طرز تهیه:
گوشت را تمیز کنید و با یک کارد تیز، دو طرف آن را سوراخ کرده و هویج و سیر و کرفس و پیاز را برشهای بلند بزنید و از سوراخهای ایجاد شده وارد گوشت کنید. روی گوشت را هم نمک و فلفل بزنید و با یک نخ مناسب، گوشت را ببندید که مواد از آن خارج نشود. بعد کره آب شده را روی گوشت بریزید و آن را در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت بگذارید تا بپزد. بعد از این مدت فویل را باز کنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر با حرارت کمتر بگذارید تا روی آن طلایی و سرخ شود. برای اینکه گوشت نرم و لطیف پخته شود، هر چند دقیقه یک بار از روغن و آبی که زیر گوشت جمع شده، با قاشق روی گوشت بریزید. بعد از پخت کامل ران برشته شده را به دیس مناسبی منتقل کنید و برش بزنید و بعد از برش زدن روی آن را سس بریزید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
سس این غذا، مخلوطی از آب قلم، سیر رنده شده و پیاز سرخ شده است که با رب گوجهفرنگی تفت خورده شده و دارچین و نمک به آن اضافه کردهاید. اطراف آن را هم با چند برش حلقهای لیمو و زیتون و خیارشور تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
لینک منبع :
آموزش آشپزی: طرز تهیه ژیگودستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
namakstan.net/gigot.htmlCached19 دسامبر 2016 ... ... مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه نمکستان » برای این پست آموزش طرز
تهیه ژیگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست ر.
طرز تهیه ژیگو - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/europefood1/jigo1.htmlCached
Similar1 ژوئن 2015 ... طرز تهیه ژیگو,ژیگو بره,ژیگو طرز تهیه,طرز تهیه ژیگو در فر,طرز تهیه ژیگو بره ...
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو ... بیشتر لینک +طرز +تهیه +ژیگو را کلیک نمایید و یا
در دسته از سایت آشپزی آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.
ژیگو فرانسوی - طرز تهیه 2 مدل ژیگو فرانسوی ترد و عالی | ایران کوک
https://irancook.ir/10/01/jigo-farance/8517/Cachedژیگو فرانسوی : استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو
جدا کنید و دور ... آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک ... طرز تهیه 1 :
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت
را ...
آموزش آشپزی پخت ژیگوی ران بره - YouTube
► 9:32https://www.youtube.com/watch?v=PAd1Vk2_CSU
Mar 7, 2014 - 10 min - Uploaded by Padisan Co.
آموزش آشپزی و پخت ژیگوی ران بره. مواد اولیه: ران بره - هویج - سیر - کرفس - سس سویا - زعفران - روغن زیتون - نمک و فلفل. http://www.padisan.co ...
آموزش آشپزی: طرز تهیه ژیگو - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../آموزش-آشپزی-طرز-تهیه-ژیگوCached28 آوریل 2015 ... تصویر آموزش آشپزی: طرز تهیه ژیگو. طرز تهیه: گوشت را تمیز کنید و با یک کارد
تیز، دو طرف آن را سوراخ کرده و هویج و سیر و کرفس و پیاز را ...
ژیگوی فرانسوی؛ با دو شیوه و طعم متفاوت - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../ژیگوی-فرانسوی؛-با-دو-شیوه-و-طعم-متفاوتCached
Similar7 ا کتبر 2013 ... خوراک ژیگو، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه میشود.
ژیگو ... در ادامه مطلب طرز تهیه ژیگو فرانسوی توضیح داده شده است که امیدوارم ...
برچسبها : آموزش آشپزی طرز تهیه ژیگو ژیگوی فرانسوی غذای خارجی غذای ...
طرز تهیه ژیگو گوساله - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/ghazaha/recipe1-calf-gigot1.htmlCached
Similarطرز تهیه ژیگو گوساله نحوه پخت ژیگو , مواد لازم برای ژیگو , پخت ژیگو گوساله ,
نحوه پخت ران گوساله , پخت غذاهای گوشتی , طرز پخت ژیگو گوساله , آموزش آشپزی ...
دستور تهیه و پخت ژیگو غذای گوشتی - ایران ناز
www.irannaz.com/gigot-recipes-and-cooking-meat.htmlCached
Similarدستور تهیه و پخت ژیگو غذای گوشتی. مجموعه : آموزش هنر آشپزی ... طرز تهیه : جاهای
مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را
...
آشپزی - ژیگو فرانسوی
groohashpazi.blogfa.com/post-7455.aspxCached
Similarآشپزی - ژیگو فرانسوی - آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل. ... ژیگو
فرانسوی. طرز تهیه. استخوان های انتهای ران و استخوان سر ماهیچه را قطع می کنیم .
آموزش آشپزی و شیرینی پزی هنر آشپزی ژیگو - آموزش ... - مجله هنر آشپزی
cooktube.ir/recipe/ژیگو/Cached1 hr 50 min
27 نوامبر 2014 ... ژیگو طرز تهیه - سیر را پوست بگیرید و هر حبه را به چهار قسمت عمودی تقسیم کنید.
گوشت را با چاقو چاک دهید و سیر را داخل گوشت فرو کنید.
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 14:46