مواد لازم برای 4 نفر:
2 پیمانه برنج
3 عدد زرده تخممرغ
4 قاشق ماست
250گرم گوشت چرخکرده
2 عدد پیاز بزرگ
500 گرم اسفناج
25گرم کره
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زعفران یک قاشق چای سرپر
طرز تهیه:
1. برنج را بشویید و سپس خیس کنید. اسفناج را پاک کرده و درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید . حالا پیازهای خلال شده را داخل یک تابه مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید و به همراه پیاز تفت دهید.پودر زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و بگذارید کمی دم بکشد.
2. یک عدد پیاز دیگر را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید.برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ریخته و پس از نیمپز شدن، داخل سبد آبکشی کنید.
3. زردههای تخممرغ را در کاسه ای بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن دو قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنید. برنج آبکششده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا برنج کاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود.
4. در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ کرده، لایه بعدی این تهچین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت به طور کامل بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و سطح آن را صاف کنید. تابه را روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید. پس از اینکه بخار از تابه بیرون آمد،حرارت را کم کرده و کره را با کمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید. بعد از آنکه ته چین آماده شد، یک سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانید.
5. می توانید تهچین را، داخل فر هم درست کنید. بنابراین به جای تابه از ظرف پیرکس گرد استفاده کرده و پس از چرب کردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بریزید،سپس ظرف را روی طبقه وسط فر که از پیش گرم شده است ، قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت تهچین در فر، یک ساعت و نیم است.
(برترینها)
لینک منبع :
طعم متفاوتِ ته چین اسفناج!طعم متفاوتِ ته چین اسفناج! - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/202678/طعم-متفاوتِ-ته-چین-اسفناجCached
Similar25 مه 2015 ... ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته
چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم ...
Images for طعم متفاوتِ ته چین اسفناج!
طعم متفاوتِ ته چین اسفناج! - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طعم-متفاوتِ-ته-چین-اسفناجCached2 جولای 2015 ... ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته
چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم ...
طعم متفاوت ته چین اسفناج - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=938886Cached25 مه 2015 ... ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته
چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم ...
طعم متفاوتِ ته چین اسفناج! - سه نشانه
www.3neshaneh.com/news/.../طعم+متفاوتِ+ته+چین+اسفناج%21Cachedته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته
چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر
ته ...
ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید - برترین ها
94.182.146.175/fa/news/194707/ته-چین-قارچ-یک-ته-چین-جدیدCached17 ژوئن 2017 ... وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته چین داده است. ... طعم متفاوتِ ته
چین اسفناج! طرز تهیه ته چین عربی · ته چین گوشت و سیب زمینی.
طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج مرحله به مرحله • دونفره
https://www.2nafare.com/ته-چین-مرغ-اسفناج-chicken-and-spinach-tahchin/Cachedته چین ها جزو پرطرفدارترین غذاهای ایرونی محسوب میشن. طعم و برنج ایرانی زعفرانی
همراه با عطر گلاب و مواد گوشتی میانی ته چین هر ذائقه ای رو برای امتحان کردنش ...
طعم متفاوتِ ته چین اسفناج! | ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها ...
padsha.com/طعم-متفاوتِ-ته-چین-اسفناج
ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته
چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر
ته ...
افطاری مجلسی و متفاوت با ته چین لوبیا سبز!+عکس - نیک صالحی
www.niksalehi.com/.../افطاری-مجلسی-و-متفاوت-با-ته-چین-لوبیا-سب.htmlCachedافطاری مجلسی و متفاوت با ته چین لوبیا سبز!+عکس ... طعم متفاوتِ ته چین اسفناج
!+عکس ... برچسب ها: ته چین ته چین برای افطاری ته چین جدید ته چین لوبیا سبز.
طرز تهیه ته چین اسفناج خوشمزه و عالی و نکاتی برای پخت بهتر آن - آرگا
arga-mag.com/94838/طرز-تهیه-ته-چین-اسفناجCached11 نوامبر 2016 ... طرز تهیه ته چین اسفناج و گوشت چرخ کرده با طعمی متفاوت و ایده آل برای ... ته چین از
انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و ...
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 06:43