفل قرمز تند باعث افزایش طول عمر می شود. - رژیم درمانی نوین www.novindiet.com/.../مصرف-فلفل-قرمز-تند-باعث-افزایش-طول-عمر-می-شود‎Cached5 فوریه 2017 ... در این مطالعه به بررسی نحوه اثر غذاهای تند مثل فلفل بر خطر مرگ ... نکته عملی: مصرف فلفل قرمز تند با بهبود جریان خون و کاهش چاقی می تواند خطر ...