مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه «شامی کباب» برای سفره افطار

مواد لازم برای حدود 30 عدد شامی:

گوشت ران گوسفند (بدون چربی): یک کیلوگرم، لپه: یک کیلوگرم، تخم‌مرغ: 7 عدد، زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری، پیاز: 2 عدد متوسط، نمک و فلفل: به مقدار لازم.


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را پاک کرده، بعد از تکه‌تکه کردن بشویید و در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس پیاز را پوست کنده، به‌صورت درشت خرد کنید. حالا پیاز را همراه مقداری آب و کمی نمک داخل گوشت بریزید و بگذارید گوشت پخته و آب آن تمام شود.
در این فاصله، لپه‌ها را پاک کرده، بعد از شست‌و‌شو در قابلمه دیگری بریزید و مقداری آب و نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا لپه بپزد.
فقط توجه داشته باشید آب لپه نباید خیلی زیاد باشد؛ ضمناً حرارت‌دادن را تا زمانی ادامه دهید که علاوه‌بر پختن لپه، آب آن نیز جذب لپه شود.


نکته اول:

با توجه به اینکه قرار است لپه‌ها را پس از این چرخ کنید، خیلی نگران له شدن لپه‌ها نباشید. بعد از آنکه گوشت پخته شده و آب آن هم کشیده شد، آن را چرخ کنید. در این مرحله فقط یک‌بار چرخ کردن کافی است.
این بار گوشت چرخ شده را به همراه لپه دوباره داخل چرخ گوشت بریزید و باز هم آنها را چرخ کنید. مخلوط گوشت و لپه را کنار بگذارید و اجازه دهید سرد شود.
یک کاسه گود آماده کرده، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید، سپس زعفران را نیز در یک یا 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش حل کرده، ‌همراه مقداری نمک و فلفل به تخم‌مرغ اضافه کنید و کمی با قاشق هم بزنید. سپس در یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. در این فاصله، مقداری - به‌اندازه کمی بزرگ‌تر از یک تخم‌مرغ - از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله کردن، با فشار روی یک دست به‌صورت گرد پهن کنید، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد کنید.
شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم به ‌همین صورت آماده کنید. وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ شدند آنها را با کفگیر برگردانده، طرف دیگر را نیز سرخ کنید. بعد از آنکه هر یک از شامی‌ها سرخ شدند، آنها را در سبدی فلزی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
در صورتی که مشکل چربی خون دارید و می‌خواهید مقدار بیشتری از روغن شامی‌ها گرفته شود، از دستمال کاغذی حوله‌ای آشپزخانه استفاده کنید، به این ترتیب که کف سبد را با دستمال بپوشانید، سپس شامی‌ها را روی دستمال قرار دهید. اگر شامی‌ها در روغن وا برود، به این معناست که مایه آن به تخم‌مرغ بیشتری نیاز دارد و برعکس اگر احساس می‌کنید مایه شامی شل شده است با اضافه کردن یک قاشق آرد نخودچی، آن را سفت‌تر کنید.


نکته دوم:

در صورتی که می‌خواهید شامی شما پوک شود، می‌توانید مقدار یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین را در کمی آب سرد حل کنید و در این مرحله به مخلوط تخم‌مرغی بیفزایید. با دست مواد را خوب ورز دهید. (مریم بیامنش/ ایران بانو)



لینک منبع :طرز تهیه «شامی کباب» برای سفره افطار

طرز تهیه «شامی کباب» برای سفره افطار - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-شامی-کباب-برای-سفره-افطار‎Cached16 ژوئن 2015 ... جام جم سرا- شامی که غذای سنتی ایرانی و محبوب و مورد علاقه بسیاری از خانواده‌ها به شمار می‌رود از قدیم‌الایام جایگاهی خاص در سفره‌های افطار ماه رمضان داشته ... طرز تهیه «شامی کباب» برای سفره افطار - جام جم آنلاین 77.104.65.15/sara/.../طرز-تهیه-شامی-کباب-برای-سفره-افطار 16 ژوئن 2015 ... جام جم سرا- شامی که غذای سنتی ایرانی و محبوب و مورد علاقه بسیاری از خانواده‌ها به شمار می‌رود از قدیم‌الایام جایگاهی خاص در سفره‌های افطار ماه رمضان داشته ... طرز تهیه شامی گوشت، نخود و لپه ( شامی پوک یا گیلانی ) + نکات مهم 7ganj.ir/طرز-تهیه-شامی-گوشت،-نخود-و-لپه-شامی-پوک/‎Cached Similarدر این پست از ۷ گنج ، طرز تهیه شامی گوشت ، نخود و لپه را به علاقمندان آموزش میدهیم. این شامی های خوشمزه و مقوی ، انتخاب مناسبی برای سفره های افطار شما عزیزان هستند. طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و نرم به همراه نکات مهم - هنر در خانه www.honardarkhane.com/9481/طرز-تهیه-شامی‎Cached5 ژوئن 2016 ... طرز تهیه شامی کباب ماه رمضان و آموزش پخت شامی برای سفره افطار را در این مطلب مشاهده نموده و با روش تهیه شامی آرد نخودچی خوشمزه آشنا شوید. شامی برای افطار و سحر - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../breakfast-dinner-hexerei.html‎Cached Similarشامی برای افطار و سحر شامی طرز تهیه شامی ابتدا پیاز و هویچ و سیب زمینی را رنده کرده آب آنرا گرفته ودر ظرف ریخته گوشت و تخم مرغ و آرد نخود چی و نمک و فلفل و ... آموزش انواع کباب | طرز تهیه شامی کباب مخصوص افطار و سحری • انواع ... https://baelm.net/آموزش-انواع-کباب-طرز-تهیه-شامی-کباب-مخ/‎Cachedمواد لازم شامی کباب مخصوص افطار و سحری : گوشت چرخ کرده 350 گرم سیب زمینی 1 عدد هویچ 1 عدد پیاز 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد نخود چی یک دوم پیمانه نمک ، ف. شامی کباب | طرز تهیه شامی کباب - نمناک namnak.com/شامی-کباب.p17502‎Cachedبرای تزیین اطراف شامی ها می توانید از گوجه فرنگی، خیار شور و جعفری استفاده کنید. این غذا ایده آل است برای افطار در ماه مبارک رمضان، این غذا در مدت 40 تا 45 دقیقه ... افطاری،رمضان،آموزش کتلت برای سفره افطار – news news.adbx.ir/d/tag/افطاری،رمضان،آموزش-کتلت-برای-سفره-اف/‎Cachedبرچسب: افطاری،رمضان،آموزش کتلت برای سفره افطار. آموزش انواع کباب | طرز تهیه شامی کباب مخصوص افطار و سحری · شامی برای افطار و سحر مواد لازم شامی کباب ... طرز تهیه شامی گیلانی - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/kotlet1/12496.html‎Cached Similarطرز تهیه شامی,شامی گیلانی,طرز تهیه شامی گیلانی,روش تهیه شامی گیلانی,طرز پخت شامی گیلانی,آموزش پخت شامی گیلانی,مواد لازم برای شامی گیلانی,شامی گیلانی ... طرز تهیه شامی لپه مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-شامی-لپه-shami/‎Cachedطرز تهیه شامی لپه یا شامی پوک که بسیار خوشمزه و لذیذه و معمولا گیلانی ها برای سفره افطاری این شامی رو تدارک میبینن. در این مطلب طرز تهیه شامی پوک با عکس مراحل ...